Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
u mnie ostatnio ciężko ze snami bo jak nigdy mam problemy z zaśnięciem. Zawsze pyk i śpię a ostatnio się wiercę i kręcę i nic:/
dziś dzień zaczęłam mega wczesnie czyli 5:00 dla mnie mega wcześnie bo męża zawoziłam do pracy. Po południu przylatuje nasz kolega z Holandii i zatrzyma sie u nas bo w weekend nasi przyjaciele mają wieczory Panieński i Kawalerskiwiec będzie ciekawie
Na wszelki wypadek nie będę piła alkoholu bo kto wiea jak sie okaże że na daremno siedziałam trzeźwa na imprezie to na @ sobie to odbije
choc wolałabym odbić sobie to za jakiś rok
Także w weekend wyłączam sie i przełączam się na wesołe myslenienie wyłącze się z myślenia o was bo na panieńskim będą 4 ciężarne wiec będe myślami wracała do was
2 lipca mam ginekologa sprawdzę moją obecna panią ginekolog bo przepisała mi dupka a nie wiem czemu i po co ona sama też mi tego w sumie nie uzasadniła.
Nasz synuś
cykl starań
-
lotta no ja niestety nie pomoge bo sama zaczynam monitoring jutro i juz sie martwie czy w ogole bedzie pecherzyk dominujacy... tez planuje sie dokladnie wypytac o wszystko wiec jak tylko czegos sie dowiem to od razu daje znac!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
próbowałam ale tam tylko piszą a o monitoringu a nie do kiedy max coś widać na usg po pęknięciu pęcherzyka
Andromeda trzymam kciuki za pecherzyki ja miałam usg tylko 10 dnia niestety pani ginekolog nie zapisała mnie na kolejne
Andromeda lubi tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań
-
Hmm to powiem Ci lotta tak, bo nie wiem o co pytasz dokładnie. Pęknięcie pęcherzyka widać po około dwóch powiedzmy dniach... Ale jeżeli chodzi ci czy doszło do zapłodnienia to nie jest niestety tak hop siup... Mi w 19 dpo lekarz powiedział ze bez sensu robić usg bo nic widać nie będzie ale już wczoraj 24dpo wyszło ze jest pęcherzyk w macicy, ciałko żółte widać ale zarodka nadal dobrze nie. I czekam do poniedziałku i idę znowu do niego czy lepiej jest.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
lotta.89 wrote:aaaa i mam pytanko do was
hmmm ile dni po pęknięciu pęcherzyka ginekolog może to widzieć na usg ???
Ja byłam 3 dni po pęknięciu pęcherzyka. Według mnie owulacja była w niedziele, a ja u gin byłam we środę. I gin widział w ze owulacja była (było widać wodę w zatoczce, itp)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:12
lotta.89 lubi tę wiadomość
-
http://viralka.pl/to-co-robi-tatus-dla-tej-dziewczynki-poruszy-nawet-najwiekszego-twardziela/
patrzcie jaki piękny filmik. Poryczałam się oczywiście. Jak zawsze
Miłego dla staraczki i ciężarówki ^^Kicior lubi tę wiadomość
-
coś chyba ja mam inne normy na moich badaniach
tsh 1,9 norma 0,27-4,2 tu sie zgadza
natomiast:
ft3 norma od 2,6-4,5 ja mam 3,16
ft4 norma 0,93-1,7 ja mam 1,04
myslicie że tu normy też zależne są od laboratorium???Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Hej, ja wczoraj wróciłam z tygodniowych wakacji w Grecji
A przed chwilą wróciłam od ginekologa, potwierdził owulację, powiedział że wszystko wygląda super
Dostałam duphaston od dzisiaj i czekamy
Ola_45, Hashija, bacha8709, lotta.89 lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Chciałam sie was dziewczyny poradzić sprawa mało związana z staraniem sie .A mianowicie-jutro mam rozmowę w sprawie pracy, teraz pracuje ,ale myśle o zmianie bo nie wyrabiam psychicznie, (żyje z kierowniczką jak pies z kotem) i nie wiem co mam robić zmieniać czy poczekać jeszcze miesiąc może 2,3? dodam że zarabiam całkiem nie źle jak na stanowisko sprzedawcy bo od 2 do 3 tys w żadnej nowej pracy tyle nie dostane na początek....Do tego łudze się że uda mi ię zajś w ciąże i pójdę na zwolnienie,a tu jak na złość ciąży nie widać... Co byscie zrobiły na moim miejscu?Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud