Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pierwze badanie któe tak zachwalałam bo nie było niby takie złe sie okazało ze tam było tylko 15 % plemników prawidłowej budowy. nastepne wyszły 1 % i 0% wiec jest źle. i Ginekollog i urolog powiedzieli ze nie ma szans na naturlane. ze to sie nie uda.
-
nick nieaktualnyMarjotka, mąż mojej kolezanki tez mial 0 plemikow o prawidlowej budowie i lekarz od nieplodnosci powiedzial mu ze to nie szkodzi, że waznijesza jest ich ruchliwość...moze nie wszytsko jeszcze stracone? Ja ogolnie do życia podchodze dość sceptycznie, czasem chyba nawet za bardzo i wiem ze w cuda się nie powinny zdarzac ale nie raz byly syt ze kobieta slyszalam ze nie ma szans a jednak się udawało...
-
Marjotka chyba jak nikt wiem co czujesz bo ostatnio sama uslyszalam ze nie mam szans. Ale nie poddaje sie! I Ty tez sie nie poddawaj!!!! Uda sie, zobaczysz! ;*****
ann_je lubi tę wiadomość
-
mam nadzieje, że mimo wszystko się jakoś uda. a jak nie to może za pare lat aadoptuje takiego maluszka. jedyny ból, że nie poczuje jak to jest być w ciąży.
co do zbierania na in vitro prywatnie.. mieszkamy chwilowo w de, ale planujemy wrócić do pl, bo ja nie potrafie się tu odnaleźć . jak wrócimy do pl to musimy pomyslec o jakimś mieszkaniu, bo mieszkać całe zycie na wynajmie to bez sensu...mojego taty kuzyn chyba ma córke z in vitro. udało sie im za 3 podejsciem. wydali 56 tys zł... watpie zeby kiedykolwiek było mnie stac na taki wydatek... -
Marjotka czekaj a inseminacja? Nie pamiętam czy opowiadałaś? Nie jest możliwa? To już nie takie kwoty jak in vitro. Szczególnie, że to też jest jakaś pomoc plemnikom, mają o wiele bliżej i może akurat?
agatkaa lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Cześć dziewczyny, dziś moj 27 dc.
Za namową wielu osob zrobilam test dziś rano, bo wczoraj wzielam ostatnia tabletkę dupka. (a chciałam pierwszy raz zatestowac dopiero 17 sierp czyli w dniu kiedy ma byc @) Test wyszedl negatywny...
I co nadzieje opadly? Tak szybo?
A chcialam się jeszcze troche połudzić
I po co testujesz:)?
Myszka wiem, że to twoje początki starań ale żaden test nie wyjdzie ci wcześniej ..niż w dniu spodziewanej miesiączki... na tych głupich forch nie znajdziesz lepszej porady niż tutaj!... Zaufaj nam wszystkim:) I nie szalej z tymi testami ovu szkoda kasy..bo one są do dupy...jak mówiły laski tylko monitoring jest pewny !
Ja też dziś się źle czuje niedobrze mi i mam nie fajnie w wc... heh sorry, że tak
wprost...ale nie szaleje , bo to wszytko przez tego dupa...on na nas tak zadziałał ... a ciążą to zastanowimy się od przyszłego tygodnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:51
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:I po co testujesz:)?
Myszka wiem, że to twoje początki starań ale żaden test nie wyjdzie ci wcześniej ..niż w dniu spodziewanej miesiączki... na tych głupich forch nie znajdziesz lepszej porady niż tutaj!... Zaufaj nam wszystkim:) I nie szalej j z tymi ovu..bo one są do dupy...jak mówiły laski tylko monitoring jest pewny !
Ja też dziś się źle czuje niedobrze mi i mam nie fajnie w wc... heh sorry, że tak
wprost...ale nie szaleje , bo to wszytko przez tego dupa...on na nas tak zadziałał ... a ciążą to zastanawiaj od przyszłego tygodnia!
Patus - kochana, ale nie pisz, że testy przed terminem @ nie wychodzą, bo to nie prawda, czego ja jestem przykładem już dwukrotnym.
To wszystko zależy od długości drugiej fazy cyklu i od momentu zagnieżdżenia.
Jednym wychodzą a innym nie.
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Marjotka, ja tez potwierdzam, że liczy się ruchliwość a nie ilość i ich budowa.
Pamiętaj, że nam się udało, mimo iż mój M miał ilość plemników znacznie poniżej normy, ale miał wysoką ruchliwość.
A czy twój mąż schudł i zaczął się lepiej odżywiać? Czy zażywa jakieś lekarstwa? -
Zambia wrote:Patus - kochana, ale nie pisz, że testy przed terminem @ nie wychodzą, bo to nie prawda, czego ja jestem przykładem już dwukrotnym.
To wszystko zależy od długości drugiej fazy cyklu i od momentu zagnieżdżenia.
Jednym wychodzą a innym nie.
No tak ale aż tydzień przed terminem Ci wyszedł?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:I po co testujesz:)?
Myszka wiem, że to twoje początki starań ale żaden test nie wyjdzie ci wcześniej ..niż w dniu spodziewanej miesiączki... na tych głupich forch nie znajdziesz lepszej porady niż tutaj!... Zaufaj nam wszystkim:) I nie szalej z tymi testami ovu szkoda kasy..bo one są do dupy...jak mówiły laski tylko monitoring jest pewny !
wprost...ale nie szaleje , bo to wszytko przez tego dupa...on na nas tak zadziałał ... a ciążą to zastanowimy się od przyszłego tygodnia!
No bo sie balam, że jęsli nie zatestuje to mogę zaszkodzic ewentualnej ciązy...tak pisaly dziewczyny i tak sie wystraszylam, ze zrobilam i wiem ze to bylo bez sensu ....więcej już się to nie powtorzy!!! Obiecuję
Wiem, ze jednym wychodzi laskom test przed @, innym nie, reguły nie ma. Ja tak czy inaczej pozostane juz teraz przy swoim : czekam spokojnie i jeśli 17 sierpnia się nie pojawi to zatesutje kilka dni pozniej i tyle
Testów ovu też już nie kupie - w tym cyklu to byly moje 2 pierwsze i ostatnie opakowania , zmarnowane 50zl....ale jeszcze 2 testy mi zostały
No i masz rację, w przyszlym tyg bedziemy się martwićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:06
Patus_777 lubi tę wiadomość