Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny dziękuję za odpowiedzi:))może to faktycznie sugestie, już niestety mi się dobrych kilka razy zdarzyło, że już mi się wydawało ,ze to to a potem zawód:) nic cierpliwie czekam, ale... same przyznajcie-to forum troszkę jest po to żeby się ociupinkę nawzajem ponakręcać i powymieniać doświadczeniami:)))
She super,że Ci się udało, powodzenia w pracy i nie stresuj się bo nie wartoaleala, Ola_45, She86 lubią tę wiadomość
-
Hehe masz troche racji z tym nakrecaniem sie nawzajem.. W wiekszasci mamy juz doktorat ze znajdowanie objawow ciazy ;d ja mniej wiecej w 6/7 cyklu staran bylam w ciazy juz dwa dni po owu :d hehe zastanawiam sie w ktorym cyklu jeszcze przed owu stwierdze ze sie udalo :d idzie zwariowac z tym staraniem Xd
JoHanna, Ola_45, gosiunia lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 20:25
aleala, agisia lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
aleala wrote:Hehe masz troche racji z tym nakrecaniem sie nawzajem.. W wiekszasci mamy juz doktorat ze znajdowanie objawow ciazy ;d ja mniej wiecej w 6/7 cyklu staran bylam w ciazy juz dwa dni po owu :d hehe zastanawiam sie w ktorym cyklu jeszcze przed owu stwierdze ze sie udalo :d idzie zwariowac z tym staraniem Xd
aleala lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Fantoborn xd haha no kochana ja tam kazdemu zycze jaknajkrotszych staran;) mi niedlugo stuknie 1000 dni oczekiwania na dwie krechy... Mysle nawet o jakiejs impreze na taki jubileusz
-
nick nieaktualnyCo może oznaczać twarda szyjka macicy położona wysoko? (nie wiem czy jest otwarta/zamknięta, bo jeszcze nie umiem tego wymacać ;p) Kilka dni temu powinnam mieć owulację, jednak nie miałam owulacyjnego sluzu (którego zawsze w te dni było mnóstwo) i czuje ból brzucha oraz pochwy- tak że aż siedzieć nie mogę. Byłam u gin tydzień temu, to podczas USG stwierdziła, że wszystko jest idealnie.
NA objawy ciąży to raczej za wcześnie.Chyba... -
Aleala to Ty chyba jeszcze e dluzej się starasz ode mnie... Kurde a już myślałam że jestem weteranka
Co do tego co pisalyscie o szefach i szefowych to zgadzam się stu procentowo! Mój chociaż baaardzo odbiega od idealu i choć w ciagu 2 lat to z 8 dziewczyn zaciazylo, to do wszystkich podchodzi wyrozumiale i nie robi problemów, dodatkowo zapewnia że jak będą chciały wrócić to miejsce na pewno będzie (i faktycznie tak bylo do tej pory). Także różnie to bywaaleala lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Hej hej
ale burzowo u mnie, cała noc pada deszcz i błyska się
Ja wczoraj byłam na wizycie, wszystko super. Bobo ma 2,51 cm i tak sobie leżał ładnie jakby tulil się do siebie. Tak fajnierączki miał, potem mi chwilę pomachal hihihihi termin mam na 22.02
Ale jestem szczęśliwa że wszystko dobrzealeala, lotta.89, Patus_777, myshka84, She86 lubią tę wiadomość
-
A widziałam że rozmawiałyście o szafach. A wam powiem ze różnie to jest. Mój np jest świeżo upieczonym tata po raz drugi więc wszystko zrozumiał, kazał iść na wolne i ucieszył się i tak miło
Ale za to.drugi szef ledwo co mi powiedział gratuluję i tak się patrzył Ehh szkoda gadać. Ja w ogóle się tym nie przejęłam ale szkoda ze ludzie tak robią....
-
Doti, super ze dzieciaczek rosnie!
Przypominam sobie moje poczatki na forum kiedy pisalas o plamieniu, ktore sie pojawilo a potem zniklojak ten czas leci, co?
a u mnie wlasnie bez zmian. 36 dc, po wczorajszym brazowym sluzie nic wiecej sie nie wydarzylo. dzis tez jakies mikro brazy sie pojawily, brzuch rano troche mocniej bolal jak na @ wlasnie, ale na tym poki co sie skonczylo. ech juz powinnam brac sobie spokojnie clo a tu jeszcze stary cykl sie ciagnie i nie moze skonczyc:/
milego czwartku Dziewczyny!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Doti super że wszystko u Was ok
Oby tak do samego rozwiązania
Andromeda a powtarzałaś test?Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
doti robilam test i wyszedl negatywny, wiec nic z tego.
jussio, nie powtarzalam i zrobie moze w sob jesli @ rzeczywiscie nie przyjdzie. dziwne to wszystko:/Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Doti87 wrote:Hej hej
ale burzowo u mnie, cała noc pada deszcz i błyska się
Ja wczoraj byłam na wizycie, wszystko super. Bobo ma 2,51 cm i tak sobie leżał ładnie jakby tulil się do siebie. Tak fajnierączki miał, potem mi chwilę pomachal hihihihi termin mam na 22.02
Ale jestem szczęśliwa że wszystko dobrze
22.02 urodził się mój siostrzeniec, szczęśliwa data.
Miłego dnia wszystkim!HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Sylvuszka wrote:Co może oznaczać twarda szyjka macicy położona wysoko? (nie wiem czy jest otwarta/zamknięta, bo jeszcze nie umiem tego wymacać ;p) Kilka dni temu powinnam mieć owulację, jednak nie miałam owulacyjnego sluzu (którego zawsze w te dni było mnóstwo) i czuje ból brzucha oraz pochwy- tak że aż siedzieć nie mogę. Byłam u gin tydzień temu, to podczas USG stwierdziła, że wszystko jest idealnie.
NA objawy ciąży to raczej za wcześnie.Chyba...
A czujesz ze jest twardsza niz normalnie?