Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
largos wrote:Ach szczesliwy ten dzien...rozsyłam wiruski wszystkim staraczkom. Mi sie udało w 5 cyklu, chciaz jeszcze dluga droga przede mną!!!!!!!!!!!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Kate4 wrote:Tak wierzyła w to mocno i zaraz jak skończyła odmawianie nowenny to okazało się że jestem w ciąży;) teraz odmawianie trzecią nowenne i zachecam kogo mogę do odmawiania tej pięknej modlitwy;)
Cudowniejaka nowina :* dziewczyny jussio i myshka84
pozytywna szansa to wiara
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnycześć
byłam już kiedyś chwilkę u was, ale jakoś czas zabrakło na regularne wchodzenie i konto zniknęło
teraz chcę być częściej z wami bo miło jest razem przechodzić takie ważne momenty i wspierac się, ja staram się o maleństwo 2 miesiąc, obecnie jestem w 23 dc mam nadzieję, że może tym razem się udało, ale po niektórych objawach to raczej nic z tego, chociaż zawsze warto mieć nadzieję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedronko nie patrz na objawy bo znam dziewczyny co objawy sie pojawiły dopiero juz po potwierdzonej ciazy. Ja jestem w 27 dc i chyba jutro bede testować ale tez nie mam objawów. Pomimo ze jest to moj pierwszy stymulowany cykl to czuje ze prwnie nic z tego nie bedzie,jedyne co mnie pociesza to pewnie to ze ewentualna @ przyjdzie w 28 albo 29 dc ,a nie jak do tej pory ze czasem miałam 32 dc i juz myslalam ze sie udało,robiłam test i za pare godzin przychodziła @... Takze 6 razy juz tak było wiec daje 70 proc ze tak bedaie i tym razem...
-
Biedronkaa to idziemy łeb w łeb
U mnie dzisiaj 22 dc, czekam spokojnie, nie wpatruję się w objawy, bo biorąc Duphaston w drugiej fazie cyklu mogą być objawy jak ciążowe, ale niestety fałszywe. Chociaż w tym tygodniu miałam 2 razy takie zaparcia, ze myślałam, że zejdę, jak jeszcze nigdy w życiu!
Largos - gratuluję!!!
Faktycznie ostatnio na forum zrobiło się pozytywnie - te zdjęcia z usg śliczniutkie takie i rozczulająceChociaż przez chwilę poczułam się, że nie pasuję tutaj
tak jakby to było forum dla ciężarnych... Też chciałabym wkrótce zobaczyć upragnione dwie kreseczki i ładną betę! Oj jakaś drażliwa zrobiłam się ostatnio...
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
She86 coś mi się przypomniało - jeśli pracujesz przy komputerze, to będąc w ciąży możesz pracować tylko 4 godziny na dobę!
Potem możesz być nawet w tym samym pomieszczeniu i robić coś innego, ale nie na komputerze, a jeśli nie ma możliwości, to jesteś zwolniona z pracy, z zachowaniem prawa do wynagrodzenia. Wynika to z rozporządzenia w sprawie wykazu prac szczególnie uciążliwych lub szkodliwych dla zdrowia kobiet. Myślałaś o tym?
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Tak, Aniu, gin zapisał mi więcej opakowań i powiedział, że jak mi się uda (co potwierdzi beta), to mam zadzwonić i powie mi jak brać dalej duphaston, chyba mówił o 1 tabl. 2 razy dziennie, ale nie sugeruj się tym, lepiej zapytaj swojego lekarza. Ja mam za sobą poronienie, więc dlatego będę brała od razu te leki na podtrzymanie.Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!