Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm jak masz fajna kasę i staracie się o bobasa to tez bym chwile poczekał a bo szkoda trochę. Chociaż z drugiej strony jak idziesz na chorobowe ciążowe to oni ci przeliczaja średnia z całego ostatnie go roku i liczą przez wszystkie dni robocze. Wiec wychodzi sz naprawdę z fajna kasa z L4
-
Hej dziewczyny trochę mnie nie było, ale z moim samopoczuciem niestety różnie bywa
właśnie udało mi się Was nadrobić
Miałam chwilę czasu bo mama zabrała na spacer córę
Pamiętam o Was i za wszystkie starające się bardzo bardzo mocno trzymam kciuki. Wiem że każdej z Was się uda prędzej czy później
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
tak mam umowę o prace cały etat,no nic pójde jutro na rozmowę zobaczymy co mi zaproponują,ale też tak właśnie myślę że poczekam jeszcze choć by ze 2 miesiące,wysłałam jedno CV bo M mi ciągle powtarza jak narzekam na prace, że po co narzekam skoro nic nie robię w kierunku zmiany pracy i cholera myślałam że się nie odezwą a tu masz
Dzięki za radę
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
O ja mam podobną sytuację Aniabb, tyle, że ja wysłałam z 35 CV i na razie nikt się nie odezwał
ale ja pracuję w biurze i chciałabym też do biura
Co do snów Dziewczyny - chyba się wczoraj nakręciłam tym snem Marjotki, bo mnie się dzisiaj śniło, że jestem w ciąży (jakiś 5 miesiąc i że ma być chłopiec), a dodatkowo w tym śnie moja sąsiadka też była w ciąży i już miała duuuży brzuszek i miała być dziewczynka
Marjotka fajny ten filmik, ta dziewczyneczka taka słodkateż mi się łezka zakręciła
Aha właśnie, jak Twoja siłownia z mężem, hę? Bo my niedługo wychodzimy na 2gie zajęcia kursu tańca
A gdzie jest Kokardka?? Kto mi powie??
A co do testowania to mówię Wam, poczekajcie jeszcze z tydzień to ja zatestujęi tak nic z tego nie będzie więc się nie nastawiajcie ale zatestować można hehe
Ktoś testuje ze mną???Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
a no taka złośliwość losu niestety:)
jutro będę miała rano wyniki hormonów,stresuje się!
A co do testowania to ja już bym chętnie zatestowała, ale jeszcze owulacji nie miałam hihi, ale ten czas się dłuży najpierw czekanie na owulacje poźniej na testowanie jeszcze później na @ i tak w kółkolotta.89 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Heheheh nasze życie to ciągle stresy i zamawianie się hehehe najpierw czy jest owulacja, czy się udało, jak juz się udało czy wszystko się rozwija czy serce jest, czy zdrowe czy plamieN nie ma... Heheheh ny kobiety chyba nigdy spokojnie do czegoś nie podejdziemy..
aniabbb, Agnieszka0812, MakeMeLemonade lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej hej
Faktycznie trochę tu cicho. Kokardka przykro mi
U mnie wychodzi tydzień lub 5 dni po owulacji - nie wiem, bo to te cyrki, że może 2 pęcherzyki pękły.
W sumie przez to nawet nie wiem, kiedy mogłabym testować...Na pewno nie szybciej niż za tydzień.
A najgorsze jest to, że nie czuję nic zupełnie, zawsze starałam się doszukiwać objawów, a teraz tylko dużo mlecznego śluzu, ale to może być skutek picia Inofemu
Także ja sobie Was grzecznie podczytuję, szczególnie wyobrażając sobie te Wasze maleństwa -
nick nieaktualnyDoti, nie dziwię się, że się martwisz. Też pewnie miałabym stresa, ale tak jak dziewczyny mówią, wszystko musi być dobrze
Macie rację, ciągle na coś czekamy - to na owulację, to na testowanie, a jak już się uda, to jak się okazuje wcale nie koniec stresuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 19:15
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód