Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Ja trochę stanęłam na nogi. Lepiej się czuje. Mąż mi wczoraj oznajmił ze na 20.45 idziemy do kina a po kinie k 23.30 oglądaliśmy spadające gwiazdy bo jeszcze było wczoraj widać. Jedną nawet widzieliśmy w tym samym czasie. Bajka. Rozmarzylam się wczoraj na koniec dnia
aleala, Patus_777, agatkaa, kirys, Ev lubią tę wiadomość
-
AniaReh wrote:Cześć dziewczyny ja zaczynam zaraz prace i znow zyje wizyta u lekarZa:)
Agatka cos czuje ze beda 2 kreski-kiedy testujesz??agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaReh, ciekawe co Ci lekarz powie
A co do moich 2 kresek to mam mieszne uczucia, na nic sie nie nastawiam
@ powinna przyjść ok 17 sierpnia, przez wczorajsze bole i dupka myslalam ze wczesniej mnie nawiedzi, dziś troszkę spokojniej ale jeszcze cały dzień przede mną
Myślę, że jesli nie przyjdzie @ to zatestuje dopiero ok 20 sierpnia
Aleala, fajnie że macie dobre przeczucia dziewczyny. Pozyjemy, zobaczymy ....
chociaż powiem Wam szczerze, że ja mam przeczucie ze bedzie @
I nie wiem czemu ale jak pomyśle sobie, ze może gdyby byla ciąza to bede się starsznie bala i jakies głupie myślenie mi się włącza, że może lepeij żeby jeszcze jej nie bylo teraz, tylko może w następnym mcu.
Tylko nie pomyslcie, ze jestem jakaś głupia, ze tu niby zaczelam sie starac a teraz może i nie chce zaciązycChce, tylko w duchu myślę sobie, ze jak nie teraz to nic sie nie stanie
Nie wiem czy ktoras mnie zrozumie ale tak mam teraz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 08:28
-
Rozumiem!!! Ciaza to mega wyjatkowy czas. Tylko 9 miesiecy zeby odmienic cale zycie dla osoby ktorej jeszcze nie ma! Sama mysle ze gdyby sie udalo to pierw posikalabym sie ze szczescia a pozniej zaczela panikowac
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Ja juz w pracy po pierwszej kawie
caly organizm mi mowi ze owu byla. Tak mnie bola sutki ze dramat zwykle bol sie utrzymuje do dnia @ zobaczymy co przyniesie ten cykl:)!
Aleala idziemy łeb w łebMój organizm też mi mówi, że była owulka, piersi pełniejsze, a jeszcze bez dupka, bo dopiero od jutra go będę brała. Do tego większy apetyt mimo upałów i zapotrzebowanie na sen. Dziś zwlekłam się z łóżka dopiero przed 9, obudziłam się z telefonem na poduszce, to znaczy, że budzik dzwonił, a nawet go wyłączyłam, ale nie pamiętam tego hehe
Ja nie wiem jak od poniedziałku będę się wstawać o 6 do pracy.
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Agatkaa o ja Cię, nie mów, że już Ci się @ zaczyna
coś wcześniej niż myślałaś?
A co do obaw, to chyba każda tak ma. Ja bardzo chciałabym już zaciążyć, a z drugiej strony czuję, że jak jeszcze się nie uda, to będę miała więcej czasu na przygotowanie się, chociażby mentalnie. Wolę nie wybiegać w przyszłość, ale podświadomie czuję, że jak mi się już uda to dopiero będę w środku spanikowania, zwłaszcza ze względu na moje wcześniejsze przejścia z utrzymaniem ciąży... Na bank będę chuchać i dmuchać na zimne.agatkaa lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualnyJa tez miałam w jednym cyklu ze jak byłam w 33 dc i nie było @ a brzuch mnie jakos tak inaczej bolał to z jednej strony byłam podniecona ze sie udało a z drugiej strony była myśl-o nie! Juz?????? Juz przewrócenie zycia do gory nogami????? Hahahhaah takze Agatko znam to,ale teraz juz po tych 8 miesiącach jestem nastawiona ze bardO chce i płacze jak dostaje @
)
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaReh wrote:Ja tez miałam w jednym cyklu ze jak byłam w 33 dc i nie było @ a brzuch mnie jakos tak inaczej bolał to z jednej strony byłam podniecona ze sie udało a z drugiej strony była myśl-o nie! Juz?????? Juz przewrócenie zycia do gory nogami????? Hahahhaah takze Agatko znam to,ale teraz juz po tych 8 miesiącach jestem nastawiona ze bardO chce i płacze jak dostaje @
)
No to ja właśnie teraz mam dokładnie takie same odczucia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde dziewczyny mam mega doła...wczoraj siedziałam sobie przed domem z moją mamą, mężem i naszym psem. Dwie sąsiadki spotkały się za naszym domem ze swoimi rocznymi synkami i się wymieniały spostrzeżeniami ( wiadomo, jak to matki małych dzieciaczków), na to wszystko moja mama - "to ty weź psa na smycz i idź do nich pogadać" i śmiech głupi. Psa kupiliśmy 2 miesiące temu, bo mój mąż bardzo chciał i nasze mamy twierdzą, że wolimy mieć psa niż dziecko chyba. Przykro mi się zrobiło, bo poczułam się tak, jakbym nadawała się tylko do tego, żeby się opiekować psem, a na dziecko się nie doczekam...
pierwszy raz odkąd staramy się o dziecko tam mnie to ukłuło w serce
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Kazda przez to przeszla... Nie doluj sie;* nie wiem jakie masz stosunki z mama ale wiekrzosci pomoglo zwierzenie sie rodzinie ze nie wychodzi... Skonczyly sie docinki i pytania....
-
Ale my narazie nic nie mówimy, o ile moja mama jakoś pewnie bardziej by się nie przejęła, to mama mojego męża jest taka, że zaraz by świrowała i wymyślała tysiąc lekarzy, lekarstw, znajomości itd. przy czym poinformowała by o tym babcię, babcia ciocie i tak po całej rodzinie by się rozniosło. a nie chce gadania i litościwych spojrzeń.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie