Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
najgorsze jest teraz wysiedzieć w pracy i powstrzymać się przed płaczem...
jadę dziś do lekarza pewnie znowu dostanę recepty na CLO i ovitrelle, coś czuję że jedyną szansą będzie in vitro ale do refundowanego to jeszcze mi brakuje -
musisz jakoś wytrzymać ale jak skończysz prace to pozwól sobie na to żeby się wypłakać bo to przynosi ulgę... najgorzej tłumic wszystko w sobie..
Przede wszystkim trzeba wierzyć,bo kolejny cykl zawsze może nas pozytywnie zaskoczyć....
Angela B-D lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Angela B-D wrote:najgorsze jest teraz wysiedzieć w pracy i powstrzymać się przed płaczem...
jadę dziś do lekarza pewnie znowu dostanę recepty na CLO i ovitrelle, coś czuję że jedyną szansą będzie in vitro ale do refundowanego to jeszcze mi brakuje
Angela przykro mi:(
to byl Twoj pierwszy cykl z clo? ja zaczynam od nastepnego i tez sie zastanawiam jak bedzie...Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda wrote:Angela przykro mi:(
to byl Twoj pierwszy cykl z clo? ja zaczynam od nastepnego i tez sie zastanawiam jak bedzie...
Niestety nie pierwszy... 8 lub 9 już nie pamiętam... jestem też po laparoskopii
ja mam cykle bezowulacyjne, tj 2 cykl z CLO kiedy miałam owulacje
Trzymam kciuki aby się udało -
Angela no to jesli srednia przy wspomaganiu clo to 3 m-ce to kolejnym razem przy ovu na pewno sie uda!! trzymam kciuki mocno.Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda wrote:Angela no to jesli srednia przy wspomaganiu clo to 3 m-ce to kolejnym razem przy ovu na pewno sie uda!! trzymam kciuki mocno.
zobaczymy... lekarz powiedział że na pewno zobaczymy się przy in vitro ale w między czasie trzeba próbować...
-
bacha8709 wrote:Angela przykro mi, ale wiem, że najlepszym sposobem jest wyryczenie się.
Mi to bardzo pomagało.
Angela a ile czasu się już staracie?
w grudniu minie 2 lata z badaniami i lekami
wcześniej ponad rok bez leczenia i badań -
Angela tak mi przykro... Wirtualnie przytulam... Nie zalamuj sie... Kto jak kto ale uwierz mi ja wiem co mowie ;*
Doti i Bacha zebyscie sie na jednej porodowce nie spotkaly ;d -
bacha8709 wrote:Angela to macie już kawał drogi za sobą.
Pewnie łatwo Wam nie jest.
A macie już zaplanowane invitro?
nie mamy bo chcemy do refundowanego startować (czyli będziemy mogli w sierpniu 2016r. bo od tej daty mam udokumentowane leczenie) -
Bacha, twoj maluszek to już taka mała truskaweczka
słodko. rozczulają mnie takie rzeczy strasznie
http://babyonline.pl/tydzien-9,ciaza-kalendarz,r6.html
fajna stronkaprzesłodkie są te fotki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 15:53
-
Doti87 wrote:Angela przykro mi kochana :* a probowaliscie inseminacje juz ? Moze warto zaczac od tego ?
Terminu dokładnego Basia nie mam - ale tak na 20 lutego sie szykuje.. kupe czasu jeszcze
Mój lekarz stwierdził że szkoda kasy na inseminacje bo skoro jest owulacja a nie dochodzi do zapłodnienia powiedzmy "naturalnie" to inseminacja tutaj nie pomoże. Gość zajmuje się typowo niepłodnością więc raczej wie co gada.
mam ochotę zrezygnować ze starań ale trzyma mnie przy tym tylko myśl o in vitro że każdy cykl jest dokumentowany i liczony do starań.