Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza wrote:Cześć dziewczyny ! Moje starania zaczęły sie juz 2 lata temu...rok normalnych starań..pózniej juz zaczęłam sie niepokoić, zaczęliśmy robic badania u męża wszystko OK u mnie wysoka prolaktyna i niedoczynnosc tarczycy.. Dostałam leki, wizyta u gin - cykl bezowulacyjny
lekarz kazał poczekać aż wyniki sie poprawia..i poprawiły sie. Znów wizyta u gin. Piękna owulacja trzeba działać
lekarz kazał brać Duphaston do miesiączki. Tydzien przed planowana miesiaczka przez 3 dni klucie lewego jajnika, lekko mnie muli, nic mi sie nie chce i mleczny śluz. Zrobiłam test 5 dni przed negat. @ wiem - za wcześnie.. Myśle poczekam do @ ale wczoraj zaczęły mnie bolec piersi jak nigdy..zrobiłam rano test - znów negat
miesiaczka za 2 dni...chyba jeszcze jest szansa.. ? Jutro zrobie Beta to mi da 100% pewności...
Trzymajcie kciuki... Mam jakies przeczucie...albo juz wariuje
Elza witaj w klubie u mnie tez owulka byla 19/20 czerwca wiec możemy razem testować heheh...Ja będę testować z rana w czwartek bo mam termin u gina na kontrolę, a jak nic nie będzie to czekam do niedziely do terminu okresu. Na razie żadnych objawów ale tez mniałam białawy śluz parę dni...trzymam kciuki za nas!!! -
Doti wariatko
)) Ja biore tego ostatniego heh
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Witajcie dziewczyny po weekendzie!
Co tu takie pustki? Coś mało ostatnio piszecie......
Ja już nie mogę się doczekać środy. W końcu zobaczę swoją kruszynkę.
Boje się bo jeszcze nie widziałam serduszka, bo u gin byłam miesiąc temu
Strach mnie ogarnia i to bardzo duży czy wszystko z nią dobrze.
Śniło mi się w nocy, że urodziłam córeczkę. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, brałam dupka przez cały cykl ze względu na torbiel, między czasie wystąpiło plamienie kilkudniowe. Dziś jest już 7dzień po odstawieniu a @ nie ma ;/ zwykle jest po 4-5dniach a teraz jakiś poślizg.... co może być tego przyczyną? Nawet test wczoraj zrobiłam ale oczywiście negatyw.
-
Hmmm Kukułka ja też niestety nie bralam i nie pomoge. Ale z tego co kojarze dziewczyny też tak mialy i chyba szly do gin na zastrzyk na wywolanie @ ale nie jestem tego pewna... Moze ktoras ci jeszcze odpowie.
Dziewczyny kolejna porcja zarazków hihihiihihihihihi :
Heheheh ale dzisiaj mam dobry humorek, wziełam się nawet za porządne porządkinajpierw zaczełam od sypialni - umyte okna,firanki,posciel... czeka mnie jeszcze odkurzanie,kurze i porzadki w szafie... ale musze chwile odpoczac bo sie zmeczylam kurcze..
She86, bacha8709, violett lubią tę wiadomość
-
jussio wrote:Hej Dziewczyny trochę mnie nie było i sporo do nadrobienia miałam
ale dobrze że już weekend bo przynajmniej troche zwolniłyście z tym pisaniem
Aniu ja myślę że nie potrzebnie tak się uczepiłaś tej prolaktyny bo mieścisz się w normieale jak ma cię to uspokoić to ja bym powtórzyła samo badanie prolaktyny tak pod koniec cyklu tzn ok 7dpo
Ale w tych twoich wynikach bardziej od prolaktyny to kuleje stosunek LH/FSH bo powinien wynik być zbliżony do 1, a u ciebie wynosi 0,6 i myślę że to właśnie powinnaś skonsultować z gin.Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Tak sobie teraz myślę czy antybiotyki mogły mieć wpływ na wyniki moich badań hormonalnych? ostatnia tabletkę wzięłam w dniu badania?eh chyba już nie będę się tym zadręczać tylko poczekam na wizytę u gina...
Doti jak ja ci zazdroszczę energii mi się dziś nic nie chce,pogoda paskudna nic tylko iść spaćInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
bacha pytałaś mnie o mdłości że mi się zaczęły, tak zaczęły się już bardzo, bardzo dawno temu bo od samego początku są i wcale sobie pójść nie chcą tzn są dni że jakoś jest tak spokojniej ale kolejne dni znowu gorsze. Mam nadzieję że już niedługo ich nie będzie i wrócą mi siły
Jutro wizyta zobaczę moje małe serduszko
A w piątek jadę w góry odpoczywać na cały tydzień
bacha8709 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bacha dzięki, że pytasz, już trochę lepiej, co prawda w sobotę był polter u szwagra i byłam chwilę ale nastroju nie miałam, powoli zaczynam wychodzić na prostą, mimo, że jeszcze w mojej firmie mi się wali i w pracy się wali, ale nie można się poddawać
Dziś mam owu od końca okresu działaliśmy codziennie przed snem i nawet nie szłam do toalety tylko spać aby się udałoChociaż po tylu stresach nie wiem czy jest jakaś szansa, chyba, że dziadzio zadziałał i stanie się cud:)
bacha8709 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...