Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:ehhh dziewczyny mam zły dzień dziś.... tak mnie napier...la moje kolano ze nie wiem czy ja autem do domu po pracy dojadę (chondromalacja rzepki) dostałam receptę od lekarza na zastrzyk monovisc muszę go dziś kupić....ale co gorsza mój ortopeda jest na urlopie i nie wiadomo kiedy wróci... muszę gdzieś się dostać gdzie mi zastrzyk zrobią....
oj znam ten ból, rok temu brałam serię zastrzyków na prawe kolanoNo to lipa że Twój ortopeda na urlopie, bo obcy to nigdy nie wiadomo jak wstrzyknie
Edit: chociaż tyle dobrego, że dzisiaj zaczyna się weekend!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 12:20
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Normalnie zdechne zaraz... Mialyscie kiedys taki bol podbrzusza klujacy ze az sie slabo robi?
-
ja mam tak prawie za kazdym razem drugiego dnia @... czyli wlasnie teraz. tez jestem na przeciwbolowych, z bolu to mam zawsze rozwolnienie az:/ przepraszam za tak obrazowe przedstawienie sytuacji hehe
ale u Ciebie to nie wiem co to moze byc aleala. a to jest scentralizowane czy raczej z boku? moze ovu...?Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Andromeda wrote:ja mam tak prawie za kazdym razem drugiego dnia @... czyli wlasnie teraz. tez jestem na przeciwbolowych, z bolu to mam zawsze rozwolnienie az:/ przepraszam za tak obrazowe przedstawienie sytuacji hehe
ale u Ciebie to nie wiem co to moze byc aleala. a to jest scentralizowane czy raczej z boku? moze ovu...? -
czyli wskazuje, że coś jest na rzeczy
a tak całkiem serio, to nie wiadomo dokładnie, który tydzień - najlepiej powtórz betę 48h po pierwszej, bo najważniejszy do stwierdzenia zdrowej ciąży jest przyrost, a nie wartość.
a potem już tylko do gina potwierdzić
gratuluję
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny