Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Agatko dupka juz nie bierzesz moze organizm sie lepiej czuje? Chociaz ja i tak przeczuwam u Ciebie 2krechy
No może to i po tym dupku taki fajny nastroj mnie ogarnał
Czy będą 2 krechy czy nie to... i tak bedzie fajniekirys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Na wadze może pół kilo ale brzuszek mi dość sporo już urósł i nie dopinam zamku albo są tak ciasne że już nie wygodnie jest po prostu
No racja. Jakies z lekkiego letniego materiału by sie przydały na te upaly albo jakies dresowe - wygodne i dłuzej można w nich pochodzic , bo upały niedlugo sie pewnie skoncząNa kiedy masz termin?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 18:42
-
AniaReh wrote:Ja tez się cieszę z jutrzejszej wizyty u gina bo przynajmniej bede wiedziała jak sie nastawić-jesli pękły lub pękł pęcherzyk to moge sie nakręcać i miec nadzieje a jesli nie to tez bede odpowiednio juz wiedziała jak sie ustawic:)
Daj znać koniecznie jak najszybciej!
agatkaa lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Madziulla a Ty jak po wizycie u zębologa? Ja mam w przyszłą środę, muszę wyleczyć ząbka i się zastanawiam, czy znieczulenie nie zaszkodzi, gdyby udało mi się zajść? To będzie tydzień po owulacji.
Madziulla lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys, ja też idę w środę do sadysty
I też pewnie będę kilka dni po owu. Kiedyś rozmawiałam z moją panią dentystką i powiedziała mi (sama jest młodą osobą), że spokojnie można leczyć zęby w czasie ciąży lub starania się. Zawsze oczywiście najlepiej wspomnieć lekarzowi o swoich planach lub podejrzeniach.
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualnykirys wrote:Madziulla a Ty jak po wizycie u zębologa? Ja mam w przyszłą środę, muszę wyleczyć ząbka i się zastanawiam, czy znieczulenie nie zaszkodzi, gdyby udało mi się zajść? To będzie tydzień po owulacji.
Idę teraz do kina z mężem na odstresowanie miłego wieczorku dziewczyny :*aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:22 luty
no jeszcze miesiąc ma być upałów ale chcemy z moim nad morze skoczyć a tam umrę chyba w getrach 3/4.... Muszę na zakupy jutro po wizycie skoczyć. Wyciągne męża hihihihi
Ale masz fajny termin porodu
Podoba mi sie, bo ja urodziłam się 23 lutego więc rozumiesz
Ja zawsze tak sobie mowiłam w myslalach, ze chcialabym urodzic w lutym,maju albo czerwcu ale dlaczego to nie wiemTakie glupotki
-
nick nieaktualny
-
Im mniej oczekujemy tym wiecej dostajemy
ja juz 3 lata temu powiedzialam kardiologowi ze moge byc w ciazy i ma mi dawke leku zmienic xd dobrze ze tego nie zrobil z az takim wyprzedzeniem
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Im mniej oczekujemy tym wiecej dostajemy
ja juz 3 lata temu powiedzialam kardiologowi ze moge byc w ciazy i ma mi dawke leku zmienic xd dobrze ze tego nie zrobil z az takim wyprzedzeniem
Bo w życiu tak jest, że jak coś się planuje to to nie wychodzi....czesto przeciez sie mowi, nie ma co planowac bo i tak nie wyjdzie i chyba z tymi naszymi ciązamy też tak jestaleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz w pracy po pierwszej kawie
caly organizm mi mowi ze owu byla. Tak mnie bola sutki ze dramat zwykle bol sie utrzymuje do dnia @ zobaczymy co przyniesie ten cykl:)
Milego dnia kochane!!!agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny