Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc! Ja juz polowkowe mam za soba. Wszystko jest w najlepszym porzadku, dzidzia sie dobrze rozwija. Ginekologicznie tez jest super. I na 100% dziewczynka
agisia, She86, Doti87, Patus_777, Kicior, aleala, bacha8709, myshka84, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
Hej
ja wlasnie zaczęłam dwutygodniowy urlop
dziś nieprzyjemna sytuacja bo szwagier miał ur. I przyjechał drugi szwagier co mu sie dziecko teraz urodziło i do nas teksty, ze kiedy my, ze to jest takie szczęście, no ku** jakbym nie wiedziała, ech głupie są takie spotkania
marjotka lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kokardko bardzo Ci współczuje
nie załamuj się. Ja kiedyś wybuchłam i powiedziałam,że to nie jest dla niektórych takie proste jak pstryknięcie palcami. Miny zrzędły i więcej pytań nie miałam. Czasem warto stracić cierpliwość. Masz prawo się wkurzać.
-
Doti87 wrote:Kokardka nie przejmuj się :-* jak ludzie nie wiedzą to gadają takie głupoty a nie pomyślą że ktoś może mieć problemy. Dla niektórych to pyk i już jest i nie wiedzą co to znaczy oczekiwania... Nie bierz tego do siebie"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
Kokardka44 wrote:Hej
dziś nieprzyjemna sytuacja bo szwagier miał ur. I przyjechał drugi szwagier co mu sie dziecko teraz urodziło i do nas teksty, ze kiedy my, ze to jest takie szczęście, no ku** jakbym nie wiedziała, ech głupie są takie spotkania
Rozumiem Cię kochana ;/
to jest takie dołujące aż boli...musisz uwiadomić najbliższych, że nie każdy brzydko mówiąc " po jednym zalaniu" zachodzi w ciąże! ja tak już opryskliwie z nerwów podchodziłam i widzieli, że nas to dołujewięc spokój...
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hashija wrote:Czesc! Ja juz polowkowe mam za soba. Wszystko jest w najlepszym porzadku, dzidzia sie dobrze rozwija. Ginekologicznie tez jest super. I na 100% dziewczynka
Słodko:) Dziewczynkamacie już imię
?
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
largos wrote:She80ja tez jestem z podkarpacia, do jakiego lekarza chodzisz?a powiedzcie mi, czy 17 sierpnia to nie Jest pozno na wizyte u lekarza?dzis mam 27 dzien cyklu , a okres powinnam byla dostac 29 lipca, nie wiem juz sama
sama
Largos mój lekarz nazywa się Jakub OrzełJa musiałam iść od razu (w ten sam dzień, w którym wyszedł pozytywny test) ponieważ miałam plamienia, spadł mi progesteron i dostałam od razu luteinę
Jeśli u Ciebie nie ma problemów to chyba nie ma konieczności żebyś szła wcześniejNatalia27.03.2016
-
Kokardka44 wrote:Hej
Kokardko przykro miJa od szwagra nigdy nie usłyszałam takich tekstów bo oni sami mieli problemy z zajściem w ciąże. Z kolei reszcie kuzynek(te zachodzą za pierwszym) się wygadałam, a dokładnie to wybuchłam jak Agisia, że nam nie wychodzi
i głupie teksty się skończyły
Natalia27.03.2016