Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie tak... Trochę odpoczynku nikomu nie zaszkodzilo jeszcze hihihihi a do tego finansowo wyjdziesz lepiej na L4 więc same plusy. Trzymajcie kciuki bo o 21.30 mam wizytę... Oby maluch ładnie urósł i żeby ok wszystko było
Ola_45, She86, aleala lubią tę wiadomość
-
ojojoj. hej wszystkim :*
nie było mnie dosyć długo
wczoraj w nocy wróciliśmy z krótkiego urlopu w pl.
@ minela a my cieszymy sie sobą, bo przecież nie mamy szans na naturalnego bejbika.
co u Was ? jak się czujecie ? mamy jakąś nową ciężarówkę ?
nadrobic was chyba nie dam rady ;< -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 20:24
She86, aleala lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 20:24
aleala lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Oluś mi się wydaje,że to dlatego iż jestem niska i widocznie mam mało miejsca w brzuchu. Ale to też wzdęcia i ogólnie problemy z trawieniem. Nie ma czego zazdrościć
doznałam szoku jak wstałam w poniedziałek do pracy i się w bluze dopiąć nie mogłam hehe. Stałam przed lustrem z otwartą buzią. Po jednym weekendzie to wszystko. Teraz na szczęście się uspokoiło. Bałam się,że mogę mieć wielgachny brzuch. Ludzie się mnie pytali czy to nie bliźniaki
-
Dzięki dziewczyny, chyba macię rację...! Bo mi się już zdawało, że to może ja jestem jakaś przewrażliwiona z tymi teksami. Ale kurcze no za kazdym razem jak chce jeden dzień urlopu to musze się nasłuchać i zapewnić, że jak na ten dzień pojde to napewno się wyrobię
Pracuje w tej firmie kilka lat i szefowa wie, że starałam się już jakiś czas o ciąze. Chciałam byc wobec niej fair i powiedziałam jej od razu o ciązy żeby już zaczeła się za jakąś dziewczyną oglądać a ona tak mi się odwdzięcza ;/Natalia27.03.2016
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 20:25
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
She ja miałam podobnie. Do tego pracowałam z ludźmi, a wiadomo jak z nimi jest... Ja powiedziałam szefowi,że jestem po poronieniu i mam ciąże zagrożoną. O dziwo bardzo to zrozumiał i nawet wiedział coś na ten temat. Była to trudna dla mnie rozmowa... Powiedziałam,że jak potwierdze ciąże to idę na L4 jak lekarz będzie mi kazał. Trochę podkolorowałam ale wolę nie palić mostów. Teraz nie żałuje,że poszłam. Bardzo źle znoszę ciąże i wygodniej mi w domu. Jeślu masz się męczyć to nie ma sensu. Pomyśl co będzie jak się źle będziesz czuć i nie dasz rady jechać do pracy
She86 lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Dokładnie tak... Trochę odpoczynku nikomu nie zaszkodzilo jeszcze hihihihi a do tego finansowo wyjdziesz lepiej na L4 więc same plusy. Trzymajcie kciuki bo o 21.30 mam wizytę... Oby maluch ładnie urósł i żeby ok wszystko było
łojoju jak późno, trzymam kciuki!!Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Poczekam to końca sierpnia, czyli prawie końcówki I trymestru z L4, bo bałabym się że jak coś pojdzie nie tak.. to szefowa mogła by się zemscić i mnie zwolnić mimo ze mam umowę na czas nieokreslony :] Pogadam jeszcze z tesciową co ona na ten temat sądzi
Agisia Twój szef jest bardziej wyrozumiały, niż moja szefowa kobieta! która sama miała problemy z ciąza i leżała na podtrzymaniuNatalia27.03.2016
-
She bo tak to niestety jest. To kobiety zawsze powtarzają,że ciąża to nie choroba. A ja chętnie oddałabym swoje dolegliwości im. Łatwo się mówi jak ciąża przebiega spokojnie. Ja zawsze słyszałam,że praca biurowa jest lekka w sam raz dla ciężarnych. A mnie męczyły straszne obrzęki stóp i wzdęcia przez to,że cały czas siedziałam!
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
agisia wrote:She bo tak to niestety jest. To kobiety zawsze powtarzają,że ciąża to nie choroba. A ja chętnie oddałabym swoje dolegliwości im. Łatwo się mówi jak ciąża przebiega spokojnie. Ja zawsze słyszałam,że praca biurowa jest lekka w sam raz dla ciężarnych. A mnie męczyły straszne obrzęki stóp i wzdęcia przez to,że cały czas siedziałam!
tak lekka, ale stres każdego dnia
Natalia27.03.2016
-
Z kobietami jest o dziwo najgorzej! Moja siostra i jej szefowa zaszly w ciaze w tym samym czasie niemal... Moja siostra ciaza zagrozona niemal cale 9 miechow w szpitalu a szefowa ciaza marzenie.. Niby tez kobieta i tez matka! A nic nie rozumiala tylko wydzwaniala kiedy zamierza sie pojawic w firmie...
faceci nie maja pojecia o ciazy i tych sprwach przez co jest to dla nich magiczny i tajemniczy stan w ktorym powinno sie przede wszystkim dbac o przyszla mame za to baby ( bo inaczej chyba tego typu kobiet nazwac nie mozna) mysla ze to nic takiego a ciezarne dramatyzuja i niestety czesto staja sie tez obiektem przelewania frustracji niezadowolonych z zycia szefowych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:59
Ola_45 lubi tę wiadomość