Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndromeda lepiej idź na betę,moja znajoma przez dwa miesiące nie miała okresu,testy wychodziły negatywne i poszła do giną pk leki na wywołanie @ a tu sie okazało ze jest w 9 tc, ostatnio gadalam z przyjaciółka co jest w ciazy to mowila ze u niej dopiero w 12 tc wyszły dwie kreski,wiedziała o ciazy od poczatku ale chciała sobie zrobic test zeby na pamiątkę zachować i dopiero wtedy jej wyszedł takze z tymi testami rożnie bywa,na niektóre z nas nie działają albo działają pozno:)
-
nie no nie chce sie nakrecac... po ostatnim razie obiacalam sobie, ze juz nigdy wiecej sobie tego nie zrobie
kupilam wczoraj w aptece jeszcze 2 inne testy i moze jutro ew sprawdze raz jeszcze. no i znow lipa bo normalnej @ nie ma a w sob znow idziemy na wesele i znow nie wiem w sumie na 100% czy moge pic:/ pomysle jeszcze i moze rzeczywiscie skocze na ta bete jutro...
tak naprawde to po prostu chcialabym juz wiedziec. w ta albo w ta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 10:02
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Doskonale Cie rozumiem. Najgorsza jest ta niepewnosc. Z jednej strony widzisz na tescie jedna kreske wiec zdrowy rozsadek kaze zejsc na ziemie, a z drgiej organizm z umyslem plataja rozne figle i idzie oglupiec... Jutro beta ! Bo sie zadreczysz kochana ta niepewnoscia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksiazkowo we wczesnej ciazy ruozpulchniona jest nie tylko pochwa ale i macica wraz z szyjka... Ale kazdy organizm jest inny ile jestes dni po owu?
-
nick nieaktualnyPowinnam mieć w sobotę-niedzielę.I też zdziwiła mnie cera. Zawsze w czase owulacji lub przed (nie przed okresem) miałam problem z trądzikiem, a teraz wręcz przeciwnie. Nic nie wyskoczyło.Może hormony mi wariują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 11:42
-
Wiesz co takich typowych nie miałam objawów. Wiem że może to głupie ale pierwszy raz wtedy poczułam że w środku coś jest Inaczej. Ze coś się dzieje,lekko się rozciąga trochę mi ciasno było. Bo żadnych boli czy brzucha czy piersi nie. Miałam..i do tej pory nie mam... Nie umiem Ci dokładnie opisać ale czułam wewnątrz że coś się zmienia i bałam się że to kolejny durny mój wymysł.... A jednak nie:-)
aleala, Sylvuszka lubią tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Hej hej
ale burzowo u mnie, cała noc pada deszcz i błyska się
Ja wczoraj byłam na wizycie, wszystko super. Bobo ma 2,51 cm i tak sobie leżał ładnie jakby tulil się do siebie. Tak fajnierączki miał, potem mi chwilę pomachal hihihihi termin mam na 22.02
Ale jestem szczęśliwa że wszystko dobrze
Juhuuuu:)ale radość jaka szczęśliwa super!mogę zobaczyć zdjęcie
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 11:50
aleala lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Sylvuszka wrote:Powinnam mieć w sobotę-niedzielę.I też zdziwiła mnie cera. Zawsze w czase owulacji lub przed (nie przed okresem) miałam problem z trądzikiem, a teraz wręcz przeciwnie. Nic nie wyskoczyło.Może hormony mi wariują
Moze przez upaly Ci sie owu przesunela? Robisz testy owulacyjne LH? -
Patus_777 wrote:Juhuuuu:)ale radość jaka szczęśliwa super!
mogę zobaczyć zdjęcie
?
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Wiesz co takich typowych nie miałam objawów. Wiem że może to głupie ale pierwszy raz wtedy poczułam że w środku coś jest Inaczej. Ze coś się dzieje,lekko się rozciąga trochę mi ciasno było. Bo żadnych boli czy brzucha czy piersi nie. Miałam..i do tej pory nie mam... Nie umiem Ci dokładnie opisać ale czułam wewnątrz że coś się zmienia i bałam się że to kolejny durny mój wymysł.... A jednak nie:-)
aleala wrote:Moze przez upaly Ci sie owu przesunela? Robisz testy owulacyjne LH?aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny