Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hi fajnie by było do Ciebie dołączyć u mnie zaczyna się właśnie 5 cykllargos wrote:Ach szczesliwy ten dzien...rozsyłam wiruski wszystkim staraczkom. Mi sie udało w 5 cyklu, chciaz jeszcze dluga droga przede mną!!!!!!!!!!!!!
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!

-
Kate4 wrote:Tak wierzyła w to mocno i zaraz jak skończyła odmawianie nowenny to okazało się że jestem w ciąży;) teraz odmawianie trzecią nowenne i zachecam kogo mogę do odmawiania tej pięknej modlitwy;)
Cudownie
jaka nowina :* dziewczyny jussio i myshka84
pozytywna szansa to wiara
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!

-
nick nieaktualnycześć
byłam już kiedyś chwilkę u was, ale jakoś czas zabrakło na regularne wchodzenie i konto zniknęło
teraz chcę być częściej z wami bo miło jest razem przechodzić takie ważne momenty i wspierac się, ja staram się o maleństwo 2 miesiąc, obecnie jestem w 23 dc mam nadzieję, że może tym razem się udało, ale po niektórych objawach to raczej nic z tego, chociaż zawsze warto mieć nadzieję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedronko nie patrz na objawy bo znam dziewczyny co objawy sie pojawiły dopiero juz po potwierdzonej ciazy. Ja jestem w 27 dc i chyba jutro bede testować ale tez nie mam objawów. Pomimo ze jest to moj pierwszy stymulowany cykl to czuje ze prwnie nic z tego nie bedzie,jedyne co mnie pociesza to pewnie to ze ewentualna @ przyjdzie w 28 albo 29 dc ,a nie jak do tej pory ze czasem miałam 32 dc i juz myslalam ze sie udało,robiłam test i za pare godzin przychodziła @... Takze 6 razy juz tak było wiec daje 70 proc ze tak bedaie i tym razem...
-
Biedronkaa to idziemy łeb w łeb
U mnie dzisiaj 22 dc, czekam spokojnie, nie wpatruję się w objawy, bo biorąc Duphaston w drugiej fazie cyklu mogą być objawy jak ciążowe, ale niestety fałszywe. Chociaż w tym tygodniu miałam 2 razy takie zaparcia, ze myślałam, że zejdę, jak jeszcze nigdy w życiu!
Largos - gratuluję!!!
Faktycznie ostatnio na forum zrobiło się pozytywnie - te zdjęcia z usg śliczniutkie takie i rozczulające
Chociaż przez chwilę poczułam się, że nie pasuję tutaj
tak jakby to było forum dla ciężarnych... Też chciałabym wkrótce zobaczyć upragnione dwie kreseczki i ładną betę! Oj jakaś drażliwa zrobiłam się ostatnio...
Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!

-
She86 coś mi się przypomniało - jeśli pracujesz przy komputerze, to będąc w ciąży możesz pracować tylko 4 godziny na dobę!
Potem możesz być nawet w tym samym pomieszczeniu i robić coś innego, ale nie na komputerze, a jeśli nie ma możliwości, to jesteś zwolniona z pracy, z zachowaniem prawa do wynagrodzenia. Wynika to z rozporządzenia w sprawie wykazu prac szczególnie uciążliwych lub szkodliwych dla zdrowia kobiet. Myślałaś o tym?
Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!

-
nick nieaktualny
-
Tak, Aniu, gin zapisał mi więcej opakowań i powiedział, że jak mi się uda (co potwierdzi beta), to mam zadzwonić i powie mi jak brać dalej duphaston, chyba mówił o 1 tabl. 2 razy dziennie, ale nie sugeruj się tym, lepiej zapytaj swojego lekarza. Ja mam za sobą poronienie, więc dlatego będę brała od razu te leki na podtrzymanie.Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!

takze mozemy we 3 testowac z Biedronka razem w jednym dniu, co Wy na to? Kiedy planujecie jak coś?