Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
woooow
ale mam banana na twarzy!!
na pewno podobny do CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 12:11
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Doti87 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Andromeda wrote:nie no nie chce sie nakrecac... po ostatnim razie obiacalam sobie, ze juz nigdy wiecej sobie tego nie zrobie
kupilam wczoraj w aptece jeszcze 2 inne testy i moze jutro ew sprawdze raz jeszcze. no i znow lipa bo normalnej @ nie ma a w sob znow idziemy na wesele i znow nie wiem w sumie na 100% czy moge pic:/ pomysle jeszcze i moze rzeczywiscie skocze na ta bete jutro...
tak naprawde to po prostu chcialabym juz wiedziec. w ta albo w ta.
Hej kochana;) jeśli czujesz potrzebę idź na betę
mi już drugi raz po becie negatywnej, przyszła @ od razu;/ więc to też działa na odblokowanie organizmu;) wszystko siedzi w głowie za bardzo chcemy i tu jest ten błąd;/
Ale oczywiście może też u Ciebie być inaczeji zobaczysz pozytywną betę
z pięknym wynikiem;) TEGO KOCHANA CI ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERDUSZKA<3
Andromeda, Doti87 lubią tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
dzieki patus, ja tym razem naprawde sie nie nakrecam, juz bym wolala, zeby ta @ w koncu przyszla i zebym mogla wystartowac z clo. a tak wszystko znow sie przesuwa. moze jutro powtorze ten test sikany a nad beta tez sie zastanowie (jeszcze nigdy nie robilam bety). tak patrze na ta pierwsza strone, ze juz terminy kolejnych dziewczyn przyszly a ja wciaz z niczym..
Patus_777 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
A propo burz...dziś będą mega masakryczne ;/ śledzimy z Mężem stronę z frontem...
https://burze.dzis.net/?page=mapa....
bo jak jesteśmy na wsi to po prostu "sramy " ze strachu wszyscy;/ w mieście tak się tego nie czuje...a tu zaraz jakieś trąby itd...
Więc trzymajcie się dziś daleko od burz:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Andromeda wrote:dzieki patus, ja tym razem naprawde sie nie nakrecam, juz bym wolala, zeby ta @ w koncu przyszla i zebym mogla wystartowac z clo. a tak wszystko znow sie przesuwa. moze jutro powtorze ten test sikany a nad beta tez sie zastanowie (jeszcze nigdy nie robilam bety). tak patrze na ta pierwsza strone, ze juz terminy kolejnych dziewczyn przyszly a ja wciaz z niczym..
Po pierwsze ja cholernie żałuje, że robiłam już te 2 bety ;/ ale tak myślę, że jakbym nie zrobiła to na bank @ by nie przyszła;/ bo byłam bardzo spięta i zablokowana;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyAndromeda nie jesteś sama ja też z niczym. i jest nas więcej. Mnie też to męczy że ja bez fasolka.. nawet nie wiesz jak bardzo.
ale wiem że w końcu i ja będę się chwalić takimi fotkami. Głowa do góry.
Mi beta chyba z 6-7 razy odblokowała głowę. więc to działaale oczywiście zrobisz tak jak uważasz.
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Dokładnie Patus masz rację
głowa musi się odblokować a niestety ciężko to zrobić...
Też się w nim/niej zakochałam... Tak słodko sobie spał hihihihi
Jejku ja bym ryczała na tym fotelujak zobaczę pierwszy raz na usg upragnioną fasolkę to na bank będę ryczeć;DDDDDDDDD
Tak ci zazdroszczę;******mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:Andromeda nie jesteś sama ja też z niczym. i jest nas więcej. Mnie też to męczy że ja bez fasolka.. nawet nie wiesz jak bardzo.
ale wiem że w końcu i ja będę się chwalić takimi fotkami. Głowa do góry.
Mi beta chyba z 6-7 razy odblokowała głowę. więc to działaale oczywiście zrobisz tak jak uważasz.
No widzsz u Madziullki samo:) to jest beta na przywołanie @heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 12:31
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
U mnie rodzice i teście już wiedzą, że nie jest łatwo...i że mój Mąż będzie robił badanie nasienia, a ja będę leczyć się lekami...dali nam spokój... ciekawe na jak długo;/ ale lżej nam, że im powiedzieliśmy...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Doti87 wrote:Dokładnie Patus masz rację
głowa musi się odblokować a niestety ciężko to zrobić...
Też się w nim/niej zakochałam... Tak słodko sobie spał hihihihi
Doti87a brzuszek jakiś maleńki ci się już zrobił
?
4 lata starań CUD!!!
-
Mam takie pytanko:
Czy ten lek duphaston, faktycznie którejś pomógł wyregulować cykle a nawet zajść w ciążę???mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!