Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
patkaaxx90 wrote:Dziewczyny jak przywołać @ żeby w koncu przyszła a mnie nie zwodziła
Zrobić betęja tak miałam zrobiłam 2 razy i za każdym razem jak organizm zobaczył wynik ujemny, to w ten sam dzień @@@
serio heh
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
patkaaxx90 wrote:Dziewczyny jak przywołać @ żeby w koncu przyszła a mnie nie zwodziła
Widziałam twój wykres...robiłaś test?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Iladian albo gineintima oba kupisz i w aptece i w drogeri tylko nie wiem jak podczas @ najlepiej to idz do apteki i zapytaj farmaceuty
-
Dziewczyny , masakra brzuch mnie tak boli dziś ( taki typowy ból owulacyjny) , mam masę śluzu ale ciężko określić go rozciągliwym ... test owu jest negatywny. Temperatura tez chyba wskazywała by na owu i mam tez ochote na myzianko ^^ ... nie wiem co myslec ;P
-
Ev wrote:Dziewczyny , masakra brzuch mnie tak boli dziś ( taki typowy ból owulacyjny) , mam masę śluzu ale ciężko określić go rozciągliwym ... test owu jest negatywny. Temperatura tez chyba wskazywała by na owu i mam tez ochote na myzianko ^^ ... nie wiem co myslec ;P
Ev lubi tę wiadomość
-
ja tam w testy ovu nie wierzę za bardzo... 2 cykle temu miałam owulację potwierdzoną jak byk przez lekarza a testy wychodziły ujemne.
Tylko mnie wpieniało bo zamiast pełnej to przerywaną miałam kreskę na wykresie więc pokasowałam w piździec te minusy i od razu lepiej wykres wyglądał
Ev to by była druga owulacja w tym cyklu? dużo masz ignorowanych temperatur więc dla of to trudny cykl do interpretacji -
Ev, jestem w podobnej sytuacji i myślę, że testy owu mogą czasami "nie działać". Mnie ostatnio ovf zrobił psikus (po wprowadzeniu tempki) i wyznaczył termin owulacji na 10 dc. Zaznaczam, że cykle mam 31 dniowo z owu w okolicy 18 dnia... Nie powiem ovf wziął mnie z zaskoczenia i troche niedowierzam.
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualnyja już też dałam spokój z testami:) choć w zeszłym cyklu w dzień wzięcia pregnylu test wyszedł dziwny bo zamiast 2 kresek różowych były dwie kreski białe na różowym tle,tak jakby test się wybarwił inaczej niz zwykle:)
stwierdzułam,że skoro chodzę na monitoring to słucham lekarza a nie będę sobie mętliku w głowie robić testami,a nóz by wyszło inaczej niż mi gin mówi i by było:)) -
ann_je wrote:ja tam w testy ovu nie wierzę za bardzo... 2 cykle temu miałam owulację potwierdzoną jak byk przez lekarza a testy wychodziły ujemne.
Tylko mnie wpieniało bo zamiast pełnej to przerywaną miałam kreskę na wykresie więc pokasowałam w piździec te minusy i od razu lepiej wykres wyglądał
Ev to by była druga owulacja w tym cyklu? dużo masz ignorowanych temperatur więc dla of to trudny cykl do interpretacji
No własnie dziwna sprawa z tymi testami ... raczej nie chce mi sie wierzyć ze wtedy kiedy ovf wskazuje ze była owulacja czyli w 8 dniu cyklu to ona byla ;/ wiec juz sama nie wiem ..., to moj pierwszy cykl z tym wykresem i mierzeniem temp wiec sama nie wiem jeszcze nawet kiedy mogla bym sie spodziewać owulkidlatego ide w ciemno puki co ...a noz - widelec
.
-
JoHanna wrote:Ev, jestem w podobnej sytuacji i myślę, że testy owu mogą czasami "nie działać". Mnie ostatnio ovf zrobił psikus (po wprowadzeniu tempki) i wyznaczył termin owulacji na 10 dc. Zaznaczam, że cykle mam 31 dniowo z owu w okolicy 18 dnia... Nie powiem ovf wziął mnie z zaskoczenia i troche niedowierzam.
Ehh no dokladnie ... ja ten cykl ( zaznaczam pierwszy bez tabletek anty. ) mialam 39 dniowy ... wczesniej zanim zaczelam braz tabletki zdarzalo sie ze nie mialam okresu z 2 miesiace albo normalnie mialam cykl okolo 30 dniowy ... wiec ciezko mi teraz cos powiedziec na temat mojego cyklu .
Mimo to jakos nie chce mi sie wierzyc ze mialam owulacje w 8 dniu cyklu.
W czwartek ide do gin. wiec mam nadzieje ze sie zacznie cos dziac ^^ ...dowiem sie czegos konkretnego, zcazne robic badnia ...moze i nawet monitoring owulacyjny jesli bd potrzeba . -
Siemanko w poniedziałek
Jutro klinika, zobaczymy co powie lekarz, miał jechać mężu ze mną ale nie da rady... Zastanawiam co się dzieje ze mną. Owu powinnam mieć w sobotę, kuło mnie w piątek z lewej strony, dzisiaj mnie też z lewej i trochę na środku kłuje, ale dość mocno, nawet jak psiknęłam to zabolało
nie wiem co jest
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, u mnie dziś 32 dc, teoretycznie @ powinna przyjsc wczoraj (wg mnie) a przedwczoraj według ovu. Mam typowe bole na @...jesli nie przyjdzie dziś to zatestuję jutro od rana ale nie widzę 2 kresek....wiec pewnie małpa sie spoznia, może po tym dupku ? A piersi juz wcale mnie nie bola...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 09:23
-
u mnie w sumie podobnie. tez od wczoraj kluje mnie jajnik, ten z ktorego 12 dni temu byla ovu. bol jest podobny jak na ovu wlasnie, a wczesniej to taki jakby zakwasy. oczywiscie ani ovu, ani zakwasy bo nie cwiczylam.
mialyscie tak kiedys??
zbieram sie na @ powoli, ale jajnik to mnie jeszcze nie bolal przed @...Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
agatkaa wrote:Cześć dziewczyny, u mnie dziś 32 dc, teoretycznie @ powinna przyjsc wczoraj (wg mnie) a przedwczoraj według ovu. Mam typowe bole na @...jesli nie przyjdzie dziś to zatestuję jutro od rana ale nie widzę 2 kresek....wiec pewnie małpa sie spoznia, może po tym dupku ? A piersi juz wcale mnie nie bola...
agatka, moj ostatni cykl trwal 35 dni... oczywiscie nie musze mowic co sobie myslalam, ale test wyszedl negatywnie i okazalo sie, ze tylko @ sie spoznia... Tobie zycze, aby nie przyszla!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Agatka i Andromeba wyczuwam dwie kreseczki!!! 3 mam mega kciuki!!!
Kokardka moze to owu jakas silniejsza?agatkaa lubi tę wiadomość