Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
ahh jakbym chciała mieć takie dylematy jak wy... tymczasem... zastanawiam się którą klinike do in vitro wybrac... pozdrawiam staraczki i mamuski..
bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Marjotka też jakiś czas temu myślałam i mówiłam jak TY.
A teraz popatrz jestem już w 16 tygodniu ciąży.
Wierzę marjotka w Ciebie i w to że Wam się uda
Przesyłam Całą masę wirusów dla Was!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 16:24
Angela B-D, marjotka, agatkaa lubią tę wiadomość
-
co do bocianów...
:D w tamtym miesiącu bocian przeleciał tak bardzo nisko przez ogród mojej babci, że jej siostra (94lata) mało nie spadła z plastikowego krzesła bo się przestraszyła że bociek w nią wleci
od tego momentu wszyscy w rodzinie się nabijamy, żeby ciotka robiła test ciążowy bo na bank jej coś zostawił
Dodam, że ciotka to stara panna i z tego co mówi babcia to raczej dziewicaEv, Angela B-D, Ola_45, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moze wy macie jakies doświadczenie lub wiedzę o testach owulacyjnych paskowych
. W piatek zrobiłam pierwszy - 2 razy negatywny wynik bez nawet cienia drogiej kreseczki , wczoraj zrobiłam tez dwa z tego pierwszy mial lekki cień ( bardzo lekki ) drogiej kreski . Natomiast dzis zrobiłam pierwszy okolo godziny 12 i nie bylo tez nawet sladu kreski nr dwa i teraz 20 min temu zrobiłam drogi i jest blada droga kreska ... nie wiem jak to interpretować. Na opakowaniu pisze ze test negatywny jesli nawet jest droga linia ale blada.
-
nick nieaktualny
-
Angela B-D wrote:ja bym miała problem z wyborem imienia dla chłopca... dla dziewczynki już mam wybrane Aniela czy będzie mi to dane czas pokaże. pozdrawiam
Bardzo podoba mi się imię Anielka, moja babcia tak miała na imię, niestety nie pamiętam jej, bo zmarła jak miałam zaledwie kilka lat.
Mi się wydaje, że imię przyjdzie samo. Dla naszego Aniołka miałam imię szybciutko - Jan Sebastian - jak BachNiestety nie było nam dane Go poznać.
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Testy owulacyjne mają nam wskazywać czy hormon luteinizujący –LH jest podwyższony, bo to wskazuje na przypuszczalną owulację. Testy stosuje w połączeniu z metodą termiczną. Oczywiście jak piszą dziewczyny monitoring jest pewniejszy."Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
Zamiast wydawać kasę na testy owulacyjne z których i tak niewiele wiadomo, zapiszcie się na monitoring. Raz,że wiadomo czy pęcherzyki rosną,a dwa czy w ogóle dochodzi do owulacji. Bo można się starać i starać, a potem wychodzi,że owulacji w ogóle nie ma. Nie jedna z nas zaszła właśnie chodząc na monitoring. Baaa nawet przy pierwszym monitoringu nie jedna zafasolkowała. Szczerze to bardzo polecam!!!
Madziulla, agatkaa, Patus_777, Doti87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle u mnie goraco dziewwczyny....ropzlywam się...
Ja bede testować za 6 dni, wtedy ma przyjść @. Cos juz tam sie zaczyna dziać, pobolewa mnie jajnik, podbrzusze, dzis troche krzyz. A moje piersi sa tak wielkie i spuchniete ze normalnie nie ledwo je wciskam w stannik!!! Nawet po domu nie dam rady chodzic bez bo strasznie bolą, po bokach i az do pachy się ciagnie....brodawki tez takie wielkie i dorodne się zroiły a na samych piersiach mam pełnych żyłek. Ciekawe czy to wszytsko robota dupka.... -
Ev wrote:aleale , AniaReh ... haha
No ja tez jestem "zimowa" haha ... nie no dziewczyny to sa tylko przesady ale tak jak mowie otuchy jakiejs dodaja
. U mnie w rodzinie z tymi bocianami sie podobno sprawdza tak ze wiecie
Moja mama w 2 ciaze , ciotka w 1 , 2 kuzynki w 1 ciaze wszystkie zaszły akurat w krótkim czasie po zobaczeniu owego boćka
.
a wy ?
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Ale u mnie goraco dziewwczyny....ropzlywam się...
Ja bede testować za 6 dni, wtedy ma przyjść @. Cos juz tam sie zaczyna dziać, pobolewa mnie jajnik, podbrzusze, dzis troche krzyz. A moje piersi sa tak wielkie i spuchniete ze normalnie nie ledwo je wciskam w stannik!!! Nawet po domu nie dam rady chodzic bez bo strasznie bolą, po bokach i az do pachy się ciagnie....brodawki tez takie wielkie i dorodne się zroiły a na samych piersiach mam pełnych żyłek. Ciekawe czy to wszytsko robota dupka....
agatkaa lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:Ja z lata 2 sierpnia się urodzilam
To w lato bocianywięc bocian cię przyniósł
he
Madziulla lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
ja przez ostanie 3 dni miałam chyba urojone objawy i zaczęłam się nakręcać a obiecałam sobie, że tego nie będę robić aż dziś objawy prawie nie wyczuwalne i lekki dołek psychiczny się pojawił.
Dziś wracając z pracy kupiłam testy w Rossmanie i się zastanawiam czy dam radę wytrzymać do piątku czy czasem jutro już nie siknę ehhh ale z drugiej strony jakoś łatwiej mi chyba będzie przyjąć do wiadomości że się nie udało jak zobaczę @ niż jak tylko jedną kreskę na teście ehh
siknąć / nie siknąć / siknąć / nie siknąć / siknąć / nie siknąć / siknąć / nie siknąć -
nick nieaktualny