X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem taka śpiąca ze idę pod prysznic i idę spać... :D

Dzięki dziewczynki za wsparcie i odezwe się jutro z pracy.

A Marjotka to gdzie się podziewa?

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • largos Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach szczesliwy ten dzien...rozsyłam wiruski wszystkim staraczkom. Mi sie udało w 5 cyklu, chciaz jeszcze dluga droga przede mną!!!!!!!!!!!!!

Patus_777, JoHanna, Angela B-D lubią tę wiadomość

relgupjy7eqx5bjf.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    largos wrote:
    Ach szczesliwy ten dzien...rozsyłam wiruski wszystkim staraczkom. Mi sie udało w 5 cyklu, chciaz jeszcze dluga droga przede mną!!!!!!!!!!!!!
    Hi fajnie by było do Ciebie dołączyć u mnie zaczyna się właśnie 5 cykl :)

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    Tak wierzyła w to mocno i zaraz jak skończyła odmawianie nowenny to okazało się że jestem w ciąży;) teraz odmawianie trzecią nowenne i zachecam kogo mogę do odmawiania tej pięknej modlitwy;)

Cudownie :) jaka nowina :* dziewczyny jussio i myshka84 :) pozytywna szansa to wiara :)

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :-) byłam już kiedyś chwilkę u was, ale jakoś czas zabrakło na regularne wchodzenie i konto zniknęło ;-) teraz chcę być częściej z wami bo miło jest razem przechodzić takie ważne momenty i wspierac się, ja staram się o maleństwo 2 miesiąc, obecnie jestem w 23 dc mam nadzieję, że może tym razem się udało, ale po niektórych objawach to raczej nic z tego, chociaż zawsze warto mieć nadzieję :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam wcześniej o jakiejś nowennie? możecie mi napisać dokładniej jaka to jest, może i mi pomoże :-)

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronkaa to trzymam kciuki żeby się udało... Na objawy nie patrz bo nasz organizm płata nam figle :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lagros - gratulacje :D

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Largos gratuluje!! Ale super! Co chwilke jakies 2 kreseczki

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate odpoczywaj. Najważniejsze ze z dzieciaczkami wszystko dobrze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh to prawda fajnie by bylo wkrótce dolaczyc do zafasalkowanych. Moze niedługo;) moze okaze się na wizycie we wtorek torbieli nie ma i bedzie mozna w nastepnym cyklu działać ;). Ehh dziewczyny na każdą przyjdzie odpowiednia pora. ;P

• She86 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Largos gratuluję!!! :)

Kate4 biedulko musisz być dzielna, odpoczywaj i życzę dużo zdrówka dzieciaczkom!!! :* napewno wszytko będzie dobrze, pewnie te upały dały Ci w kość. Trzymam kciuki zebyś niedługo wyszła ze szpitala :)

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko nie patrz na objawy bo znam dziewczyny co objawy sie pojawiły dopiero juz po potwierdzonej ciazy. Ja jestem w 27 dc i chyba jutro bede testować ale tez nie mam objawów. Pomimo ze jest to moj pierwszy stymulowany cykl to czuje ze prwnie nic z tego nie bedzie,jedyne co mnie pociesza to pewnie to ze ewentualna @ przyjdzie w 28 albo 29 dc ,a nie jak do tej pory ze czasem miałam 32 dc i juz myslalam ze sie udało,robiłam test i za pare godzin przychodziła @... Takze 6 razy juz tak było wiec daje 70 proc ze tak bedaie i tym razem...

• kirys Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronkaa to idziemy łeb w łeb :-) U mnie dzisiaj 22 dc, czekam spokojnie, nie wpatruję się w objawy, bo biorąc Duphaston w drugiej fazie cyklu mogą być objawy jak ciążowe, ale niestety fałszywe. Chociaż w tym tygodniu miałam 2 razy takie zaparcia, ze myślałam, że zejdę, jak jeszcze nigdy w życiu!

Largos - gratuluję!!! :-)

Faktycznie ostatnio na forum zrobiło się pozytywnie - te zdjęcia z usg śliczniutkie takie i rozczulające ;-) Chociaż przez chwilę poczułam się, że nie pasuję tutaj :-( tak jakby to było forum dla ciężarnych... Też chciałabym wkrótce zobaczyć upragnione dwie kreseczki i ładną betę! Oj jakaś drażliwa zrobiłam się ostatnio...

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 coś mi się przypomniało - jeśli pracujesz przy komputerze, to będąc w ciąży możesz pracować tylko 4 godziny na dobę! :-) Potem możesz być nawet w tym samym pomieszczeniu i robić coś innego, ale nie na komputerze, a jeśli nie ma możliwości, to jesteś zwolniona z pracy, z zachowaniem prawa do wynagrodzenia. Wynika to z rozporządzenia w sprawie wykazu prac szczególnie uciążliwych lub szkodliwych dla zdrowia kobiet. Myślałaś o tym?

km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys ja po duphastonie tez zaparcia i wzdety brzuch. Ja dzis ostatnia tabletkę biorę. Czy gin mowil Ci co masz z duphastonem zeobic jesli by sie udało??bo mi kazał do 27 dc ale nie pow. Co jak się uda czy kontynuować??

• kirys Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, Aniu, gin zapisał mi więcej opakowań i powiedział, że jak mi się uda (co potwierdzi beta), to mam zadzwonić i powie mi jak brać dalej duphaston, chyba mówił o 1 tabl. 2 razy dziennie, ale nie sugeruj się tym, lepiej zapytaj swojego lekarza. Ja mam za sobą poronienie, więc dlatego będę brała od razu te leki na podtrzymanie.

km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys ja tez jestem w 22dc :P takze mozemy we 3 testowac z Biedronka razem w jednym dniu, co Wy na to? Kiedy planujecie jak coś? :D

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wg. Ovu owulacje miałam w 13dc także testowac będę jak już to może w czw./pt. (jak @ się nie zjawi) :)

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior świetny pomysł :-) Ja planuję test równo za tydzień, czyli w dzień spodziewanej @ jeśli nie przyjdzie oczywiście :-P

km5smg7ygfmqp0h0.png
‹‹ 419 420 421 422 423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ