Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bacha i Hashija dzięki za pocieszenie. Mam taką ogromną nadzieję, że wreszcie się uda. Będę czekać spokojnie do weekendu i jak @ nie przyjdzie zatestuje jeszcze raz....
MOj M dostal propozycje nowej lepszej pracy ido szczescia brakuje nam tylko dwoch kreseczek:)
Trzymam kciuki za nas wszystkie!!bacha8709, Hashija lubią tę wiadomość
-
jeju. nie wiem juz sama. byłam pewna że mam owulacje od niedzieli w sumie, a dzisiaj dziwne pobolewanie w podbrzuszu(jak na okres) a na @ jeszcze za wczesnie, o wiele za wczesnie... jak myslicie ? Chyba dopiero tutaj zaczełam sie martwić. Wczesniej jakoś podchodziłam na luzie do tematu.
śluz kremowy i ten dziwny ból... a ostatnio przed @ nie miałam zadnych bóli... -
po złym wyniku bety pojechałam do mojego gina, nie ma torbielki więc mamy zielone światło na kolejny cykl... teraz czekam na @ i od 3 dc ruszam z CLO... wspomniał coś o inseminacji (zastanawia się nad tym rozwiązaniem) ale powiedział że zobaczymy z jakimi jajeczkami do niego przyjdę... kurde nie bardzo będzie mnie stać na inseminacje
czy jest jakaś refundacja? zaznaczam że chodzę prywatnie do lekarza więc za wszystko płacę
-
MakeMeLemonade wrote:Nie dziękuję
Muszę się rozejrzeć gdzie w Byd można zrobić badania. Znalazłam kilka punktów ale ceny wahają się między 40-45 zł. Jakoś wydawało mi się że będzie trochę taniej ;/
Lemonade nie szukaj punktow pobran tylko laboratoriow analitycznych. Tam to kosztuje kolo 16zl a osrodki zdrowia musza i tak im zlecic badanie wiel licza marze i koszt pobrania materialu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 17:37
-
marjotka wrote:jeju. nie wiem juz sama. byłam pewna że mam owulacje od niedzieli w sumie, a dzisiaj dziwne pobolewanie w podbrzuszu(jak na okres) a na @ jeszcze za wczesnie, o wiele za wczesnie... jak myslicie ? Chyba dopiero tutaj zaczełam sie martwić. Wczesniej jakoś podchodziłam na luzie do tematu.
śluz kremowy i ten dziwny ból... a ostatnio przed @ nie miałam zadnych bóli...
Marjotka a moze to implantacja? Skoro jest inaczej niz zwykle, to kto wie... :** -
zrobiłam aż 4 testy bo nie mogłam uwierzyć. Pobiegłam też na bete, jutro wyniki.
Do gina tez pobiegłam, ale mi powiedzial ze jeszcze zaa wczesnie i nic nie widaczbadała mnie tylko i pow ze mam rozpulchnioną macice i widzi ciałko zółte ale ciązy nie moze potwierdzic
progestereon badałam w 23 dniu cyklu i wynosil 32,49aleala, Hashija, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
a tak w ogóle to CZEŚĆ WSZYSTKIM!!
Faktycznie jakoś tu spokojniej ostatnio, chyba urlopy w zenicie, ja zaczynam swój w pt. po południu na szczęście!!U mnie jutro termin @... zobaczymy co to z tego wyjdzie, na razie jedynie co to piersi wrażliwe, śluz ostatnio był albo kremowy albo taki bardziej lepki, a teraz go nie ma więc spodziewam się, że @ jutro przyjdzie. Jedyne co to wczoraj przy sprawdzaniu szyjki się lekko zdziwiłam, bo żadnych plamień nie miałam a tu malutka czerwona kropeczka.
No ale nic, jutro się wyjaśni - uda się to będzie cudownie, nie uda się to przynajmniej na urlopie będę popijać drinki z palemką
Kto to jutro miał testować??
Ja to chyba sobie zatestuję dopiero w pt. jakby @ nie przyszła (no chyba żeby mnie naszło jakoś rano). W każdym razie dam znać co i jak.
Hashija, lotta.89 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Misia 881 gratuluję, zazdroszczę że tak od razu się udało
Kicior to w takim razie w piątek trzymam za Ciebie kciuki!
Ja może zatestuje w niedziele, bedzie to mój 12 dpo. Bo chyba lepiej spsuć sobie humor jeszcze w niedziele niż na początku tygodniaPoza tym mąz się niecierpliwi i dopytuje kiedy będe w końcu testować :]
Kicior, lotta.89 lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Witajcie,
Ja już po wizycie!
Widziałam serduszkow końcu. Bo na pierwszej wizycie miesiąc temu jeszcze nie było go widać. Dzieciątko ma trzy centymetry i ma się dobrze.
A ja z wrażenie i całego stresu z przed wizyty wyszłam nie płacąc.
Przypomniałam sobie w domu jak trochę ochłonęłam. Ale mi wstyd.Jeszcze mi się nigdy nie zdarzyła taka sytuacja. Ja nie wiem jak ja mogłam w ogóle o tym zapomnieć.
Muszę jutro zadzwonić do gin i go przeprosić. Będzie miał ze mnie ubaw.
Misia gratuluję!!!!!!!!!!violett, Kate4, aleala, marjotka, Kokardka44, Hashija, lotta.89, Smużka lubią tę wiadomość
-
Misia gratulacje!Wspaniałe wieści!
Aleala dziękuję za podpowiewdź, będę szukać laboratorium analitycznego
Basia niezły numer,ale nic dziwnego tak się stresowałaś tą wizytą, nic dziwnego że w napływie euforii zapomniałaś o tak przyziemnej rzeczy jak płacenieCieszę się bardzo że serduszko się pokazało i działa jak trzeba. 3 cm..rośnie jak na drozdzach!
Gratuluje!
'When life gives you lemons, make lemonade.'
-
She dzięki, trzymaj mocno! Chociaż na nic nie liczę ale na pewno nie zaszkodzi
ja potrzymam za Ciebie w niedziele w takim razie! Ja jutro mam 13 dpo (wg. ovu). A meżusiowi to nawet nie mówiłam, że test kupiłam
Bacha jak cudownie ze wszystko w porządku i że serduszko widziałaś, a że nie zapłaciłas? No co, każdemu się może zdarzyćShe86, lotta.89 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Misia ogrooomne gratulacje.. Zobaczysz piekna bete!!
Bacha tak sie ciesze ze wszystko ok! ;**
Kicior trzymam kciuki za dwie krechy
Od piatku zaczynam brac clo a od nast srody monitoring... A no i gin mi powiedzial ze jak tylko bede miala ovu to od 3dpo mam robic test codziennie bo ta cala metformina moze b. Zaszkodzic i jak tylko pojawi sie chodzby cien cienia cieni drugiej kreski to odrazu odstawic. Wiec na ten cykl sikance chyba hurtowo na allegro kupie:d