Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziulla, ja rownież tak jak reszta jestem z Tobą
Dasz radę, zobaczysz!
A przez te 3 mce wyluzujesz i nie bedziesz co chwila myślala ktory to dzien cyklu i czy juz dni plodne, może wejdzie Ci to w nawyk i w kolejnym cyklu jajniki zrobią swoje, tego bardzo Ci zycze
Tez słyszaam, że czasem po tabl anty szybciej sie zachodzi
Madziulla lubi tę wiadomość
-
Jestem juz po!!!
Mam meeega dobre wiesci. Pan doktor gadal z jakims kolega o pomysle na mnie przy tym serduchu nieszczesnym i okazalo sie ze ten drugi lekarz mial kiedys podobny przypadek i clo w polaczeniu z moimi sercowymi lekami dziala zupelnie inaczej. Pecherzyk zaczyna rosnac od 9 dnia cyklu po nawet 6 mm dziennie!! No i zaglada tam a tam slad ze pecherzyk na prawym jajniku pekl! Mam sie nie sugerowac temperatura bo moje leki ja zaburzaja i za 14 dni testowac!!!! Mowi ze gadali z tym lekarzem dlugo i dal mi na niego namiar bo on prowadzi ciaze i porody kobiet chorych na serce i ze sam sie mega cieszy bo sa duuze szanse na ten cykl.
W zyciu nie spodziewalam sie takiego obroti sprawy!!!!Madziulla, agatkaa, Andromeda, Doti87, Ev, Patus_777, Kokardka44, Zambia, ann_je, kirys, aniabbb, JoHanna, Baronowa_83, Smużka, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez. Juz widze jak swiruje przez najblizsze 14 dni xd
Ciekawe czy testy owu od Doti okaza sie szczesliwe
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mówiłam tobie żedo tych testów dorzucilam ci mnóstwo wirusów i psikałam na nie i chychrałam hihihihi
Super rewelacyjne wieści :-* trzymam mocno kciuki
Madziulla przesyłam buziaki i raz dwa zniknie torbiel i będzie okMadziulla, agatkaa lubią tę wiadomość
-
Teraz musze tylko sie nie nakrecac i nie szukac na sile objawow
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Mówiłam tobie żedo tych testów dorzucilam ci mnóstwo wirusów i psikałam na nie i chychrałam hihihihi
Super rewelacyjne wieści :-* trzymam mocno kciuki
Madziulla przesyłam buziaki i raz dwa zniknie torbiel i będzie ok
Prześlij jeszcze więcej tych wiruskow dla nasMadziulla lubi tę wiadomość
-
Aleala nie obraź się ale nie dasz rady
będziesz szukać objawów, bo to silniejsze od nas
ciesze się bardzo,że masz tak wspaniałe wieści. Trzymam kciuki!!!
Madziulla może przyda Ci się takie wyluzowanie. Nie jedna robiła sobie przerwę by dychnąćMadziulla, aleala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoti Dawaj więcej wirusków
Aleala agisia ma racje nie jest to takie proste...wyluzować nie myśleć i nie szukać objawów
Ja powinnam na maxa teraz wyluzować ale wiem że mi się to nie uda
Agisia wiem że powinnam ale jak pisałam linijek wyżej wiem że mi się to nie uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:44
-
Haha no pewnie ze sie nie da nie nakrecac! Ide sie zamknac do psychiatryka jakiego!!!
-
Aleala to naprawdę super wiadomość!
Trzymam kciuki ze wszystkich sił!
Ale pamiętaj - mówię to nie po to, żeby Cię dołować - że statystyczne szanse są ok 30% w każdym cyklu.
Ja oczywiście życzę Ci, żebyś była w tych 30%, ale nie ma sensu teraz przez 2 tygodnie się katować myślami.
Ale najważniejsze, że owulacja jest i znalazłaś lekarza, który Ci pomoże.
Cieszę się bardzo.
aleala lubi tę wiadomość
-
Wiem. Dlatego staram sie podejsc do tematy na chlodno. Mezowi nawet nic nie powiem, po co rozbudzac nadzieje. Najwieksza radosc daje mi fakt ze znowu zaswiecilo sie swiatelko w tunelu
-
nick nieaktualnyDziewczyny CA 125 zmalało wtedy miałam 110 teraz mam 50 przy normie 35 ciesze się ale zadałam lekarzowi pytanie w smsie czemu torbiel nie maleje a CA tak? napisał mi że to może być niezależne i należy się jednak nad DTA zastanowić kazał przyjść po @ i po miesiączce powtórzyć CA125 nie wiem w ogole co to DTA któraś wie?
aleala lubi tę wiadomość