Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Doti Ty tak nie szalej z tymi porządkami, bo się zamęczysz
I nic się nie martw, lekarz wie, co robi
Kate, trzymaj się jakoś, na pewno jest ciężko, ale maluchy Ci to niedługo wynagrodzą. Wybraliście już imiona?violett lubi tę wiadomość
-
Oooo jak ładnie Kate
dwa bable kochane
nie moge napatrzec sie na to twoje zdjecie .... zazdroszcze tych dóch lobuziakow hihihiihihih
No ja kolejna wizyta 22.07 dopiero ... takze Jussio mozesz przezucic mnie do dolnej tabelki juz... Mam nadzieje ze nie za szybko..zebym tylko nie zapeszyla....Kate4, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
Czesc gwiazdy;) nie bylo mnie tu kilka dni bo maz zrobil mi niespodzianke i uprowadzil do wiednia
powiem Wam ze zwiedzanie z noga w gipsie jest mega
a dzis wraz z powrotem do domu przybyla @ mam isc w srode do gina po receptevna CLO
) takze zaczynam oficjalnie 12 cykl staran;)
Oczywiscie zaginelam juz na poczatku nadrabiajac nowinki na forum wiec mam nadzieje ze u Was gwiazdy wszystko w porzadku!!! -
Cześć dziewczyny;) ja już po zajęciach z tańca i leżę sobie w wyrku
Doti przejmuje od Ciebie niebieskiego zarazka!super że widziałaś swojego małego bąbelka i że nawet serduszko już bije
Marjotka zeby było śmiesznie to mnie się dzisiaj znów śniło że jestem w ciąży jakoś chyba w 5 msc
A co do pracy Bacha u mnie też jazdy a od środy ma byc jeszcze gorzej, ale nic, pożyjemy zobaczymy
Buziakiiiiii26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:Cześć dziewczyny;) ja już po zajęciach z tańca i leżę sobie w wyrku
Doti przejmuje od Ciebie niebieskiego zarazka!super że widziałaś swojego małego bąbelka i że nawet serduszko już bije
Marjotka zeby było śmiesznie to mnie się dzisiaj znów śniło że jestem w ciąży jakoś chyba w 5 msc
A co do pracy Bacha u mnie też jazdy a od środy ma byc jeszcze gorzej, ale nic, pożyjemy zobaczymy
Buziakiiiiii
uhuhu Kiciorek coś Musi w tym być !
My mamy intensywne starania hihihi
Jakoś chyba pierwszy raz zaczełam się. aż tak przejmować.
Wziełam sobie do serca wiele historii, w których nasienie było do du.ki, a i tak się udało...
Nie wiem, czy dobrze, czy źle. ale nadzieja rośnie. Trzymaliśmy się wszelakich zasad "zajscia w ciaze"
Nawet mężuś odpuścił sobie picie na imprezie w sobotejestem dumna
Kicior lubi tę wiadomość
-
Doti gratuluję to piękne informacje
Obym i ja takie otrzymała na środowej wizycie.
Im bliżej tym mam większy stres, tym bardziej się denerwuje, że coś może być nie tak.
Aleala Wiedeń jest piękny, mam nadzieję, że kiedyś tam wrócę.
Marjotka wierzę że i Wam się uda. Trzymam za Was mocno kciuki.aleala, marjotka lubią tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Angela spokojnie....
a przypomnij mi na kiedy masz termin @ ?
termin @ według ovufriend mam mieć dzisiaj, według moich obliczeń w piątek 3.07.
owulacje miałam potwierdzoną przez lekarza we wtorek 16.06. ale kiedy dokładnie była to nie wiem... jestem stymulowana CLO i ovitrelle (zastrzyk miałam 13.06.) -
hej dziewczyny:) miłego dnia Wam życzę!
Wreszcie pogoda ma się poprawić
Ja dziś leniuchuję
Angela trzymam kciuki za wysoką betę
Kate przykro mi że słabo się czujesz,ale myślę że warto się pomęczyć
Aleala świetna niespodzianka zazdroszczę
Doti gratuluję serduszka
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud