Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kirys, to mamy termin też prawie taki sam
będziemy sobie razem spokojnie czekać na następne szanse..
"spokojnie", hehetaki żarcik
też mam ciśnienie, że zegar tyka, a jemu się nie spieszy. znaczy, spieszy, ale nie zamierza się podporządkowywać chyba.. nic to - muszę nauczyć się cierpliwości.
witam Cię gorąco
dziewczyny, ale ja nie chcę z gumkamimam nadzieję, że to nie jedyny sposób
Patus_777 lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Dziewczyny wy to naprawde szalone jesteście
Już dawno tak się nie uśmiałam
Doti
z tym sprawdzaniem gumek to masz racjeTe parę lat temu to ile się człowiek namartwił żeby nic nie pękło czy się nie zsunęło... a teraz... hmm... żeby to zycie było takie proste
Kirys witamy
Patus ze mnie to żadna administratorkaJa tylko tak skromnie staram się prowadzić tabelkę na naszym wątku żeby nie trzeba było co chwile pytać kto i kiedy testuje
kirys, Patus_777 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Wiecie dziewczyny ostatnio chyba Kokardka coś tu wspominała o "weterankach" a ja to się już tu powoli czuję jak dinozaur w tych całych staraniach
Bo jakoś tak leci miesiąc za miesiącem i nic... a po gin i innych lekarzach to coraz mniej mi się chce lataćI czasami to mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę... no ale co... trzeba walczyć dalej o ten maleńki cud
Jussio no tak każdy chyba ma dość
ale nie ma opcji aby sie nie udalo :)a znam jeszcze historie gdzie dziewczyna zaszla in vitro a po roku od porodu z zaskoczenia zaszla drugi raz ale naturalnie, cos się jej tam odblokowalo czy co, to są dopiero cuda natury
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Doti87 wrote:No faktycznie jussio prawdziwy tyranozaur z ciebie
już nie swiruj nie swiruj
rok starań to nie wieczność
A z takich niewiarygodnych historii to znam rodzinkę co nie mogli mieć dzieci, starali się kupe lat i adoptowali rodzeństwo (dwójkę) potem po kilku miesiącach urodziło sie trzecie dzięciątko z tego rodzeństwa więc też go zabrali do siebie i w dniu jak przywozili maleństwo do domu okazało się że jest w ciązy i żeby było śmiesznie to z bliźniakami
Teraz już chłopaki są na świecie... I tak krótko mówiąc to mają teraz taką "klęskę urodzaju"
bo jak nie mieli dzieci tak w przeciągu niecałych dwóch lat mają teraz 5
Normalnie szał ciał
myshka84 wrote:kirys, to mamy termin też prawie taki sam
będziemy sobie razem spokojnie czekać na następne szanse..
"spokojnie", hehetaki żarcik
też mam ciśnienie, że zegar tyka, a jemu się nie spieszy. znaczy, spieszy, ale nie zamierza się podporządkowywać chyba.. nic to - muszę nauczyć się cierpliwości.
witam Cię gorąco
dziewczyny, ale ja nie chcę z gumkamimam nadzieję, że to nie jedyny sposób
O tak - myshka84, Madziulla - no to trzymamy się razem
Ja też wciąż uczę się cierpliwości
Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie - faktycznie milusio mi tu z Wami!HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys super ze jesteś z nami trzymam kciuki :*
A wy śpiochy co :p ja juz nie śpi go taka głodna byłamza godzinę lecę do fryzjera robić się na bóstwo na wesele
trzymajcie kciuki żebym się nie rozplynela i żeby dziś juz podbrzusze nie bolało no inaczej szybciej skończymy wesela a to nasi najbliżsi przyjaciele
oczywiście o treściach i becie jeszcze nikt nic nie wie chcemy poczekać do poniedziałkowej wizyty u gin
Nasz synuś
cykl starań
-
Doti87 wrote:A myślicie że mój mnie nie miał dość?? Czasami to wydawało mi się że prowokuje kłótnie żeby seksu nie było albo taaak długo w salonie tv oglądał że ja dawno zasnelam. Ale się wkurzalam hihihihi
No żeby unikać zony??!?!? Hihihihi ale teraz nie dziwie mu się. Naprawdę musiał mieć mnie dośćhihihihi
:DDD nie mogę hahah jaka poprawa humoru :DD szalona Doti87 :DDDDDDDDD
Więc faceci myślą tak samou mnie idealnie było to samo z moim :DD jak już "wysiadał" :DD i miał mnie dość przy dniach płodnych to te sposoby działały;DD
a ja chodziłam cały dzień naburmuszona jak osioł:DDmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
lotta.89 wrote:Kirys super ze jesteś z nami trzymam kciuki :*
A wy śpiochy co :p ja juz nie śpi go taka głodna byłamza godzinę lecę do fryzjera robić się na bóstwo na wesele
trzymajcie kciuki żebym się nie rozplynela i żeby dziś juz podbrzusze nie bolało no inaczej szybciej skończymy wesela a to nasi najbliżsi przyjaciele
oczywiście o treściach i becie jeszcze nikt nic nie wie chcemy poczekać do poniedziałkowej wizyty u gin
Trzymam kochana kciuki:) baw się grzecznie nie szalej na parkiecieheheh
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
jussio wrote:Dziewczyny wy to naprawde szalone jesteście
Już dawno tak się nie uśmiałam
Doti
z tym sprawdzaniem gumek to masz racjeTe parę lat temu to ile się człowiek namartwił żeby nic nie pękło czy się nie zsunęło... a teraz... hmm... żeby to zycie było takie proste
Kirys witamy
Patus ze mnie to żadna administratorkaJa tylko tak skromnie staram się prowadzić tabelkę na naszym wątku żeby nie trzeba było co chwile pytać kto i kiedy testuje
E tamdla mnie jesteś ADMINISTRATORKĄ :DD bardzo się przykładasz do swojej roli:) zawsze idealnie każdej to zmieniasz;)
jussio lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
jussio wrote:A z takich niewiarygodnych historii to znam rodzinkę co nie mogli mieć dzieci, starali się kupe lat i adoptowali rodzeństwo (dwójkę) potem po kilku miesiącach urodziło sie trzecie dzięciątko z tego rodzeństwa więc też go zabrali do siebie i w dniu jak przywozili maleństwo do domu okazało się że jest w ciązy i żeby było śmiesznie to z bliźniakami
Teraz już chłopaki są na świecie... I tak krótko mówiąc to mają teraz taką "klęskę urodzaju"
bo jak nie mieli dzieci tak w przeciągu niecałych dwóch lat mają teraz 5
Normalnie szał ciał
Szał ciałJak rodzinka pl. xDXDXD hah
jussio lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
jussio wrote:Wiecie dziewczyny ostatnio chyba Kokardka coś tu wspominała o "weterankach" a ja to się już tu powoli czuję jak dinozaur w tych całych staraniach
Bo jakoś tak leci miesiąc za miesiącem i nic... a po gin i innych lekarzach to coraz mniej mi się chce lataćI czasami to mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę... no ale co... trzeba walczyć dalej o ten maleńki cud
Z tego co mi wiadomodinozaury wyginęły:) Jesteś naszą doświadczoną staraczką
takim GURU:)
jussio lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Doti87 wrote:Ooooo widzę że z samego rana szalejecie
Miłego weekendu dziewczyny buziaki
No baaaa za bardzo tęskniłam, więc już z ranka;) musiałam zobaczyć co ciekawego się dzieje:)
Ps. Mieliśmy iść z rana nad wodę z naszym małym pieskiem ale jest brzydko;/ i zacznie padać zaraz....bleee
Właśnie ja wam nie mówiłam, że mam pieska 1,5 roku ma, mieszaniec LUCKYdla nas jest jak dziecko;) serio gdyby nie on, oszalałabym w domu;/ pustym i smutnym... eh pośle wam fotoskę:DD
4 lata starań CUD!!!