Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
bacha8709 wrote:Angela B-D a zdiagniozowali u was jeszcze coś poza twoim brakiem owu?
w sumie to u męża wyszło że plemniki nie mają odpowiedniej główki (ponoć to nie wielka wada) nie pamiętam jak to procentowo było... kazał mężowi unikać gorących kąpieli, zmienić bieliznę na luźniejszą i tyle,skupił się bardziej na mnie bo w ogóle owulacji nie miałam (problem z tarczycą = niedoczynność, bardzo wysoka prolaktyna i ogólnie hormony szaleją = Hashimoto, po laparoskopii okazało się że moje narządy są ok... to tak w skrócie. -
Uda sie kazdej!! Bez wzgledu na przeciwnosci naturalnie czy nie wazne ze sie uda!
MakeMeLemonade lubi tę wiadomość
-
Hello Dziewczyny
Widze że faktycznie sezon ogórkowy w pełnii każda woli dzień na słoneczku spędzić coby wit D naprodukować
A ja to w pracy mam taki zapieprz że powoli nie wiem jak się nazywamJuż któryś dzień z kolei wyszłam z pracy po 12h i padam na pysk
Tak wiec mało się odzywam ale czytam na bieżącoTylko że jak skończę czytać to już nie wiem co chciałam napisać
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Mi gin mówił ze obojętnie kiedy można zrobićLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Marjotka dziś mam usg, więc dowiem się czy z dziecinką wszystko dobrze. Po 4 tygodniach czekania mam nadzieje, że zobaczę serduszko.
Trzymajcie kciuki dziewczyny na dzisiejszą wizytę.
Angela to może wystarczy pobudzić twoją owulację i wyregulować prolaktynę i się uda?
Trzymam za Was kciuki!!!
Iwonka głowa do góry! Musi się w końcu udać.
Cisza na forum straszna....gdzie wy się dziewczyny podziewacie????marjotka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Wyjechałam w weekend na wesele na drugi koniec Polski, wyjazd się troszeczkę przedłużył i dopiero wczoraj wróciliśmy. Widzę, że dużo z Was też zrobiło sobie wolne ^^
Basia trzymam kciuki za USG i za serduszko!
Ja jestem 7 dni po ovu, zastanawiam się, po ilu dniach można zrobić betę żeby wynik był wiarygodny? Straciłam zaufanie do testów i postanowiłam w tym cyklu wcale ich nie robić tylko iść od razu na betę ;P
Miłego słonecznego dnia Wszystkim!
aleala lubi tę wiadomość
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
MakeMeLemonade zagniezdzenie wg niektorych zrodel moze nastapic nawet w 12 dpo wiec najpewniej jabys poczekala do miesiaczki. Mi na 4 dni przed terminem czyli 10 dpo beta wyszla negatywna a 14 dpo test plytkowy ze slaba kreseczka.
Bacha powodzenia na wizycie!!
Iwonka szkoda ze negatywny test Ci wyszedl ale moze wlasnie w lub po terminie @ test wyjdzie pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 09:27
-
Dzięki Hashija
Tak myślałam, żeby poczekać co najmniej do 12 dnia po ale właściwie to 2 dni w te czy wewte nie robią, więc poczekam 14 dni do dnia spodziewanej miesiączki.
A jeszcze takie pytanie, miałaś jakieś przeczucia że się udało? Nie chciałabym zapeszać ale jakoś zupełnie inaczej się czuje w tym cyklu, chociaż staram się przed tym bronić to podświadomie od początku czułam, że w tym cyklu zajdę. Mam takie poczucie, że coś się zadziało jest jakoś inaczej chociaż nie umiem dokładnie określić tego stanu umysłu ^^'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
Lemonade trzymam kciuki. Ja tez sie juz w sikance nie bede bawic tylko odrazu beta;) u mnie w osrodku kosztuje tyle co dobry test sikany wiec nie ma roznicy
a przynajmniej pewny wynik. Ide dzisiaj po recepte na clo i jestem tym tak podekscytowana ze szok
)
aniabbb, bacha8709, MakeMeLemonade lubią tę wiadomość
-
Widzę, że praktycznie nikogo nie ma.
Ja idę za 2 tyg na usg 3D, a za niecały miesiąc będę miała glukozę.
Moja mała łobuzica daje mi popalić, bo tak zaczęła kopać, ale to dobrze.
Teraz lecę się szykować, bo niedługo uciekam na koncert.
Będę was podczytywać, ale póki co to życzę wam pięknych, wyraźnych dwóch kresek i żeby maluchy zdrowo rosły. :*
Trzymajcie się!violett, Hashija lubią tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
aleala wrote:Lemonade trzymam kciuki. Ja tez sie juz w sikance nie bede bawic tylko odrazu beta;) u mnie w osrodku kosztuje tyle co dobry test sikany wiec nie ma roznicy
a przynajmniej pewny wynik. Ide dzisiaj po recepte na clo i jestem tym tak podekscytowana ze szok
)
Nie dziękuję
Muszę się rozejrzeć gdzie w Byd można zrobić badania. Znalazłam kilka punktów ale ceny wahają się między 40-45 zł. Jakoś wydawało mi się że będzie trochę taniej ;/'When life gives you lemons, make lemonade.'