X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem taka śpiąca ze idę pod prysznic i idę spać... :D

Dzięki dziewczynki za wsparcie i odezwe się jutro z pracy.

A Marjotka to gdzie się podziewa?

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • largos Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach szczesliwy ten dzien...rozsyłam wiruski wszystkim staraczkom. Mi sie udało w 5 cyklu, chciaz jeszcze dluga droga przede mną!!!!!!!!!!!!!

Patus_777, JoHanna, Angela B-D lubią tę wiadomość

relgupjy7eqx5bjf.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    largos wrote:
    Ach szczesliwy ten dzien...rozsyłam wiruski wszystkim staraczkom. Mi sie udało w 5 cyklu, chciaz jeszcze dluga droga przede mną!!!!!!!!!!!!!
    Hi fajnie by było do Ciebie dołączyć u mnie zaczyna się właśnie 5 cykl :)

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    Tak wierzyła w to mocno i zaraz jak skończyła odmawianie nowenny to okazało się że jestem w ciąży;) teraz odmawianie trzecią nowenne i zachecam kogo mogę do odmawiania tej pięknej modlitwy;)

Cudownie :) jaka nowina :* dziewczyny jussio i myshka84 :) pozytywna szansa to wiara :)

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :-) byłam już kiedyś chwilkę u was, ale jakoś czas zabrakło na regularne wchodzenie i konto zniknęło ;-) teraz chcę być częściej z wami bo miło jest razem przechodzić takie ważne momenty i wspierac się, ja staram się o maleństwo 2 miesiąc, obecnie jestem w 23 dc mam nadzieję, że może tym razem się udało, ale po niektórych objawach to raczej nic z tego, chociaż zawsze warto mieć nadzieję :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam wcześniej o jakiejś nowennie? możecie mi napisać dokładniej jaka to jest, może i mi pomoże :-)

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronkaa to trzymam kciuki żeby się udało... Na objawy nie patrz bo nasz organizm płata nam figle :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lagros - gratulacje :D

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Largos gratuluje!! Ale super! Co chwilke jakies 2 kreseczki

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate odpoczywaj. Najważniejsze ze z dzieciaczkami wszystko dobrze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh to prawda fajnie by bylo wkrótce dolaczyc do zafasalkowanych. Moze niedługo;) moze okaze się na wizycie we wtorek torbieli nie ma i bedzie mozna w nastepnym cyklu działać ;). Ehh dziewczyny na każdą przyjdzie odpowiednia pora. ;P

• She86 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Largos gratuluję!!! :)

Kate4 biedulko musisz być dzielna, odpoczywaj i życzę dużo zdrówka dzieciaczkom!!! :* napewno wszytko będzie dobrze, pewnie te upały dały Ci w kość. Trzymam kciuki zebyś niedługo wyszła ze szpitala :)

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko nie patrz na objawy bo znam dziewczyny co objawy sie pojawiły dopiero juz po potwierdzonej ciazy. Ja jestem w 27 dc i chyba jutro bede testować ale tez nie mam objawów. Pomimo ze jest to moj pierwszy stymulowany cykl to czuje ze prwnie nic z tego nie bedzie,jedyne co mnie pociesza to pewnie to ze ewentualna @ przyjdzie w 28 albo 29 dc ,a nie jak do tej pory ze czasem miałam 32 dc i juz myslalam ze sie udało,robiłam test i za pare godzin przychodziła @... Takze 6 razy juz tak było wiec daje 70 proc ze tak bedaie i tym razem...

• kirys Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronkaa to idziemy łeb w łeb :-) U mnie dzisiaj 22 dc, czekam spokojnie, nie wpatruję się w objawy, bo biorąc Duphaston w drugiej fazie cyklu mogą być objawy jak ciążowe, ale niestety fałszywe. Chociaż w tym tygodniu miałam 2 razy takie zaparcia, ze myślałam, że zejdę, jak jeszcze nigdy w życiu!

Largos - gratuluję!!! :-)

Faktycznie ostatnio na forum zrobiło się pozytywnie - te zdjęcia z usg śliczniutkie takie i rozczulające ;-) Chociaż przez chwilę poczułam się, że nie pasuję tutaj :-( tak jakby to było forum dla ciężarnych... Też chciałabym wkrótce zobaczyć upragnione dwie kreseczki i ładną betę! Oj jakaś drażliwa zrobiłam się ostatnio...

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 coś mi się przypomniało - jeśli pracujesz przy komputerze, to będąc w ciąży możesz pracować tylko 4 godziny na dobę! :-) Potem możesz być nawet w tym samym pomieszczeniu i robić coś innego, ale nie na komputerze, a jeśli nie ma możliwości, to jesteś zwolniona z pracy, z zachowaniem prawa do wynagrodzenia. Wynika to z rozporządzenia w sprawie wykazu prac szczególnie uciążliwych lub szkodliwych dla zdrowia kobiet. Myślałaś o tym?

km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys ja po duphastonie tez zaparcia i wzdety brzuch. Ja dzis ostatnia tabletkę biorę. Czy gin mowil Ci co masz z duphastonem zeobic jesli by sie udało??bo mi kazał do 27 dc ale nie pow. Co jak się uda czy kontynuować??

• kirys Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, Aniu, gin zapisał mi więcej opakowań i powiedział, że jak mi się uda (co potwierdzi beta), to mam zadzwonić i powie mi jak brać dalej duphaston, chyba mówił o 1 tabl. 2 razy dziennie, ale nie sugeruj się tym, lepiej zapytaj swojego lekarza. Ja mam za sobą poronienie, więc dlatego będę brała od razu te leki na podtrzymanie.

km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys ja tez jestem w 22dc :P takze mozemy we 3 testowac z Biedronka razem w jednym dniu, co Wy na to? Kiedy planujecie jak coś? :D

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wg. Ovu owulacje miałam w 13dc także testowac będę jak już to może w czw./pt. (jak @ się nie zjawi) :)

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior świetny pomysł :-) Ja planuję test równo za tydzień, czyli w dzień spodziewanej @ jeśli nie przyjdzie oczywiście :-P

km5smg7ygfmqp0h0.png
‹‹ 419 420 421 422 423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ