Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziewczyny dziś się jakoś dziwnie czuje, niby wszytsko mnie boli, bo nadchodzi @.... ale jestem taka jakby podekscytowana , zadowolona, az mam motylki w brzuszku ale kompletnie nie wiem czym i dlaczego? Normlanie jakby mi ktos cos podał na rozluźnienie i poprawę nastroju...nie kumam ale ogarnęła mnie jakaś euforia (to chyba dobre określenie )
A nic nie piłam, żeby nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 16:47
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiec walnij sobie chociaz dluuuga kompiel, zrelaksuj sie koniecznie!
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:A ja dziewczyny dziś się jakoś dziwnie czuje, niby wszytsko mnie boli, bo nadchodzi @.... ale jestem taka jakby podekscytowana , zadowolona, az mam motylki w brzuszku ale kompletnie nie wiem czym i dlaczego? Normlanie jakby mi ktos cos podał na rozluźnienie i poprawę nastroju...nie kumam ale ogarnęła mnie jakaś euforia (to chyba dobre określenie )
A nic nie piłam, żeby nie było
A mąż ci czegoś nie dodał na wyluzowanie???? Hihihihi żartuje kochana :-* -
Agatko dupka juz nie bierzesz moze organizm sie lepiej czuje? Chociaz ja i tak przeczuwam u Ciebie 2krechy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Ja tez. Juz widze jak swiruje przez najblizsze 14 dni xd
Ciekawe czy testy owu od Doti okaza sie szczesliwe
Ale fajnieMyślę, że te testy będą szczęśliwe i tak jak kiedyś pisałaś wcześniej nie trzeba będzie domalowywać drugiej kreski bo sama się pokaże. Yupi!!!
Madziulla na razie się nie przejmuj. Na przykładzie Aleali widać, że wszystko jest możliwe i nie takie przypadki udało się wyprowadzić.
Agatkaa - czekam na dwie kreseczkiMyślę, że to jest to!
agatkaa, aleala lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny