X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys, to mamy termin też prawie taki sam :) będziemy sobie razem spokojnie czekać na następne szanse..

"spokojnie", hehe :D taki żarcik ;)

też mam ciśnienie, że zegar tyka, a jemu się nie spieszy. znaczy, spieszy, ale nie zamierza się podporządkowywać chyba.. nic to - muszę nauczyć się cierpliwości. ;)

witam Cię gorąco :)

dziewczyny, ale ja nie chcę z gumkami :( mam nadzieję, że to nie jedyny sposób :D

Patus_777 lubi tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • jussio Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wy to naprawde szalone jesteście ;D Już dawno tak się nie uśmiałam :D

Doti
    z tym sprawdzaniem gumek to masz racje ;D Te parę lat temu to ile się człowiek namartwił żeby nic nie pękło czy się nie zsunęło... a teraz... hmm... żeby to zycie było takie proste ;)

Kirys witamy :)

Patus ze mnie to żadna administratorka ;D Ja tylko tak skromnie staram się prowadzić tabelkę na naszym wątku żeby nie trzeba było co chwile pytać kto i kiedy testuje :D

kirys, Patus_777 lubią tę wiadomość

Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
    15 <3 cykl starań - Ten szczęśliwy
    18.06.2016 Szymek jest już z nami :D
    Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jussio nasze guru jesteś
    ... Nasza administratorka :-) no nie bądź nieśmiała hihihihi :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 21:50

jussio, Patus_777 lubią tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to wam powiem ze lekko przerażona jestem. W środę mam kolejną wizytę u gin i boję się że będzie coś nie tak :-( na forum bbf kolejna traci ciążę bo serduszko przestaje bić... No strach mnie powoli oblatuje że coś może być nie tak....

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • jussio Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie dziewczyny ostatnio chyba Kokardka coś tu wspominała o "weterankach" a ja to się już tu powoli czuję jak dinozaur w tych całych staraniach :P :D ;D
    Bo jakoś tak leci miesiąc za miesiącem i nic... a po gin i innych lekarzach to coraz mniej mi się chce latać ;D I czasami to mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę... no ale co... trzeba walczyć dalej o ten maleńki cud :D

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie jussio prawdziwy tyranozaur z ciebie :-P już nie swiruj nie swiruj :-) rok starań to nie wieczność :-P

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jussio no tak każdy chyba ma dość :) ale nie ma opcji aby sie nie udalo :)a znam jeszcze historie gdzie dziewczyna zaszla in vitro a po roku od porodu z zaskoczenia zaszla drugi raz ale naturalnie, cos się jej tam odblokowalo czy co, to są dopiero cuda natury :)

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • jussio Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    No faktycznie jussio prawdziwy tyranozaur z ciebie :-P już nie swiruj nie swiruj :-) rok starań to nie wieczność :-P
    No u mnie to już dwa lata starań za mną tyle że ja mam cykle dłuuuugie i dlatego w tabelce mam teraz 13 cykl starań :P

• jussio Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z takich niewiarygodnych historii to znam rodzinkę co nie mogli mieć dzieci, starali się kupe lat i adoptowali rodzeństwo (dwójkę) potem po kilku miesiącach urodziło sie trzecie dzięciątko z tego rodzeństwa więc też go zabrali do siebie i w dniu jak przywozili maleństwo do domu okazało się że jest w ciązy i żeby było śmiesznie to z bliźniakami :D Teraz już chłopaki są na świecie... I tak krótko mówiąc to mają teraz taką "klęskę urodzaju" ;D bo jak nie mieli dzieci tak w przeciągu niecałych dwóch lat mają teraz 5 :D Normalnie szał ciał ;D :D

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo ten czas tak leci jak głupi...

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myshka84 wrote:
    kirys, to mamy termin też prawie taki sam :) będziemy sobie razem spokojnie czekać na następne szanse..

"spokojnie", hehe :D taki żarcik ;)

też mam ciśnienie, że zegar tyka, a jemu się nie spieszy. znaczy, spieszy, ale nie zamierza się podporządkowywać chyba.. nic to - muszę nauczyć się cierpliwości. ;)

witam Cię gorąco :)

dziewczyny, ale ja nie chcę z gumkami :( mam nadzieję, że to nie jedyny sposób :D

O tak - myshka84, Madziulla - no to trzymamy się razem :-)

Ja też wciąż uczę się cierpliwości :-P

Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie - faktycznie milusio mi tu z Wami!

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • lotta.89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys super ze jesteś z nami trzymam kciuki :*

A wy śpiochy co :p ja juz nie śpi go taka głodna byłam ;) za godzinę lecę do fryzjera robić się na bóstwo na wesele :) trzymajcie kciuki żebym się nie rozplynela i żeby dziś juz podbrzusze nie bolało no inaczej szybciej skończymy wesela a to nasi najbliżsi przyjaciele :( oczywiście o treściach i becie jeszcze nikt nic nie wie chcemy poczekać do poniedziałkowej wizyty u gin :)

Nasz synuś :)
    thgf3e3kkxdkony7.png

<3 <3 cykl starań
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    A myślicie że mój mnie nie miał dość?? Czasami to wydawało mi się że prowokuje kłótnie żeby seksu nie było albo taaak długo w salonie tv oglądał że ja dawno zasnelam. Ale się wkurzalam hihihihi

No żeby unikać zony??!?!? Hihihihi ale teraz nie dziwie mu się. Naprawdę musiał mieć mnie dość :-D hihihihi

:DDD nie mogę hahah jaka poprawa humoru :DD szalona Doti87 :DDDDDDDDD
    Więc faceci myślą tak samo :D u mnie idealnie było to samo z moim :DD jak już "wysiadał" :DD i miał mnie dość przy dniach płodnych to te sposoby działały;DD
    a ja chodziłam cały dzień naburmuszona jak osioł:DD

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lotta.89 wrote:
    Kirys super ze jesteś z nami trzymam kciuki :*

A wy śpiochy co :p ja juz nie śpi go taka głodna byłam ;) za godzinę lecę do fryzjera robić się na bóstwo na wesele :) trzymajcie kciuki żebym się nie rozplynela i żeby dziś juz podbrzusze nie bolało no inaczej szybciej skończymy wesela a to nasi najbliżsi przyjaciele :( oczywiście o treściach i becie jeszcze nikt nic nie wie chcemy poczekać do poniedziałkowej wizyty u gin :)

Trzymam kochana kciuki:) baw się grzecznie nie szalej na parkiecie :D heheh

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jussio wrote:
    Dziewczyny wy to naprawde szalone jesteście ;D Już dawno tak się nie uśmiałam :D

Doti
    z tym sprawdzaniem gumek to masz racje ;D Te parę lat temu to ile się człowiek namartwił żeby nic nie pękło czy się nie zsunęło... a teraz... hmm... żeby to zycie było takie proste ;)

Kirys witamy :)

Patus ze mnie to żadna administratorka ;D Ja tylko tak skromnie staram się prowadzić tabelkę na naszym wątku żeby nie trzeba było co chwile pytać kto i kiedy testuje :D

E tam :) dla mnie jesteś ADMINISTRATORKĄ :DD bardzo się przykładasz do swojej roli:) zawsze idealnie każdej to zmieniasz;)

jussio lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jussio wrote:
    A z takich niewiarygodnych historii to znam rodzinkę co nie mogli mieć dzieci, starali się kupe lat i adoptowali rodzeństwo (dwójkę) potem po kilku miesiącach urodziło sie trzecie dzięciątko z tego rodzeństwa więc też go zabrali do siebie i w dniu jak przywozili maleństwo do domu okazało się że jest w ciązy i żeby było śmiesznie to z bliźniakami :D Teraz już chłopaki są na świecie... I tak krótko mówiąc to mają teraz taką "klęskę urodzaju" ;D bo jak nie mieli dzieci tak w przeciągu niecałych dwóch lat mają teraz 5 :D Normalnie szał ciał ;D :D

Szał ciał:D Jak rodzinka pl. xDXDXD hah

jussio lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo widzę że z samego rana szalejecie :-)
    Miłego weekendu dziewczyny buziaki

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jussio wrote:
    Wiecie dziewczyny ostatnio chyba Kokardka coś tu wspominała o "weterankach" a ja to się już tu powoli czuję jak dinozaur w tych całych staraniach :P :D ;D
    Bo jakoś tak leci miesiąc za miesiącem i nic... a po gin i innych lekarzach to coraz mniej mi się chce latać ;D I czasami to mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę... no ale co... trzeba walczyć dalej o ten maleńki cud :D

Z tego co mi wiadomo :D dinozaury wyginęły:) Jesteś naszą doświadczoną staraczką :) takim GURU:)

jussio lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Ooooo widzę że z samego rana szalejecie :-)
    Miłego weekendu dziewczyny buziaki

No baaaa za bardzo tęskniłam, więc już z ranka;) musiałam zobaczyć co ciekawego się dzieje:)

Ps. Mieliśmy iść z rana nad wodę z naszym małym pieskiem ale jest brzydko;/ i zacznie padać zaraz....bleee
    Właśnie ja wam nie mówiłam, że mam pieska 1,5 roku ma, mieszaniec LUCKY :) dla nas jest jak dziecko;) serio gdyby nie on, oszalałabym w domu;/ pustym i smutnym... eh pośle wam fotoskę:DD

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie z samego rana tak słońce daje czadu :-) to dawaj fotkę psiaka :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
‹‹ 392 393 394 395 396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ