Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mysle ze odpowiedni moment jest wtedy gdy serce nam podpowiada ze czas sie z kims zyciem podzielic
Ania z tego co pamietam to w tym cyklu albo razem widzimy dwie krechy albo je malujemy na testach i idziemy do psychiatryka xd nie lamac sie dziewczyny!!!!agatkaa, AniaReh, Kicior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo tak malujemy kreskę drugą
a do psychiatryka zapraszam do mnie,mieszkam niedaleko:) będzie razniej:)))mają tam piękny ogród i alejki....
)) hahahah
a co do wieku to powiem Wam że u mnie wsród ludzi z króetmi przebywam to 30 a nwet po zacznają starania,a własnie tak 22-23 lata to się mówi,ze to na dzisiejsze czasy dość wczesnie:))ale biorąc pod uwage stres dzisiejszych czasów,pęd i środowisko to może faktycznie lepiej zaczac wczesniej jesli oczywiście też się życie tak ułoży... -
aleala wrote:Trysnac to by mi moglo jakim jajem z jajnika
Nie moge, poryczalam sie ze smiechu:D
Sluchajcie babcia to chyba ja jestem, we wrzesniu koncze 32... Ale fakt, podobnie do doti, tez w pracy mi sie powiodlo-czy kosztem rodziny terwlaz ciezko stwierdzic. Tak czy inaczej teraz jest czas, a w zasadzie od roku i ani ta praca juz tak chorobliwie niemalze nie pochlania, ani swiat by sie nie zawalil gdybym musiala teraz przypadkiem pojsc na maciezynski...
E tam moze i pozno ale teraz przynajmniej wiem w 100% czego chce, jak do tego dazyc. I na pewno nie bede przez to mniej kochala mojego babelka jak juz sie pojawi!!aleala lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Hej idziemy "łeb w łeb"
Ja dziś też 25 dzień cylu ..tylko,że wczoraj miałam wieczorem ostatniego dupka...również takie objawy jak ty;( bardziej brzuch mnie bolał...teraz daje sobie 7 dni i czekam na @ zobaczymy kiedy przyjdzie;/ min po tych 7 dniach test zrobię
OOOO, to fajnieJa dziś wieczorem łykam ostatnią tabletkę i tez czekam
Fajnie ze jesteśmy w identycznym dc , tak jakoś raźniej
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Witajcie!!! Chwile mnie tu nie bylo. Po wpisach widze ze sie zrobilo pozytywnie i cieszy mnie ten fakt. Tak trzymac dziewczyny. Widocznie urlopy bardzo dibrze wam sluza. Ja swoj zaczynam za 3 dni i doczekac sie nie moge, tak bardzo sie ciesze z wyjazdu mimo iz czeka nas kilkanascie godzin w samochodzie.
Upaly niestety daja mi bardzo w kosc. Nogi wieczorami mam dwa razy wieksze niz zazwyczaj, mimo iz staram sie duzo nie siedziec. Takie mam zalecenia od lekarza. Brzuszka nir bylo widac a jak 2 dni temu go wywalilo to teraz jest juz dostrzegalny.
Aleala ja bym chyba do czwarfku z niecierpliwosci umarla.
Wracajac do tematu wpadek. Ostatnio sie prawie poplakalam jak uslyszalam w wiadonosciach ze gdzies na mazurach w stawie znaleziono zwloki noworodka. Jak mozna byc tak bezdusznym i utopic swoje nowo narodzone dziecko. -
nick nieaktualnyAleAla - jesteś super pozytywna kobietką, naprawdę
zarażasz optymizmem, zawsze jak przeczytam jakiś Twoj wpis to mówię sobie - nie ma co się przejmować
Andromeda - to ja chyba jestem jeszcze większa babcią - ja juz w lutym skonczyłam 32....Juz wnuki powinnam miec a nie dopiero biorę się za pierwsze dziecko
-
nick nieaktualny
-
Kurde jak mam czejac na tego rozwrzeszczanego bachora do 60-tki to chyba zdarze na emeryture zapracowac xd
agatkaa lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Ja mysle ze odpowiedni moment jest wtedy gdy serce nam podpowiada ze czas sie z kims zyciem podzielic
Ania z tego co pamietam to w tym cyklu albo razem widzimy dwie krechy albo je malujemy na testach i idziemy do psychiatryka xd nie lamac sie dziewczyny!!!!
Aleala idziemy łeb w łeb, też mam termin @ na 27.08. więc rysujemy wraz!
Zgadzam się, że na każdego przyjdzie odpowiedni moment, choć przyznam że tykający zegar biologiczny ponagla...
Andromeda, agatkaa - ja również należę do szacownego grona babć hehemi już 33 idzie wielkimi krokami :-o także młodzieży, proszę się tu słuchać hehe
A serio, to chciałabym tak przestawić sobie cyferki z 32 na 23, ale mając w głowie to co mam teraz! Pomarzyć możnaagatkaa lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
^^ mam dzisiaj jakas taka glupawke;) zupelnie nie wiem czemu
Madziulla, agatkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zeby nie bylo pozniej rownie wielkiego rozczarowania. Zobaczymy w czwartek a tym czasem ide polezec w wannie!!! Buuuuziole kochane!!;****
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie marudźcie na wiek, bo ja już 31 w tym roku kończę, a dopiero ślub wzięłam
za niedługo na pół roku wskoczy. Jakoś tak nie umiałam znaleźć odpowiedniego kandydata na męża
a na dziecko byłam gotowa od dawna. Ale warto było czekać. Im dłużej się staramy tym bardziej docenimy
aleala gratuluje pozytywnej energii. Jesteś niesamowita!!! Jakby coś polecam lekarza o którym pisałam wcześniej.
Co do wyluzowania... Wiecie kiedy wyluzowałam? Jak się przygotowywałam na następny cykl z CLO. Myślałam jak pogodzić monitoring z pracą. No i tak myślałam i myślałam... I nici z mojego planowaniaŻyczę Wam takich niespodzianek!!!
bacha mi też upał daje nieźle w kość. Dorobiłam się nawet problemów z oddychaniem i tak jakby palpitacji serca. Dużo leże teraz, bo jak mój jest w pracy to siedzę sama w domu. Wolę nie ryzykować z jakimś omdleniem. Niestety mieszkamy na ostatnim piętrze, więc mam saunę na mieszkaniu.
Dziś mojego wyciągnęłam do Maca żeby posiedzieć w klimie i dychnąć trochę. Od razu odżyłam i nowej energii zdobyłam. Mi stopy puchną nawet jak leżę i mam wysoko nogi. Wszystko przez tą wredną wodę w organizmieudanego urlopu
Ola_45, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:02
agisia, She86 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
HEJ DZIEWCZYNY,byłam dzis na wizycie u gina, moja fasolka ma 2,8mm i bije serduszko 110/minute. Termin na kolejna wizyte mam dopiero na 21 wrzesnia czyli bedzie to 12 tydzien ciąży, czy to nie jest za późno na badania/
Zambia, tysiaa93, Andromeda, agatkaa, Hashija lubią tę wiadomość