Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
agisia wrote:Patus że tak zapytam skąd jesteś? Bo jak wspomniałaś o klinice w Mysłowicach to widzę,że mieszkamy blisko. Mogę Ci polecić tam gdzie ja chodzę. Mysłowice mają okropną opinie...
Tak z Myslowic jestema do tej kliniki chcialam tylko męża poslac na badanie nasienia, slyszalam ze ok jest jesli o to chodzi.
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
No czytałam, że jest tam bardziej prywatnie jeśli o to chodzi
Gdybyś kiedyś się wybierała do kliniki to polecam lekarza u którego ja byłam. KUmpela robiła u niego in vitro. Zresztą facet ma mnóstwo dyplomów i kwalifikacji. Bardzo przyjemny i wyrozumiały
W takim razie mieszkamy niedalekoPatus_777 lubi tę wiadomość
-
Andromeda wrote:Czesc Dziewczyny:)
U nas nad morzem tez piekna pogoda, gdyby nie nawal pracy to chyba bym wczesniej wyszla skorzystac ze slonca:)
u mnie bez zmian... dzis 35 dc i nadal nic... patus a Tobie w koncu ile sie spoznila? i czulas, ze nadchodzi czy to bylo raczej nagle? bo ja nie mam zadnych objawow. tylko takie ciazenie w dole brzucha. no i cycki to standardowo. ech moglaby juz przyjsc i przynajmniej zaczalby sie kolejny cykl. w sob idziemy znow na wesele i juz to widze.. lazenie co chwile do kibla[/QUOTE
Zawitała w 43 dniu cyklupoczekaj i bez stresu do 40dnia i wtedy testuj:) u mnie zaczęła pracować podświadomość czułam się inaczej i mało jadłam w ogole brak chęci nawet do slodyczy
widziałam zylki na piersiach przy biodrach takie niebieskie... ale jak widać organizm i umysł bardzo chcę ... a ja ciagle spokojnie i taka sprzeczność. Poczekaj
4 lata starań CUD!!!
-
agisia wrote:No czytałam, że jest tam bardziej prywatnie jeśli o to chodzi
Gdybyś kiedyś się wybierała do kliniki to polecam lekarza u którego ja byłam. KUmpela robiła u niego in vitro. Zresztą facet ma mnóstwo dyplomów i kwalifikacji. Bardzo przyjemny i wyrozumiały
W takim razie mieszkamy niedaleko
A ty skąd jesteś? ?na pewno jak nam się nie uda skorzystamy z twojego namiaru na fachowca. Liczę jednak, że się uda i obejdzie bez klinik
boję się tego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:29
4 lata starań CUD!!!
-
lotta.89 wrote:Agisia a ty skąd jesteś ? ja jestem z Siemianowic Śląskich
Też bliziutko mamylotta.89 lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
aniabbb wrote:hejka u mnie @ pojawiła się jak zwykle:) ale miałam taki dobry tydzień zr się nie przejmuje,ok 14tego zwalniam sie z pracy tzn daje wypowiedzenie wiec pracuje tylko do konca miesiąca,mam dosc stresów,ulżyło mi po laparoskopi szukam nowej pracy mam nadzieję,że się uda. prawdopodobnie na jesieni też sie przeprowadzamy,ale jeszcze nic nie chce opowiadać żeby nie zapeszyć.termin następnej @ to 16.08 ale nie wiem jak to bęfdzie po laparoskopi słyszałam że owulacja może się przesunąc?!pozdrawiam Was serdecznie w tym tyg też mnie pewnie nie bedzie bo mam kupę spraw do ogarnięcia przed laparoskopią i do tego wesele w weekend,szukanie nowej pracy...Andromeda odzywaj się!!!!
-
Patus_777 wrote:Hej kochana
u mnie też nowenna super idzie;) i odkąd ją odmawiam wyciszyłam się i nie chcę myśleć o ciąży, musi sama przyjść
będę Was wspierać
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Agisia i Lotta i Patus77 ja z Sosnowca
widze ze mamy do siebie bliziutko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 14:59
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Dziewczyny co to za nowenna? Siostra mi poleca pasek od dominikanek... Slyszalyscie cos?
ja słyszałam i nawet zamówiłam u nich, przysłali mi pasek + modlitwy tylko że ja to zgubiłamnie mam pojęcia gdzie to jest.
poświęcę dzisiaj cały wieczór na szukanie może w końcu znajdęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:05
aleala lubi tę wiadomość
-
Angela B-D wrote:też mam ochotę zmienić pracę również mam swojej dosyć 7 lat w tej firmie jestem... czekam aż uda się zajść w ciążę a później będę myśleć o szukaniu nowej pracy.