Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andromeda - a to ciekawa historia
może akurat się powtórzy! trzymam kciuki! Dawaj znać na bieżąco
Agatkaa ja w drugiej połowie cyklu, jak do bromka, którego biorę codziennie, dochodzi duphaston od 16 do 25 dnia, to mam całą gamę różnych dolegliwości: wzdęty brzuch - jakbym już była we wczesnej ciąży, tkliwe piersi - ale tak, że da się wytrzymać, senność, zaparcia - masakryczne do tego stopnia, że teraz na 1-sze śniadanie jadam owsiankę z owocami i jest lepiej. Do tego mam momentami tak wybuchowy nastrój, że mój mąż się przede mną chowa mamrocząc pod nosem - to przez te hormony!
A co do luzu, to faktycznie nie jest takie proste... Narazie mam postanowienie nie nakręcać się na te dni płodne, które u mnie właśnie się zaczęły, ale zobaczymy jak to będzie. Zgadzam się, że lepiej nie mówić facetowi, choć mój chyba poznaje, po większej ilości śluzu i moim wzroście libidoHelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Aleala ciekawe co to za wiadomości! Mnie by skręciło do tego czwartku
Jesteśmy z Tobą, wytrzymasz!
Madziulla współczuję! a Ty w pracy jesteś? Najlepiej jakbyś się położyła w jakimś chłodnym miejscu i może zimny okład sobie zrób. Albo chociaż przemyj nadgarstki pod zimną wodą i skronie też skrop.Madziulla lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Laaaaaskiiiiii!!!!!!!
Dzwonil do mnie moj gin przed chwila i powiedzial zebym koniecznie w czwartek przyszla bo ma dla mnie jakas dobra wiadomosc... No przeciez ja nie wytrzymam tyle czasu!!!!
A nic więcej nie wiesz???? Mogłaś coś się pytać bo mnie też teraz ciekawość zżera hihihihi
W czwartek pisz od razu co tam jak tam!!!!!! -
No jasne ze napisze!! Tez mnie zzera ale nic nie chcial mi powiedziec:) bedzie szal!!!
-
cześć dziewczyny, byłam po raz kolejny u gin. z tym moim brakiem okresu. Na ostatniej wizycie mówiła o drożności której się bałam, a dziś cisza o tym... Wspomniała tylko, ze mam grubsza scianke macicy niż ostatnio bo było 1 cm teraz jest 7. Zleciła badania estradiol, fsh, lh, prolaktynę i testosteron z wynikami do niej i dalej da adres do kliniki leczenia niepłodności do Wro na NFZ. Boże mam dopiero 24 lata a takie problemy.. ;(
-
Kochana wiek tu nie ma nic do rzeczy ja jestem tego najlepszym przykladem;) ale wierz mi nie wolno sie poddawac!
sesunia, agatkaa lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Kochana wiek tu nie ma nic do rzeczy ja jestem tego najlepszym przykladem;) ale wierz mi nie wolno sie poddawac!
To ty jesteś 92 rok? Ja 91 :* Grubo ponad rok starań i nici. ;/ Jak już mówiłam Wy macie jakieś szanse a ja? Bez @ ? ;( A była któraś z Was we Wrocławiu w klinice na nfz ? Pomagaja ? -
agatkaa wrote:U mnie dziś 25dc. Ovu sama sobie zaznaczylam, bo juz kolejny cykl a za malo info dostarczam i na wykresie nie chce mi jej zaznaczyć...pobolu owulacyjnym i testach niej wiecej stwierdzialm kiedy mogla byc.
To jest moj pierwszy cykl z duphastonem, dzis ostatni dzien go biorę. Powiem Wam, że byłam bardzo ciekawa samopoczucia po nim. Mialam tylko lekkie mdlowsi przez 2 dni rano jak wstalam i troche krecilo mi się w głowie, zwłaszcza podczas jazdy autem, ale czasem tak mam no i upaly tez robią swoje.... Najgorszy jednka dla mnie jest bol piersi....są cieżkie, nie mogę się dotknac, wstawanie z lozka to koszmar, przejscie w stanniku jest cieżkie , nie mowie o chodzeniu bez....masakra!!!!
Ktoras z Was tez tak miała?
A jesli chodzi o ten cykl to mam negatywne przeczucie...buuuu
Hej idziemy "łeb w łeb"Ja dziś też 25 dzień cylu ..tylko,że wczoraj miałam wieczorem ostatniego dupka...również takie objawy jak ty;( bardziej brzuch mnie bolał...teraz daje sobie 7 dni i czekam na @ zobaczymy kiedy przyjdzie;/ min po tych 7 dniach test zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 17:10
agatkaa lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
aleala wrote:Laaaaaskiiiiii!!!!!!!
Dzwonil do mnie moj gin przed chwila i powiedzial zebym koniecznie w czwartek przyszla bo ma dla mnie jakas dobra wiadomosc... No przeciez ja nie wytrzymam tyle czasu!!!!
SUPER:) JAKIŚ KONKRETNY MUSI BYĆ, ŻE DZWONI:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Sesunia lepiej ze juz zaczynasz starać się o Bobo bo jak większość z nas ma 27-29 lat i dopiero okazuje się że są problemy... Też się nie podlamuj!!!! Wszystko ok będzie, sprawdź sobie co z tymi hormonami masz i do lekarza...
sesunia lubi tę wiadomość
-
sesunia wrote:To ty jesteś 92 rok? Ja 91 :* Grubo ponad rok starań i nici. ;/ Jak już mówiłam Wy macie jakieś szanse a ja? Bez @ ? ;( A była któraś z Was we Wrocławiu w klinice na nfz ? Pomagaja ?
naprawde troche to trwalo ale uwierz mi ze nie wolno tracic nadzieji!
agatkaa lubi tę wiadomość