Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
myshka84 wrote:ja też tak myślałam. jedynie naturalne metody, wszystkie siostry i mama jak tylko chciały to hops i w ciąży, a ja sierotka nie umiem zajść..
Andromeda, też bym tak chciała, odmawiać razem z M.
ale chyba będę musiała się sama zmobilizować, co u mnie jest mega trudne, bo jestem okropnie niesystematyczna..
która chce zacząć ze mną? np od niedzieli? będziemy się motywować wzajemnie
Lottaekstra
gratuluję znowu
[/QUOTE
Ja jestem za od niedzieli!codziennie wieczorem:))lotta.89 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
lotta.89 wrote:Dziewczyny są wyniki bety 1438 :* jest dobrze
Piękne:***lotta.89 lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
myshka84 wrote:Patus, nie obiecuję że będę się codziennie wieczorem meldować że zaczynam odmawiać, ale będę się przyznawać czy nie zawaliłam.
Ale cel mamy:))) he będę cie sprawdzać)
4 lata starań CUD!!!
-
Dziewczynki ja uciekam, muszę jeszcze trochę spraw ogarnąć w pracy a potem jadę do lekarza.
trzymajcie kciuki za moje pęcherzyki żeby ładnie urosły i później pękły i żeby ten cykl był Moim szczęśliwym...
odezwę się dopiero w poniedziałek bo na weekend mamy zaplanowany wyjazd.
Myślami będę z Wami:)
Patus_777, lotta.89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jussio zmienić juz możesz na 5 cykl starań... następna -.08. nie mam pojęcia kiedy...niestety się właśnie @ rozkręciła...mam pecha:(((mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
AniaReh wrote:Lotta a do czasu testowania miałaś już jakieś objawy ciążowe???kurcze tak bym chciała żeby i mnie wyszło a tu jeszcze ponad tydzień trzeba czekac:)i czy brałaś jakieś leki czy naturalny cykl??
W mojej głowie bardziej myślałam myślałam że mam Pco bo takie podejrzenie dal mi mi tym tygodniu jeden gin. Jedyne co było inne to niesamowicie wrażliwe brodawki i obolale. Wydawało mi się ze biust jest większy ale nie dużo raczej czułam ze jest większy niż to widziałami brzuch bolał i dalej boli podbrzusza ale tak jakby się tam właśnie rozciagalo podobnie jak na @
Nasz synuś
cykl starań
-
AniaReh wrote:Andromeda ja też jestem na pierwszym cyklu z clo:) masz coś jeszcze?ja już po zastrzyku z pregnylu i teraz duphaston biore i za półtoratygodnia bede testowac
Ja mam zaczac clo teraz jak przyjdzie @, mam termin na jutro, ale mialam pozno ovu i dlatego mysle, ze raczej bedzie przesuniecie na wtorek. I tak sobie czekam:) to powodzenia aniareh!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
myshka84 wrote:oj.. a długie masz @? może zdąży się skończyć przed wtorkiem?
moze beda resztki ale tak czy siak muszę isc.
4 lata starań CUD!!!
-
Wrrrr jaki ten nasz organizm jest dziwny?!? Jak nie chcesz mieć okresu i już masz nadzieję to cholera tak robi i ci to wmówi.. A jak już wiesz ze dupa to od razu przyszedł.. Ehhh przykro mi bardzo Patus ale wiesz ze będzie wszystko dobrze
że się uda jeszcze :-* buziaki i trzymam kciuki bardzo mocno
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Wrrrr jaki ten nasz organizm jest dziwny?!? Jak nie chcesz mieć okresu i już masz nadzieję to cholera tak robi i ci to wmówi.. A jak już wiesz ze dupa to od razu przyszedł.. Ehhh przykro mi bardzo Patus ale wiesz ze będzie wszystko dobrze
Dokładnie idealnie to ujęłaś
heh ale już mam lepszy humor dzięki WAM
pójdę do niej może za rozmowę nie będę musiała płacić hahahhżartuje na bank :DD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 18:38
4 lata starań CUD!!!
-
Doti87 wrote:Wrrrr jaki ten nasz organizm jest dziwny?!? Jak nie chcesz mieć okresu i już masz nadzieję to cholera tak robi i ci to wmówi.. A jak już wiesz ze dupa to od razu przyszedł.. Ehhh przykro mi bardzo Patus ale wiesz ze będzie wszystko dobrze
A ty Doti87 jak się czujesz?juz rodzinka wie;)??
4 lata starań CUD!!!