Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:Ja zawsze mówiłam że nasza głowa to najlepsza darmowa antykoncepcja....lepszej mnie ma
Ano właśnie. Słyszałam o takim przypadku, że przez długi czas para nie mogła zajść w ciążę. W końcu adoptowali maleństwo i po jakimś czasie okazało się, że kobitka jest w ciąży. Grunt to się nie zniechęcać i mieć pozytywne nastawienieMadziulla lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
aleala wrote:60 zl masakra! Ja place 17!
Kurde 17 ??? Gdzie w S-cu??daj namiary??
aleala lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
agisia wrote:
To może i ja się pochwalez dzisiejszych badań prenatalnych
Kolejny cudśliczny
ah niech nam się Wszystkim przyklei
4 lata starań CUD!!!
-
Andromeda wrote:Haha
U mnie chyba wystarczyla dluzsza rozmowa o bhcg zeby sie 'odblokowac' - wlasnie przyszla @. Jussio wpisz mnie na nast termin: 22/08.
:*** ale przyszła @jest i po strachu i załamce:) działamy równo dalej;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:30
Andromeda lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:Kurde 17 ??? Gdzie w S-cu??
daj namiary??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 21:31
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:W katowicach kosciuszki 92 chyba to jest przy szpitalu prywatnym tylko nie idz do samego szpitala bo tam Cie skasuja 40. Za szpitalem jest lab i tam trzeba
Dzięki za info:) skorzystam jak już na 100 % będę musiała potwierdzić ciąże;) nie mam zamiaru się kłóć dla dobra odblokowania organizmu;D bo zgłupieje;DDaleala lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Kochane padnieta juz dzisiaj jestem.. Kolorowych snow lub zlotych strzalow dla tych co maja owu
) :*
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczynki
dzisiaj u mnie piękna pogoda i weekend pomału się ze mną wita więc w pozytywnym humorku jestem.
wczoraj wieczorem znowu wymiotowałam... nie wiem może to po luteinie (mam pod język) miała tak któraś?
Pozdrawiam -
A mnie od rana bardzo podbrzusze boli ;( ledwie siedze przy tym biurku... Az w glowie sie kreci...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyehhh dziewczyny mam zły dzień dziś.... tak mnie napier...la moje kolano ze nie wiem czy ja autem do domu po pracy dojadę (chondromalacja rzepki) dostałam receptę od lekarza na zastrzyk monovisc muszę go dziś kupić....ale co gorsza mój ortopeda jest na urlopie i nie wiadomo kiedy wróci... muszę gdzieś się dostać gdzie mi zastrzyk zrobią....
-
Doti87 wrote:Hej hej... Ale mam dzisiaj lenia... No całkowicie nic a nic mi się nie chce... Muszę się ogarnąć bo mąż za godzinę będzieni jadę do pracy zwolnienie zawieźć... Aleeeee mi się nie chce nic....
mi się tez nic nie chce...., jestem dziś sama w pokoju bo dwie koleżanki na urlopie więc zmułaNatalia27.03.2016