Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Hej mam to samo jak tu ale sie nie nakrecam! Bo w każdym cylku mam takie same objawy i jest @...ja zrobię za 7 jakby mialo jej nie być. .
Ja też właśnie nie chce sie nakrecac...bardziej bym się nakrecala gdyby tobyl cykl taki jak zwykle, to by znaczyło ze jest coś innego niz dotychczas bylo ale to moj pierwszy cykl z dupkiem wiec sceptycznie do tego podchodze. -
nick nieaktualnyann_je wrote:ja przez ostanie 3 dni miałam chyba urojone objawy i zaczęłam się nakręcać a obiecałam sobie, że tego nie będę robić aż dziś objawy prawie nie wyczuwalne i lekki dołek psychiczny się pojawił.
Dziś wracając z pracy kupiłam testy w Rossmanie i się zastanawiam czy dam radę wytrzymać do piątku czy czasem jutro już nie siknę ehhh ale z drugiej strony jakoś łatwiej mi chyba będzie przyjąć do wiadomości że się nie udało jak zobaczę @ niż jak tylko jedną kreskę na teście ehh
siknąć / nie siknąć / siknąć / nie siknąć / siknąć / nie siknąć / siknąć / nie siknąć
Sikaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, dziś moj 27 dc.
Za namową wielu osob zrobilam test dziś rano, bo wczoraj wzielam ostatnia tabletkę dupka. (a chciałam pierwszy raz zatestowac dopiero 17 sierp czyli w dniu kiedy ma byc @) Test wyszedl negatywny...
I co nadzieje opadly? Tak szybo?
A chcialam się jeszcze troche połudzić -
Agatka między innymi dlatego ja nie testowałam. Czekam grzecznie (no dobra... jak na szpilkach) na piątek chociaż i tak pierwszy termin przewidzianej @ mialam na niedzielę tylko of po wyznaczeniu owulacji zmienił mi na piatk.
Najwcześniej w piątek testuję. Chyba że @ przyjdzie.
Nie poddawaj się bo ns test domowy może po prostu być za wcześnie. Zrób za kilka dni jak bardzo będziesz się stresować albo dopiero 17
I główka do góry :* -
nick nieaktualnyJa wlasnie wcześniejsze testowanie tłumaczyłam sobie tak-a nie bede sie łudzić przynajmniej wczesniej sie nastawie ze nic nie wyszło bo nie ma sensu czekac miec nadzieje i se zawieźć ,ale z drugiej strony zawsze chciałam czekac jak najdłużej:))) i jak testowałam wczesniej to z bijącym sercem:) z reguły za kilka godzin przychodziła @
))
-
na którymś wątku czytałam jak dziewczyny żartowały, że najlepszym środkiem na wywołanie okresu jest zrobienie testu ciążowego
swoją drogą ciekawe czy podświadomie człowiek odpuszcza dany cykl i hormony zaczynają pracę i dochodzi do okresu czy tak czy siak i tak okresy by przyszedł a test to tylko zbieg okoliczności -
Cześć dziewczyny
Chciałam się pochwalić, że męża wyniki się super poprawiły
To chyba ten urlop
miał jakiś czas temu tylko 4% prawidłowych plemników a teraz ma 25%
Szaleństwo
Wszystko inne też mu ładnie się poprawiło
Żeby jeszcze tylko ze mną było wszystko oki ...
Andromeda, Zambia, aleala, Madziulla, kirys, agisia, ann_je, Patus_777, Ola_45, bacha8709, Hashija lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
super Kokardka, trzymam kciuki!!
Kokardka44 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualnyAnn_je, ja tez nie chciałam testowac tak wcześnie, w sumie naprawde o tym nie myslalam, chciałam zatestowac dopiero kiedy @ ewentualnie nie przyjdzie....ale wczoraj poczytalam trochę w necie, na naszych forach i duzo dziewczyn doradzalo mi zeby koniecznie zrobic test po ostatniej tabletce dupka,bo w razie ciązy nie powinno się go odstawic tylko brac dalej. To moj pierwszy cykl z nim. A lekarz nic mi na ten temat nie mowil... troche sie wystraszylam, ze jak nie zrobie testu to moge sobie zaszkodzic i zrobiłam
Aleala, dzis jest moj 10 dpo....wiem, że może być wcześnie na cokolwiek. Teraz juz długo nie zrobię testuDo @ mam jeszcze kilka dni więc czekam ...
aleala lubi tę wiadomość
-
Kokardka super wiadomosc!!!
Agatka zycze Tobie i nam wszystkim zeby @ nie przyszla!!!!agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKokardka super informacja
Ann_je to ja chyba gdzieś pisałam że mam bekę bo testy są chyba u mnie sposobem na wywołanie miesiączki bo za każdym razem jak szlam na betę czy sikałam na domowy test to tego samego dnia urojone objawy mijały i przychodziła @. Mój rekord to @ koło godz po teście
agatkaa, ann_je lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki
kirys nie! Miał 3 tyg urlopu, pił sobie piwko urlopował się
On ma dość stresującą pracę więc ten urlop na pewno miał wpływ, no nic, mam akurat płodne więc działamy może się uda
Co do testowania, oj znam to
test negatywny - po paru godz @
organizm to jest jednak szalony
EDIT: moje wyniki też już są wszystkie, chlamydi nie ma , przeciwciał też nieWięc jedynie to AMH i dość wysokie f4. Zapisałam się na 18.08 zobaczymy co mi powie lekarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:23
bacha8709 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualny