Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:No a do Myslowic to na nogach moge isc. Taka mala odleglosc
Ja to na Sosnowiec też na nogach chodzę lub rowerem nad stawy Morawamieszkam z tej strony jak jest giełda...a ty z której strony Sosnowca?
aleala lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bidulki Wy wszystkie nie dosc ze leki robia swoje to jeszcze pogoda i cisnienie Wam dokladaja... Wirtualnie tule ;**
Madziulla lubi tę wiadomość
-
ann_je wrote:hej
bardzo proszę o zmianę na pierwszej stronie
[email protected]
myślałam, że będę bardziej się wkurzać albo smucić jak w końcu przyjdzie tak czerwona franca ale nawet spokojnie to przyjęłam. W zasadzie podświadomie chyba wiedziałam, że nic z tego pomimo początkowo ładnej temperatury i spadku na zagnieżdżenie i paru urojonych objawów.
Agatka miałyśmy podobnie owulację i mam nadzieję, że do Ciebie małpiszon nie przyjdzie
Kicior to teraz tylko pozostaje Wam działać a my trzymamy kciuki
mamy na ten sam dzień termin @ mam propozycjre-umawiamy się na 2 kreski 10.09.2015??? hihi
aleala, ann_je lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhello:)) tak u nas też upał będzie:)) dzis w nocy byłam na imprezce,poskakałam,potańczyłam i teraz się zastanawiam czy gdybym była w ciąży czy by mi to nie zaszkodziło:) no ale nie dajmy się zwariować...
na wszelki wypadek za to piłam cydr lubelski:)))
-
Aleala masz rację, nowy cykl to nowe możliwości
12-13 dni do owulacji szybko zleci a później 12-13 naaaaajdłuższych dni oczekiwania i urojonych objawów
Aniabbb ale pamiętaj, że słowa trzeba będzie dotrzymać
Patus ja mam krótkie cykle. 26-27 dniMadziulla, aniabbb, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:U mnie też upał....mam już dość tego dostinexu i upalu... kurde
wmawiaj sobie, ze skoro tak paskudnie się czujesz to znaczy że bardzo działa
. i tak pięknie zbija ci prolaktynę, że organizm nie może się tak łatwo przestawić i dlatego tak reaguje
kiedy masz kontolne badania prolaktyny?
a u mnie leje, wolałbaym upał, żeby jeszcze na działkę skoczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 11:53
-
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:Aleala masz rację, nowy cykl to nowe możliwości
12-13 dni do owulacji szybko zleci a później 12-13 naaaaajdłuższych dni oczekiwania i urojonych objawów
Aniabbb ale pamiętaj, że słowa trzeba będzie dotrzymać
Patus ja mam krótkie cykle. 26-27 dni
Krótkie i regularne;) zazdroszczę Ci:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Doti87 wrote:Hej dziewczyny:-) ale znów gorąco się robi. Ja pierdziele kiedy to w końcu chociaż lekko się obchodzi...
A kto testuje? Bo jak nie ma tabelki z przodu to ciężko to ogarnąć
Ja za testuję w środę ranko jak @ do wtorku nie przyjdzie...nie wiem czy sens jest i tak na bank będzie pewna 1 krecha...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!