Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
bacha8709 wrote:Kicior obyś miała rację, choć nie wierzę w jej zmianę, ale obym się myliła. Staram się o tym nie myśleć, bo inaczej same łzy cisną mi się do oczu.
Marjotka jak samopoczucie?
Doti trzymam zatem kciuki za kolejne usg.
Musi być dobrze.
Bacha kochanie nie smutaj nam tu masz w brzuszku swoje szczęście i To jest najważniejsze. U mnie samopoczucie ok. Jak narazie u mnie świeci słoneczko i ciemnych chmur nie widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 19:38
bacha8709 lubi tę wiadomość
-
marjotka wrote:Bacha kochanie nie smutaj nam tu masz w brzuszku swoje szczęście i To jest najważniejsze. U mnie samopoczucie ok. Jak narazie u mnie świeci słoneczko i ciemnych chmur nie widać.
Życzę Ci aby te czarne chmury juz nigdy nie nadeszły, a na niebie ciągle świeciło dla Was słoneczko. To dobrze, że samopoczucie lepsze. Pamiętaj proszę ze pozytywne myślenie to połowa sukcesu.
Trzymam kciuki Kochana
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Kate powiem Ci ze teraz mam wiecej energii niz wczesniej, oslabienie poranne jest mniejsze, miewam problem z zasypianiem wieczorem.
Bol brzucha to raxzej nie, ale mam czasem takie uczucie pieczenia macicy doslownie w lini od pepka w dol. I zastanawiam sie czy to skorcze, czy dzidzia a moze rozciaga sie macica... -
Boże jak nigdy nie sprawdzam sennik tak weszłam dziś i patrzcie:Niemowlę pojawiające się we śnie to prawie zawsze dobra wróżba. Oznacza zdrowie, szczęście, radość i spokój. Sen o niemowlęciu wskazuje, że masz ukryte talenty, których jak dotąd ani nie ujawniłeś, ani nie rozwinąłeś. Frustruje cię to, więc czas zrobić coś, by to zmienić. Jeśli kobiecie śni się niemowlę, to znaczy, że niedługo będzie trzymała w ramionach swoje własne. Tak się składa, że wiele kobiet ciężarnych i takich, które leczą się na bezpłodność, miewa sny o niemowlętach. Jeżeli śni ci się wyjątkowo ładne maleństwo, to znak, że w twojej rodzinie zapanuje pełna harmonia, a więzy przyjazni jeszcze bardziej się zacieśnią. Wesołe, roześmiane niemowlę zapowiada szczęśliwy okres w twoim życiu.
lotta.89, Kate4, Anabel, Agnieszka0812, Hashija, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHashija wrote:Kate powiem Ci ze teraz mam wiecej energii niz wczesniej, oslabienie poranne jest mniejsze, miewam problem z zasypianiem wieczorem.
Bol brzucha to raxzej nie, ale mam czasem takie uczucie pieczenia macicy doslownie w lini od pepka w dol. I zastanawiam sie czy to skorcze, czy dzidzia a moze rozciaga sie macica... -
marjotka wrote:Boże jak nigdy nie sprawdzam sennik tak weszłam dziś i patrzcie:Niemowlę pojawiające się we śnie to prawie zawsze dobra wróżba. Oznacza zdrowie, szczęście, radość i spokój. Sen o niemowlęciu wskazuje, że masz ukryte talenty, których jak dotąd ani nie ujawniłeś, ani nie rozwinąłeś. Frustruje cię to, więc czas zrobić coś, by to zmienić. Jeśli kobiecie śni się niemowlę, to znaczy, że niedługo będzie trzymała w ramionach swoje własne. Tak się składa, że wiele kobiet ciężarnych i takich, które leczą się na bezpłodność, miewa sny o niemowlętach. Jeżeli śni ci się wyjątkowo ładne maleństwo, to znak, że w twojej rodzinie zapanuje pełna harmonia, a więzy przyjazni jeszcze bardziej się zacieśnią. Wesołe, roześmiane niemowlę zapowiada szczęśliwy okres w twoim życiu.
Jednak nie była to moja córka tylko mojego brata, ale bratowa jej nie chciała-taki dziwny sen, ale w sumie bardzo przyjemny
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 19:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Kate ja juz czuje ruchy. Ale to moja druga ciąża. Wiec umiem odróżnić ruchy od bulgotania w kiszkach. A poza tym jak sie położę na plecach to maluch mi wypycha czasem pupę czy coś i widzę gule na brzuchu to tu to tam.
Ola_45, lotta.89, bacha8709, Agnieszka0812, Doti87, Kate4 lubią tę wiadomość
-
Widzisz Marjotka jak fajnie Ci się przyśniło
na pewno to będzie dobry znak! Mnie już parę razy się śniły dzieciaki ale na razie nie poskutkowało, ale kto wie - może moja wróżba po prostu jest odsunięta w czasie
Bacha przytulam mocno, nie dziwię się że Ci ciężko, ale Marjotka ma rację maluszek jest Twoim największym szczęściem i nie trzeba się załamywać, z czasem wszystko się ułoży
A co do testowania...może i zatestuję za jakiś tydzień...zobaczymy
Aaa Doti - super że wszystko ok i oby tak dalej!!
Kate w takim razie nie oddalaj się zbytnio od łóżkazdrówka i dużo siły!!
Agnieszka0812, Kate4 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Hej dziewczyny
ja siedzę w pracy i tak mi niedobrze, tak mnie muli na wymioty ze masakra..
Ehh ale doszłam do wniosku ze juz uczę zastępcę mojego i siedzę i nic dzisiaj i jutro nie robiehihihihihihihihi lenistwo...Hihihihi
Kurcze dziewczyny boje się tego poniedziałku, a jak zarodek się nie wykształci...nie chce zadręczać się myślami ale jestem przerażona ta myślą.
-
Doti87 wrote:Hej dziewczyny
ja siedzę w pracy i tak mi niedobrze, tak mnie muli na wymioty ze masakra..
Ehh ale doszłam do wniosku ze juz uczę zastępcę mojego i siedzę i nic dzisiaj i jutro nie robiehihihihihihihihi lenistwo...Hihihihi
Kurcze dziewczyny boje się tego poniedziałku, a jak zarodek się nie wykształci...nie chce zadręczać się myślami ale jestem przerażona ta myślą.
W pracy chyba wszyscy jacyś tacy, ciepło się robi, każdy myśli o urlopie
A Ty dodatkowo myślisz o maleństwie
Trzymaj się! Dobrze będzie!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Doti, nie ma co się stresować - skoro gin powiedział, że wszystko jest ok to na pewno tak jest
W końcu to nie 'jego' pierwsza ciąża ^^
Marjotka, piękny sen, oby był proroczy tak jak mówi sennik i niedługo będziesz trzymała w ramionach swoje własne
Apropo snów, kiedy zaczęliśmy z M się starać przyśnił mi się wróżbita Maciej, który powiedział mi że już jestem w ciąży haha, niestety nie miał racji
Miłego dnia!Agnieszka0812, marjotka lubią tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny!
Podczytuję, tak szybko i dużo piszecie, że nie nadążam za Wami
Trzymam kciuki za wszystkie fasolki
Ja testuję za 2 tyg
Ja też za 2 tygodnie testujęUda się!
Doti, my kobiety mamy przekichane - najpierw martwimy się żeby zajść, później żeby ciąża przebiegała pomyślnie i zakończyła się szczęśliwym porodem a potem to już do końca życia przeżywamy problemy swoich dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 09:22
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
ja i tak sie na to pisze;) radosc z posiadania dziecka wynagradza wszystkie zmartwienia;) no i to juz chyba jest wpisane w role mam.
MakeMeLemonade lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)