Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo prawda czasem lepiej powiedzieć ze sie staramy a nie wychodzi jak ze sie nie chce dzieci.
Czy któraś z was pamięta ktore badania robi się w 7-8 dni po owulacji? Bo jutro ide na badania a nie pamietam za bardzo
- Prolaktyna bez obciążenia i z obciążeniem
- Estradiol
- Progesteron
- LH i FSH
- Progesteron
- wszystkie tarczycowe TSH, FT3, FT4,anty-TPO, anty-TG -
Witam wszystkie Panie
Mam nadzieję, że odnajdę się w Waszym pokaźnym gronie.
Zaczęliśmy z partnerem uprawiać seks bez zabezpieczenia 2 tyg. temu. Mam policystyczne jajniki i bardzo nieregularne cykle. Odkąd odstawiłam tabletki w marcu, miałam tylko 2 okresy- pierwszy z odstawienia, drugi po około miesiącu. Później cisza.. Zaczęłam łykać kwas foliowy, zrobiłam sobie prawie wszystkie potrzebne badania, byłam u ginekologa w środę i jakież było moje zdziwienie, kiedy powiedział mi, że niedawno musiałam mieć owulację (na jajniku była widoczna mała blizna po owu + niewielka ilość płynu w zatoce Douglasa). No i teraz dostaję małej paranoi i chyba sobie wkręcam, że mogę być w ciąży a to przecież mało prawdopodobne. Dostałam luteinę na wywołanie okresu, we wtorek będzie ostatnia dawka, sutki zrobiły się nieco tkliwe, podbrzusze delikatnie boli, podobnie jak przed okresem. 3 testy negatywne. Być może jest za wcześnie, ale najpewniej nie jestem w ciąży, mimo że bardzo bym chciała. Postanowiłam więc dołączyć do jakiejś grupy wsparcia, żeby nie dostawać już na głowę i nie wkręcać sobie głupot. Muszę teraz cierpliwie czekać na okres (oby nie nadszedł) i w kolejnym cyklu bez spiny zrobić drugie podejście... Kolejny cykl będzie ze wspomaganiem Clostilbegytem. Dziewczyny, jak udaje Wam się dystansować i wrzucić na luz?Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:To prawda czasem lepiej powiedzieć ze sie staramy a nie wychodzi jak ze sie nie chce dzieci.
Czy któraś z was pamięta ktore badania robi się w 7-8 dni po owulacji? Bo jutro ide na badania a nie pamietam za bardzo
- Prolaktyna bez obciążenia i z obciążeniem
- Estradiol
- Progesteron
- LH i FSH
- Progesteron
- wszystkie tarczycowe TSH, FT3, FT4,anty-TPO, anty-TG
Tarczycowe i prolaktyne obojętnie kiedy, a estradiol LH i FSH 2-5 dc. Przynajmniej ja miałam takie zalecenie od gina.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kokardka44 wrote:Hej
ja wlasnie zaczęłam dwutygodniowy urlop
dziś nieprzyjemna sytuacja bo szwagier miał ur. I przyjechał drugi szwagier co mu sie dziecko teraz urodziło i do nas teksty, ze kiedy my, ze to jest takie szczęście, no ku** jakbym nie wiedziała, ech głupie są takie spotkania
oj kokardka bardzo Cię rozumiem. Do mnie ostatnio kuzynką, z któą nie miałam długo kontaktu wyskoczyła z tekstem " ja myśle, ze wy o pierwsze się już staracie" .
hm co jej miałam napisać. napisałam po prostu, że nie wszystko jest takie łatwe i mamy problem ze strony medycznej. i sie zamkneła ;P -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Largos gratuluję!!!
Ostatnio jestem tu tylko przelotem i nie mam za bardzo czasu na pisanieale podczytuję was na bieżąco
Kate trzymaj się bidulko. Jestem z tobą myślami i życzę żeby dzieciaczki szybko i zdrowo rosły
Agisia czy dobrze doczytałam że będzie syn???
Dziewczyny które zalegają w tabelce ze starymi terminami @ Dajcie jakiś znak co tam u was
Bajkaanna
TalaZ
Violett
Jesteście z nami jeszcze??????????
A u mnie temeratura po owulacji szalejeI nawet chyba w piątek czy sobote program przesunął mi owu na wykresie na 21dc i skusiłam się na test
Oczywiście negatyw, ale się tym nie przejmuję bo w sumie to wiedziałam że owu wtedy nie było tylko jak już to w 31dc i na test po prostu było za wcześnie
Teraz z niecierpliwością czekam na piątek bo wtedy to już na pewno będzie wiadomo czy coś się może wykluć z tak późnej owulacji
Miłego dnia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 08:23
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
jaskra wrote:Witam wszystkie Panie
Mam nadzieję, że odnajdę się w Waszym pokaźnym gronie.
Zaczęliśmy z partnerem uprawiać seks bez zabezpieczenia 2 tyg. temu. Mam policystyczne jajniki i bardzo nieregularne cykle. Odkąd odstawiłam tabletki w marcu, miałam tylko 2 okresy- pierwszy z odstawienia, drugi po około miesiącu. Później cisza.. Zaczęłam łykać kwas foliowy, zrobiłam sobie prawie wszystkie potrzebne badania, byłam u ginekologa w środę i jakież było moje zdziwienie, kiedy powiedział mi, że niedawno musiałam mieć owulację (na jajniku była widoczna mała blizna po owu + niewielka ilość płynu w zatoce Douglasa). No i teraz dostaję małej paranoi i chyba sobie wkręcam, że mogę być w ciąży a to przecież mało prawdopodobne. Dostałam luteinę na wywołanie okresu, we wtorek będzie ostatnia dawka, sutki zrobiły się nieco tkliwe, podbrzusze delikatnie boli, podobnie jak przed okresem. 3 testy negatywne. Być może jest za wcześnie, ale najpewniej nie jestem w ciąży, mimo że bardzo bym chciała. Postanowiłam więc dołączyć do jakiejś grupy wsparcia, żeby nie dostawać już na głowę i nie wkręcać sobie głupot. Muszę teraz cierpliwie czekać na okres (oby nie nadszedł) i w kolejnym cyklu bez spiny zrobić drugie podejście... Kolejny cykl będzie ze wspomaganiem Clostilbegytem. Dziewczyny, jak udaje Wam się dystansować i wrzucić na luz?
Hej miło, że jesteśu nas jest bardzo milutko dziewczyny się wspierają, a to najważniejsze! Jak wrzucić na luz?...polecam odpuścić organizm szaleje, ja to w każdym cyklu starań chyba w ciąży bylam
a to jest takie nakręcanie przez podświadomość, nawet objawy każda widzi
teraz zamierzam nie liczyć dni kiedy będzie mi się spóźniać, nie biegać po testy czy na bętę tylko cierpliwie czekać
i odmawiać dalej nowennę pompejanską, mamy taką tu umowę z niektórymi dziewczynami i odmawwiamy, daje to siłę
wcześniej poruszałam to w postach, tam był link.
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Madzia trzymam kciuki za wyniki
Patus u trzymam kciuki żebyś dała radę tak wyluzowac i nie liczyć.. Ja za każdym razem próbowałam a i tak gdzieś w głowie była myśl hmm 20 dc hihihihi głupie to jest ale nie idzie wyłączyć tak Mózgu... A szkoda..Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKirys to u ciebie dzisiaj 26 dc
? Ja kilka dni mam ciemne upławy, to pewnie takie jak przed @ więc chyba nic nie wyszło
co prawda kilka razy mocno kuło mnie tak jakby w jajniku, no ale zobaczymy @ mam dostać w czwartek...
ty też "czekasz" czy będziesz testować wczesniej?
kciuki za wszystkie :-*
Jaskra witaj :-* co do wrzucenia na luz to niestety też nie potrafięale na pewno możesz liczyć na wsparcie dziewczyn
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Cześć dziewczyny ja dziś mam badania hormonów juz pierwszy pobór krwi miałam teraz o ok 9.20 mam drugi pobór na prolaktyne po obciążeniu mtc
Trzymaj sięte igły....leee nie lubię kłócia;/
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny