Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Patus_777 wrote:No tak ale aż tydzień przed terminem Ci wyszedł?
ja miałam 14-dniową drugą fazę. Cień cienia wyszedł mi z wieczornego siusiania 9 dpo (czyli 5 dni przed @).
Ale tak jak mówię, każda z nas jest inna a na dodatek każdy cykl też jest troszkę inny - więc różnie to bywa po prostu.
Ja też jestem niecierpliwa, więc rozumiem agatkę, że tak szybko testuje.
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybacha8709 wrote:Marjotka, ja tez potwierdzam, że liczy się ruchliwość a nie ilość i ich budowa.
Pamiętaj, że nam się udało, mimo iż mój M miał ilość plemników znacznie poniżej normy, ale miał wysoką ruchliwość.
A czy twój mąż schudł i zaczął się lepiej odżywiać? Czy zażywa jakieś lekarstwa?
Marjotka, widzisz, inne dziewczyny tez to potwierdzają!
Nie zalamuj się, zawsze jest szansa.... -
agatkaa wrote:No bo sie balam, że jęsli nie zatestuje to mogę zaszkodzic ewentualnej ciązy...tak pisaly dziewczyny i tak sie wystraszylam, ze zrobilam i wiem ze to bylo bez sensu ....więcej już się to nie powtorzy!!! Obiecuję
Wiem, ze jednym wychodzi laskom test przed @, innym nie, reguły nie ma. Ja tak czy inaczej pozostane juz teraz przy swoim : czekam spokojnie i jeśli 17 sierpnia się nie pojawi to zatesutje kilka dni pozniej i tyle
No i masz rację, w przyszłym tyg będziemy się martwić
To wszystko dla Twojego dobra:)
Jak się odpuszcza myślenie, to się zachodzi:) jak widać u moich znajomych i tu też w kilku wątkach to laski poruszałydlatego uczę się teraz cierpliwości..może dlatego, że tak jak ty szalałam ale aż 4 cyklach..teraz odpuściłam, bo szkoda zdrowia;/
:*:*:* BĘDZIE DOBRZE:) ZOBACZYSZ:) Ważne żeby się jakoś te cykle uregulowały, może dostaniemy jutro @, bo to 28 dc;Pmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Zambia wrote:ja miałam 14-dniową drugą fazę. Cień cienia wyszedł mi z wieczornego siusiania 9 dpo (czyli 5 dni przed @).
Ale tak jak mówię, każda z nas jest inna a na dodatek każdy cykl też jest troszkę inny - więc różnie to bywa po prostu.
Tak, masz rację...ale chciałam dziewczynie uświadomić , że szkoda się wcześniej rozczarować...warto zaczekaćagatkaa lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyZambia wrote:ja miałam 14-dniową drugą fazę. Cień cienia wyszedł mi z wieczornego siusiania 9 dpo (czyli 5 dni przed @).
Dzieki kochana, ze mnie rozumieszTylko ze ja ogolnie jestem przeciwna tak wczesne,u testowaniu. Zrobilam to tylko dlatego ze wzielam ostatnia tabletke dupka i dziewczyny na forach mnie postarszyly, ze musze zrobic test, bo jak nie daj boze bedzie ciąze to nie mogę przestac brac dupka, przerazilam się i mimo swojej niecheci zrobilam test....
A tak to spokojnie chcialam czekac sobie na @ ktora powinna sie zjawic 17 sierpnia. -
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Jestem zaaa
Tez czytałam o dupku, że jakaś za pierwszym razem zaszłaale nie ma mowy nie wpajam nic już do głowy...poczekam;)
I płodu nic nie grodzi, z takiego początku... nie martw się nawet możesz piwo wypić jakieś słodkie na te upały:) Bo sam organizm jeszcze nie wie, że może posiadać lokatora;)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Tez czytałam o dupku, że jakaś za pierwszym razem zaszła
ale nie ma mowy nie wpajam nic już do głowy...poczekam;)
I płodu nic nie grodzi, z takiego początku... nie martw się nawet możesz piwo wypić jakieś słodkie na te upały:) Bo sam organizm jeszcze nie wie, że może posiadać lokatora;)
Czasem chyba lepiej jest nie czytac tyle i az tak się nie zaglębiac. Ja o tym dupku to az za duzo się zaczytalam i bez sensu chyba, bo skonczylo się to przedwczesnym testem ale juz nie ma co
A Tobie lekarz coś mowil o tym zeby zrobić test po opakoawniu?
Teraz spokojnie sobie czekamy.... nie ma co domniemywac i dopatrywac się objawow.
Co ma być to bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:48
-
nick nieaktualnyDziewczyny te co brały clo- miałyście jakies bóle po owulacji?ja jak nigdy nie miewałam tak dzisiaj w 16 dc tak mnie boli prawa strona brzucha i ciągnie az do pachwiny ze szkoda gdac zAstanawiam sie nad nospa. Nie wiem moze to kwestia tych trzech pęcherzyków co urosły...No nic w piatek ide sprawdzić czy pękło cos... Nie przyzwyczajona jestem do jakiegokolwiek bólu w czasie cyklu
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tez tak ale do tego wszystkie inne objawy owu czyli sluz szyjka itp... Tylko ze u mnie sie na owu nie zapowiadalo na minitoringu... Moze Ci ktory pecherzyk peka?
-
AniaReh mnie pobolewał po owulacji z CLO jajnik w którym miałam dominujący pęcherzyk. Ale też nie wiem co to za oznaka, bo jestem w trackie 1 cyklu z CLO.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
AniaReh wrote:Dziewczyny te co brały clo- miałyście jakies bóle po owulacji?ja jak nigdy nie miewałam tak dzisiaj w 16 dc tak mnie boli prawa strona brzucha i ciągnie az do pachwiny ze szkoda gdac zAstanawiam sie nad nospa. Nie wiem moze to kwestia tych trzech pęcherzyków co urosły...No nic w piatek ide sprawdzić czy pękło cos... Nie przyzwyczajona jestem do jakiegokolwiek bólu w czasie cyklu
Tak, ja mialam tak w tym cyklu, bolalo duzo bardziej niz zazwyczajJak juz bedzie po ovu to bol zacznie stopniowo odchodzic.
Trzymam kciuki zeby popekalo co ma popekac;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 13:24
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda widzę, że masz podobną sytuacje do mnie, też jestem w trakcie 1wszej stymulacji CLO i też mam PCO. Kiedy spodziewasz się okresu, albo kiedy testujesz (to lepiej brzmi)Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
U mnie było tak, że w dniach w których miała być owulacja (nie zawsze była z racji iż clo na mnie chyba nie działa) nie bolało nic, natomiast w drugiej połowie cyklu bolały jajniki i takie skurcze w podbrzuszu..
Też mam stwierdzone PCO, ale jak wspomniałam Clo (mimo dawki 2,5) nie daje rezultatów -
Kochane, doradźcie mi, mój wykres jest szalony jakiś. Miałam plamienia w terminie @. Trwały 3 dni, przerwa 1 dzień i dwa niecałe dni. W sumie używałam tylko wkładek, plamienie było baaardzo skąpe. Od tego czasu nie wiem czy była to skąpa miesiączka czy może jednak jakaś implantacja? Po owych plamiennych wydarzeniach wzrasta mi temperatura. Dziś mam 42 dzień cyklu i w sumie uczucie ogromnej ciasności, szyjka nisko, brzuch poćmiewa, przelewa mi się w żołądku. Patrząc na wykresy zaciążonych PCOwiczek widzę, że co niektóry miały plamienie i 7 dni i wyszła ciąża. I teraz sama nie wiem o co chodzi? Czy to jednak? Dodatkowo bolą mnie piersi przy dotyku- takie niemiłe wrażenie, szczególnie przednia część i między piersiami. Ciężko określić co to? Czy to ból, czy nie ból... dziwne wrażenie w każdym bądź razie przy dotyku.
-
nick nieaktualnyStaraczka26** wrote:Kochane, doradźcie mi, mój wykres jest szalony jakiś. Miałam plamienia w terminie @. Trwały 3 dni, przerwa 1 dzień i dwa niecałe dni. W sumie używałam tylko wkładek, plamienie było baaardzo skąpe. Od tego czasu nie wiem czy była to skąpa miesiączka czy może jednak jakaś implantacja? Po owych plamiennych wydarzeniach wzrasta mi temperatura. Dziś mam 42 dzień cyklu i w sumie uczucie ogromnej ciasności, szyjka nisko, brzuch poćmiewa, przelewa mi się w żołądku. Patrząc na wykresy zaciążonych PCOwiczek widzę, że co niektóry miały plamienie i 7 dni i wyszła ciąża. I teraz sama nie wiem o co chodzi? Czy to jednak? Dodatkowo bolą mnie piersi przy dotyku- takie niemiłe wrażenie, szczególnie przednia część i między piersiami. Ciężko określić co to? Czy to ból, czy nie ból... dziwne wrażenie w każdym bądź razie przy dotyku.[/QUOA
A test robiłas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 13:52