Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Largos - jeśli są delikatne i nie ma żadnych plamien to są normalne, przejdą Cj niebawem. Mi jakoś ok 8tc sie uspokoiły.
A z forami jest rożnie. Ja np nie poszłam na żadne forum typu "grudniowki 2015" bo chce być spokojna. A tam tylko relacje widziałam na początku, która jaką ma bete, kiedy widać serduszko, jakie wymiary fasolki itd. I bym sie martwila, jakby u mnie coś było późniejsze, mniejsze itd.
Czasem lepiej zrezygnować z internetowych wiadomości dla własnego spokoju.Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Aniareh dużo zależy kiedy masz owu
i fakt każdy gin mówi inaczej.
Zambia ja też zrezygnowałam z lutówek bo popadałam w paranoje jak czytałam co piszą. Teraz na szczęście mówią o kompletowaniu wyprawki więc opinie przynajmniej jakieś mam. Zmieniła się atmosfera tam i zupełnie inaczej się z nimi rozmawia. -
agatkaa wrote:Czasem chyba lepiej jest nie czytac tyle i az tak się nie zaglębiac. Ja o tym dupku to az za duzo się zaczytalam i bez sensu chyba, bo skonczylo się to przedwczesnym testem ale juz nie ma co
Zaakceptuj mnie ..to ci napiszę na priv co i jak mi ginka mówiła:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:00
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Paulinaa wrote:U mnie było tak, że w dniach w których miała być owulacja (nie zawsze była z racji iż clo na mnie chyba nie działa) nie bolało nic, natomiast w drugiej połowie cyklu bolały jajniki i takie skurcze w podbrzuszu..
Też mam stwierdzone PCO, ale jak wspomniałam Clo (mimo dawki 2,5) nie daje rezultatów
TRZYMAM KCIUKI:*:*:* LEPIEJ BETA:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
agisia wrote:A co do dziewczyn co pisały,że mają zaparcia po dupku. Polecam kiwi
ja jem jako ostani posiłek 2szt i strasznie mi to pomogło
DZIĘKI KOCHANA ZA INFO:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
agatkaa wrote:agisia - juz nie bede się az tak bardzo tym dupkiem przejmowała, wiesz zawsze na początku jak człowiek nie wie co i jak to się nakreca , boi i ma mętlik w głowie, już jest ok
Wyluzowałam
Od razu lepsze podejście;) brawo:)!agatkaa lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Nie wiecie co z Sunday? Nic nie pisze...01.08 miała mieć termin @...jestem ciekawa czy coś już wiemamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
E no juz powinna wiedziec tylko czemu sie nie chwali?
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś była u nas niejaka Aleksandra - tez rzuciła forum. Dałabym sobie wtedy rękę uciąć za to ze wróci. I nie wróciła. Ponoć zmieniła tylko nick, ale do nas nie wróciła.
Kurczę, jednak trochę sie ze sobą tu wirtualnie zżymamy, skoro tak wszystkich pamietamagatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:agatkaa wrote:Czasem chyba lepiej jest nie czytac tyle i az tak się nie zaglębiac. Ja o tym dupku to az za duzo się zaczytalam i bez sensu chyba, bo skonczylo się to przedwczesnym testem ale juz nie ma co
Zaakceptuj mnie ..to ci napiszę na priv co i jak mi ginka mówiła:)
ZrobionePatus_777 lubi tę wiadomość