X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys, to mamy termin też prawie taki sam :) będziemy sobie razem spokojnie czekać na następne szanse..

"spokojnie", hehe :D taki żarcik ;)

też mam ciśnienie, że zegar tyka, a jemu się nie spieszy. znaczy, spieszy, ale nie zamierza się podporządkowywać chyba.. nic to - muszę nauczyć się cierpliwości. ;)

witam Cię gorąco :)

dziewczyny, ale ja nie chcę z gumkami :( mam nadzieję, że to nie jedyny sposób :D

Patus_777 lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • jussio Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wy to naprawde szalone jesteście ;D Już dawno tak się nie uśmiałam :D

Doti
    z tym sprawdzaniem gumek to masz racje ;D Te parę lat temu to ile się człowiek namartwił żeby nic nie pękło czy się nie zsunęło... a teraz... hmm... żeby to zycie było takie proste ;)

Kirys witamy :)

Patus ze mnie to żadna administratorka ;D Ja tylko tak skromnie staram się prowadzić tabelkę na naszym wątku żeby nie trzeba było co chwile pytać kto i kiedy testuje :D

kirys, Patus_777 lubią tę wiadomość

Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
    15 <3 cykl starań - Ten szczęśliwy
    18.06.2016 Szymek jest już z nami :D
    Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jussio nasze guru jesteś
    ... Nasza administratorka :-) no nie bądź nieśmiała hihihihi :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 21:50

jussio, Patus_777 lubią tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to wam powiem ze lekko przerażona jestem. W środę mam kolejną wizytę u gin i boję się że będzie coś nie tak :-( na forum bbf kolejna traci ciążę bo serduszko przestaje bić... No strach mnie powoli oblatuje że coś może być nie tak....

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • jussio Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie dziewczyny ostatnio chyba Kokardka coś tu wspominała o "weterankach" a ja to się już tu powoli czuję jak dinozaur w tych całych staraniach :P :D ;D
    Bo jakoś tak leci miesiąc za miesiącem i nic... a po gin i innych lekarzach to coraz mniej mi się chce latać ;D I czasami to mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę... no ale co... trzeba walczyć dalej o ten maleńki cud :D

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie jussio prawdziwy tyranozaur z ciebie :-P już nie swiruj nie swiruj :-) rok starań to nie wieczność :-P

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jussio no tak każdy chyba ma dość :) ale nie ma opcji aby sie nie udalo :)a znam jeszcze historie gdzie dziewczyna zaszla in vitro a po roku od porodu z zaskoczenia zaszla drugi raz ale naturalnie, cos się jej tam odblokowalo czy co, to są dopiero cuda natury :)

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • jussio Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    No faktycznie jussio prawdziwy tyranozaur z ciebie :-P już nie swiruj nie swiruj :-) rok starań to nie wieczność :-P
    No u mnie to już dwa lata starań za mną tyle że ja mam cykle dłuuuugie i dlatego w tabelce mam teraz 13 cykl starań :P

• jussio Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z takich niewiarygodnych historii to znam rodzinkę co nie mogli mieć dzieci, starali się kupe lat i adoptowali rodzeństwo (dwójkę) potem po kilku miesiącach urodziło sie trzecie dzięciątko z tego rodzeństwa więc też go zabrali do siebie i w dniu jak przywozili maleństwo do domu okazało się że jest w ciązy i żeby było śmiesznie to z bliźniakami :D Teraz już chłopaki są na świecie... I tak krótko mówiąc to mają teraz taką "klęskę urodzaju" ;D bo jak nie mieli dzieci tak w przeciągu niecałych dwóch lat mają teraz 5 :D Normalnie szał ciał ;D :D

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo ten czas tak leci jak głupi...

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 wrote:
    kirys, to mamy termin też prawie taki sam :) będziemy sobie razem spokojnie czekać na następne szanse..

"spokojnie", hehe :D taki żarcik ;)

też mam ciśnienie, że zegar tyka, a jemu się nie spieszy. znaczy, spieszy, ale nie zamierza się podporządkowywać chyba.. nic to - muszę nauczyć się cierpliwości. ;)

witam Cię gorąco :)

dziewczyny, ale ja nie chcę z gumkami :( mam nadzieję, że to nie jedyny sposób :D

O tak - myshka84, Madziulla - no to trzymamy się razem :-)

Ja też wciąż uczę się cierpliwości :-P

Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie - faktycznie milusio mi tu z Wami!

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys super ze jesteś z nami trzymam kciuki :*

A wy śpiochy co :p ja juz nie śpi go taka głodna byłam ;) za godzinę lecę do fryzjera robić się na bóstwo na wesele :) trzymajcie kciuki żebym się nie rozplynela i żeby dziś juz podbrzusze nie bolało no inaczej szybciej skończymy wesela a to nasi najbliżsi przyjaciele :( oczywiście o treściach i becie jeszcze nikt nic nie wie chcemy poczekać do poniedziałkowej wizyty u gin :)

Nasz synuś :)
    thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    A myślicie że mój mnie nie miał dość?? Czasami to wydawało mi się że prowokuje kłótnie żeby seksu nie było albo taaak długo w salonie tv oglądał że ja dawno zasnelam. Ale się wkurzalam hihihihi

No żeby unikać zony??!?!? Hihihihi ale teraz nie dziwie mu się. Naprawdę musiał mieć mnie dość :-D hihihihi

:DDD nie mogę hahah jaka poprawa humoru :DD szalona Doti87 :DDDDDDDDD
    Więc faceci myślą tak samo :D u mnie idealnie było to samo z moim :DD jak już "wysiadał" :DD i miał mnie dość przy dniach płodnych to te sposoby działały;DD
    a ja chodziłam cały dzień naburmuszona jak osioł:DD

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lotta.89 wrote:
    Kirys super ze jesteś z nami trzymam kciuki :*

A wy śpiochy co :p ja juz nie śpi go taka głodna byłam ;) za godzinę lecę do fryzjera robić się na bóstwo na wesele :) trzymajcie kciuki żebym się nie rozplynela i żeby dziś juz podbrzusze nie bolało no inaczej szybciej skończymy wesela a to nasi najbliżsi przyjaciele :( oczywiście o treściach i becie jeszcze nikt nic nie wie chcemy poczekać do poniedziałkowej wizyty u gin :)

Trzymam kochana kciuki:) baw się grzecznie nie szalej na parkiecie :D heheh

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jussio wrote:
    Dziewczyny wy to naprawde szalone jesteście ;D Już dawno tak się nie uśmiałam :D

Doti
    z tym sprawdzaniem gumek to masz racje ;D Te parę lat temu to ile się człowiek namartwił żeby nic nie pękło czy się nie zsunęło... a teraz... hmm... żeby to zycie było takie proste ;)

Kirys witamy :)

Patus ze mnie to żadna administratorka ;D Ja tylko tak skromnie staram się prowadzić tabelkę na naszym wątku żeby nie trzeba było co chwile pytać kto i kiedy testuje :D

E tam :) dla mnie jesteś ADMINISTRATORKĄ :DD bardzo się przykładasz do swojej roli:) zawsze idealnie każdej to zmieniasz;)

jussio lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jussio wrote:
    A z takich niewiarygodnych historii to znam rodzinkę co nie mogli mieć dzieci, starali się kupe lat i adoptowali rodzeństwo (dwójkę) potem po kilku miesiącach urodziło sie trzecie dzięciątko z tego rodzeństwa więc też go zabrali do siebie i w dniu jak przywozili maleństwo do domu okazało się że jest w ciązy i żeby było śmiesznie to z bliźniakami :D Teraz już chłopaki są na świecie... I tak krótko mówiąc to mają teraz taką "klęskę urodzaju" ;D bo jak nie mieli dzieci tak w przeciągu niecałych dwóch lat mają teraz 5 :D Normalnie szał ciał ;D :D

Szał ciał:D Jak rodzinka pl. xDXDXD hah

jussio lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo widzę że z samego rana szalejecie :-)
    Miłego weekendu dziewczyny buziaki

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jussio wrote:
    Wiecie dziewczyny ostatnio chyba Kokardka coś tu wspominała o "weterankach" a ja to się już tu powoli czuję jak dinozaur w tych całych staraniach :P :D ;D
    Bo jakoś tak leci miesiąc za miesiącem i nic... a po gin i innych lekarzach to coraz mniej mi się chce latać ;D I czasami to mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę... no ale co... trzeba walczyć dalej o ten maleńki cud :D

Z tego co mi wiadomo :D dinozaury wyginęły:) Jesteś naszą doświadczoną staraczką :) takim GURU:)

jussio lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Ooooo widzę że z samego rana szalejecie :-)
    Miłego weekendu dziewczyny buziaki

No baaaa za bardzo tęskniłam, więc już z ranka;) musiałam zobaczyć co ciekawego się dzieje:)

Ps. Mieliśmy iść z rana nad wodę z naszym małym pieskiem ale jest brzydko;/ i zacznie padać zaraz....bleee
    Właśnie ja wam nie mówiłam, że mam pieska 1,5 roku ma, mieszaniec LUCKY :) dla nas jest jak dziecko;) serio gdyby nie on, oszalałabym w domu;/ pustym i smutnym... eh pośle wam fotoskę:DD

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie z samego rana tak słońce daje czadu :-) to dawaj fotkę psiaka :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ