Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo liczylam na ten cykl...
prawie 4 tyg wakacji, wiec duzo relaksu, duzo seksu, mało stresu.
Okres spóżniał mi sie 5 dni. I chociaz typowe objawy owulacyjne miałam dopiero dwa tygodnie temu (przeszlo mi przez mysle ze sie moze wydluzyc cykl) po cichu liczylam ze to implantacja.
Dzis rano robilam test - jedna krecha, wlasnie dostaje okresu
Tak wiec prosze podmiencie mnie:
Taka [email protected]
Data nastepnej @ jest mega orientacyjna bo ostatnie cykle mialam miedzy 28 a 41...
Strasznie mi sie faza folikularna rozregulowala odkad stosuje Lethrox czy ktoras z Was tak miala?
We wtorek mąż idzie badać nasienie.
Jak odbiore wyniki i skonczy sie @ to natychmiast lece do gina.
Dobiło mnie to dziś strasznie
dobrze ze przynajmniej tutaj moge sie wyżalić - dziękuje!Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny może do Was nie zawita
trzymam kciuki
Ja dostałam 2dni przed terminem więc w ogóle się tego nie spodziewałam ten cykl był bardzo sopkojny prawie w ogóle się nie nakręcałam może ze 2 razy przeszło mi przez myśl, że może jednak się udało
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Taka Sytuacja wrote:Bardzo liczylam na ten cykl...
prawie 4 tyg wakacji, wiec duzo relaksu, duzo seksu, mało stresu.
Okres spóżniał mi sie 5 dni. I chociaz typowe objawy owulacyjne miałam dopiero dwa tygodnie temu (przeszlo mi przez mysle ze sie moze wydluzyc cykl) po cichu liczylam ze to implantacja.
Dzis rano robilam test - jedna krecha, wlasnie dostaje okresu
Tak wiec prosze podmiencie mnie:
Taka [email protected]
Data nastepnej @ jest mega orientacyjna bo ostatnie cykle mialam miedzy 28 a 41...
Strasznie mi sie faza folikularna rozregulowala odkad stosuje Lethrox czy ktoras z Was tak miala?
We wtorek mąż idzie badać nasienie.
Jak odbiore wyniki i skonczy sie @ to natychmiast lece do gina.
Dobiło mnie to dziś strasznie
dobrze ze przynajmniej tutaj moge sie wyżalić - dziękuje!
Będzie dobrze mysza:) jak mi się teraz nie uda (przewidywana niby @ pon) też wyśle Męża na badanie....Trzymam za Was kciuki zwłaszcza za wynik:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyA u mnie dziewczyny poki co nie ma plamienia tylko wciąz podbarwiony sluz, mniej niz rano i w poludnie. Podbrzusze i krzyz mnie boli....i w ogole jakos gorzej dziś się czuje a wyjezdzamy zaraz wiec może byc ciezko. Niestety jestem przekonana ze najpozniej jutro rozkreci się @....
-
AniaReh wrote:Agape a to Twój pierwszy cykl z clo? Moj drugi
jakoś mi ten tydzień nie sprzyja emocjonalnie
cieszę się,że za dwa tygodnie wylatujemy na wakacje to trochę odetchne od wszystkiego
A u Ciebie jakie efekty dało CLO po pierwszym cyklu??
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyagape więc brałam po pół tabletki dziennie od 5-9 dc i gin była bardzo zadowolony bo w 12 dc był pęcherzyk 24,6 mm,potem dostałam zastrzyk z pregnylu,potem duphaston, ale nie udało się. w tym cyklu równiez brałam tak samo clo i urosły trzy pęcherzyki.
Teraz właśnie przyszłam z wizyty i sytuacja wygląda tak (18 dc), że popękało wszystko co miało popękac a były 3 pęcherzyki, endo 8,6 więc powiedział,ze jest dobrze, a z komórką jajową jeszcze nie umie powiedzieć co się dzieje bo jeszcze jest za wczesnie żeby cokolwiek było widac.Dzisiaj wieczorem mam wziac 2 tabletki dupka i od jutra normalnie zacza 2 razy 1.
gdyby się w tym cyklu nie udało to clo znowu i nowość mam brac pregynova czy jakos tak od 9-16 dc na poprawę endometrium.
Także pozostaje czekac:)) -
AniaReh
ja biorę w te same dni co Ty, tylko mam dłuższe cykle i owulacje w 16-18dniu. W tym miesiącu miałam tylko monitoring w 13dc, bo mój lekarz pojechał na urlop. Był jeden dominujący pęcherzyk, czy była owulacja dowiem się w poniedziałek, bo gin kazał mi przyjść na wizytę, żeby ocenić co się tam podziało
U Ciebie ładnie- 3 pęcherzyki pęknięte-superPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Laski aleście się rozpisałyyyy!! już myślałąm, że nigdy tego nie odrobię
Agatka trzymam kciuki, żeby to jednak był fasolinka
Aleala u Ciebie to samo - 2 krechy mają być (superowo, że sprawy nabrały takiego obrotu :* )
Agape zobaczysz będzie dobrze, mnie co prawda z Clo się nie udało ale dużo dziewczyn pisało że pomógł im zajść
U mnie za to po staremu. Dziś byłam u gina szalony wyzmieniał mi wszystkie leki (na razie to nawet nie wiem co mi tam nazapisywał ;p ), wypatrzył jakąś torbirlkę (no bo niby czemu nie?!), mam dzisiaj 15 dc więc strzelił mi zastrzyk z Pregnylu, bo pęcherzyk się uwolnił ale nie pękł no i zobaczymy co dalej będzie. Ja myślałam, że już mnie będzie chciał na laparo wysyłać ale on wcale nie jest do tego taki chętny (i dobrze w sumie). Ale muszę Wam powiedzieć, że jak cały dzień byłam zła i jakaś kompletnie nie w humorze tak po tej wizycie jakoś mi się zdecydowanie lepiej zrobiło
aleala lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Ale jestem nie wyspana;( zalatwilam sobie pecherz i cala noc mnie tak brzuch bolal...no i co chwila na siku... Trzeba se furaginke zapodac
-
hej
bardzo proszę o zmianę na pierwszej stronie
[email protected]
myślałam, że będę bardziej się wkurzać albo smucić jak w końcu przyjdzie tak czerwona franca ale nawet spokojnie to przyjęłam. W zasadzie podświadomie chyba wiedziałam, że nic z tego pomimo początkowo ładnej temperatury i spadku na zagnieżdżenie i paru urojonych objawów.
Agatka miałyśmy podobnie owulację i mam nadzieję, że do Ciebie małpiszon nie przyjdzie
Kicior to teraz tylko pozostaje Wam działać a my trzymamy kciuki -
aleala wrote:Ale jestem nie wyspana;( zalatwilam sobie pecherz i cala noc mnie tak brzuch bolal...no i co chwila na siku... Trzeba se furaginke zapodac
Jak bedziesz brać to przejdzie:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Jej jaka tu cisza dzisiaj...
Ann szkoda ze @ przyszla. Ale nowy cykl to nowe szanse!
Ja sie tak do dupy czuje:( brzuch mnie boli prze okropnie nie wiem gdzie ja ten pecherz tak zalatwilam -
ann_je wrote:hej
bardzo proszę o zmianę na pierwszej stronie
[email protected]
myślałam, że będę bardziej się wkurzać albo smucić jak w końcu przyjdzie tak czerwona franca ale nawet spokojnie to przyjęłam. W zasadzie podświadomie chyba wiedziałam, że nic z tego pomimo początkowo ładnej temperatury i spadku na zagnieżdżenie i paru urojonych objawów.
Agatka miałyśmy podobnie owulację i mam nadzieję, że do Ciebie małpiszon nie przyjdzie
Kicior to teraz tylko pozostaje Wam działać a my trzymamy kciuki
To wcześnie ci @ przyszłaja dalej czekam z agatka...ciekawe czy coś z tego bedzie...zrobie test we wtorek...
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ale burza ogromna w momencie do mnie przyszla. Wali tak ze sie az alarmy w samochodach wlaczaja! No i nareszcie deszcz!
-
Tu pokropiło lekko na Mysłowicacha burza po grzmiało chwilkę, wszystko do Ciebie poszło
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
No a do Myslowic to na nogach moge isc. Taka mala odleglosc
Patus_777 lubi tę wiadomość