Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
largos wrote:Mam już wyniki. Beta HCG wynosi 22,90. czyli wskazuje,ze to 3 tydzien?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
largos wrote:Te upały są najgorsze...Ja jeszcze mam taka prace, ze musze stac, masakra..;-/
Largos a czemu Cię w tabelce nie widzę?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej;)
Ja praktycznie cały czas w szpitalu leze dlatego się nie odzywam! W zeszły piątek przezylam szok bo z rana w ubikacji zaczelam krwawić, oczywiście przed oczami czarne wizję że to juz koniec, myslalam że umrę! Na szczescie w szpitalu okazało się że to było plamienie z szyjki bo się skrocila do 2,5 cm ale dzieciaczkom nic nie jest, ładnie rosną maja już prawie po pół kilo;)
Muszę cały czas leżeć w szpitalu, żeby ta szyjka się nie skracała boje sie ale dla moich ukochanych szkrabow zrobię wszystko;)
Cieszę się że odmawiacie nowenne pompejanska, mi Matka Bożą wyprosiła ciążę i teraz cały czas się mną opiekuje, czuje to i zecze Wam wyposażenia wszystkich łask;)
Pozdwowionkaagisia, aleala lubią tę wiadomość
-
O ja ale super! Largos uściski gratulacyjne!!
Mnie za to dzisiaj nic się nie chce, poza spaniem... A jeszcze dodatkowo jutro musze isc do pracy i to na 6 wiec tym bardziej mi z tym beznadziejnie... Kurcze powiem Wam ze za każdym razem jak którejś się uda to na prawde bardzo się cieszę ale z drugiej strony trochę mi przykro ze nowe na forum dziewczyny, przychodzą mowia że starają się pierwszy albo drugi cylk i PYK udaje im się... A ja się juz 25 cykl staram i guzik z tego jest za kazdym razem... Nie zebym miała komuś za złe że mu sie udalo a mnie nie bo to w ogole nie tak, ale poprostu też bym chciała żeby wreszcie moje oczekiwanie zostalo wynagrodzone...te z nas które dluzej się staraja pewnie mnie rozumieja i tez czasem maja taki nastroj jak ja, co?
Patus_777, aleala lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kate4 wrote:Hej;)
Ja praktycznie cały czas w szpitalu leze dlatego się nie odzywam! W zeszły piątek przezylam szok bo z rana w ubikacji zaczelam krwawić, oczywiście przed oczami czarne wizję że to juz koniec, myslalam że umrę! Na szczescie w szpitalu okazało się że to było plamienie z szyjki bo się skrocila do 2,5 cm ale dzieciaczkom nic nie jest, ładnie rosną maja już prawie po pół kilo;)
Muszę cały czas leżeć w szpitalu, żeby ta szyjka się nie skracała boje sie ale dla moich ukochanych szkrabow zrobię wszystko;)
Cieszę się że odmawiacie nowenne pompejanska, mi Matka Bożą wyprosiła ciążę i teraz cały czas się mną opiekuje, czuje to i zecze Wam wyposażenia wszystkich łask;)
Pozdwowionka
Kate4 będzie dobrze, myśl pozytywnie i wypoczywaj!!!!!!
Na prawdę udało Ci się wyprosić łaski tą nowenną???my dopiero mamy 6 dzień odmawiania:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 18:21
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Kate jak to dobrze ze z maluchami wszystko wporzadku
bidulko musisz w szpitalu siedziec, ale moze to i lepiej bo stała opieka i w razie gdyby to wszystko na miejscu
widze ze samopoczucie chyba nie najgorsze takze super
wlasnie myslalam wczoraj o Tobie i juz mialam pisac posta "Czy ktos wie co u Kate?"
trzymaj sie kochana i zdrowka! (w pracy mam kolezanke ktora tez bedzie miala blizniaki
)
Kate4 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kate kochana leż ładnie i niech dzieciaczki rosną i będzie wszystko dobrze zobaczysz :-*
Kicior ja starałam się oficjalnie 7 cykli ale jak tak policzyć to q sumie rok i miałam takie same myśli. Cieszyłam się że dziewczynom się udaje tak szczerze, ale też smuciLO mnie co ja robię źle że nie wychodzi?!?!? Ojjj wiem jakie to ciężkie jest kochana i żadne słowa nie pomogą tobie :-* ale w końcu zobaczysz dwie kreski. Ja w to wierzę!!!!! -
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Kate4 będzie dobrze, myśl pozytywnie i wypoczywaj!!!!!!
Na prawdę udało Ci się wyprosić łaski tą nowenną???my dopiero mamy 6 dzień odmawiania:)
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKicior wrote:Kate jak to dobrze ze z maluchami wszystko wporzadku
bidulko musisz w szpitalu siedziec, ale moze to i lepiej bo stała opieka i w razie gdyby to wszystko na miejscu
widze ze samopoczucie chyba nie najgorsze takze super
wlasnie myslalam wczoraj o Tobie i juz mialam pisac posta "Czy ktos wie co u Kate?"
trzymaj sie kochana i zdrowka! (w pracy mam kolezanke ktora tez bedzie miala blizniaki
)
-
Dzieki Doti za mile slowko :* ja niby tez wierze ze w koncu bedzie ta druga krecha ale tak bym chciala zeby to bylo juz a nie za 5 lat...
bo ilez mozna czekac! No nic, podobno cierpliwosc to cnota hehe
troche mi poprawil sie humor, bo przeciez kiedys musi sie udac, nie? Laski pomodlcie sie tez za mnie (ja to chyba nie mam wytrwalosci do takich rzeczy).
Kate chociaz zdawaj nam relacje jak sie czujesz i czy wszystko dobrze, trzymam kciuki za Ciebie i za maluszki26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior jak zobaczysz w końcu dwie krechy to na forum będzie biba roku! Bo co innego jak ktoś zaskoczy szybko, a co innego jak ktoś długo się stara. Wtedy szczęście jest jeszcze większe
Kate zdrówka Wam życze! Trzymaj się!aleala, She86 lubią tę wiadomość
-
Heheh Agisia to chyba bedziemy musialy zrobic forumowy zlot zeby ta biba roku sie odbyla
no ja to chyba bede skakac ze szczescia jak sie wreszcie uda
wtedy na pewno zrobie jakas bibe w domu (z mężem
)
Bacha a co u Ciebkie? Gdzie jestes?26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)