Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze spadek przed owu... Zpbacz na moim wykresie jaki ja mialam spadek tempki w diu owu. A wczesniej tez chaos
Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Moze spadek przed owu... Zpbacz na moim wykresie jaki ja mialam spadek tempki w diu owu. A wczesniej tez chaos
No własnie, Ev może teraz dopeiro bedziesz miala ovu i jeszcze nic straconegoZwłaszcza, że mozesz miec dluzsze cykle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:15
Ev lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Więc ....Ev, uszy do góry i bierz się za robotę
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spoko. Pamietam jakie emocje mna targaly w pierwszym cyklu staran. Tym bardziej ze nie umialam sie ogarnac ani w sluzie ani e szyjce. Nalezalam do grupy bab zadajacych pytania w stylu" swedzi mnie lewy lokiec czy to ciaza" xd
Madziulla, agatkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Spoko. Pamietam jakie emocje mna targaly w pierwszym cyklu staran. Tym bardziej ze nie umialam sie ogarnac ani w sluzie ani e szyjce. Nalezalam do grupy bab zadajacych pytania w stylu" swedzi mnie lewy lokiec czy to ciaza" xd
"swedzi mnie lewy lokiec czy to ciaza" hahaha nie moge
ja nadal nie umiem ogarnac sie w szyjce i sluzie... -
Ev wrote:Tym bardziej ze od 2 dni , dzis juz 3 kują mnie jajniki tak dziwnie ... w pierwszy dzien to bardziej bolały a wczoraj i dzis to kują .
Madziulla, Ev lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Spoko. Pamietam jakie emocje mna targaly w pierwszym cyklu staran. Tym bardziej ze nie umialam sie ogarnac ani w sluzie ani e szyjce. Nalezalam do grupy bab zadajacych pytania w stylu" swedzi mnie lewy lokiec czy to ciaza" xd
Hahah ... no ja wlansie tez tak mam ^^ nie potrafie sie ogarnac w tej obserwacji sluzu , nie wiem jeszcze prawie nic o temp. ... taka troche pogubiona jestem i tak to wlansie wygląda potem - Panika od razuagatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bylam u lekarza z tym moim pecherzem bo nic nie pomaga ;( dostalam antybiotyk i za 3 dni do kontroli
-
nick nieaktualny
-
Ale mega dziwne mam to zapalenie, bo siusiam normalnie i bez dyskonfortu. Tylko caly czas bol brzucha taki ze czuc ze to pecherz...
-
nick nieaktualnyWitajcie, chciałam was zapytać o taką sprawę: 30czerwca miałam osttani okres i w czasie, kiedy powinnam mieć kolejny (ok.1 sierpnia) miałam sluz płodny przez kilka dni. Od trzech dni boli mnie brzuch, tak jakbym miała dostać okresu, ale jakoś nie chce przyjść
Robiłam dziś test ciążowy, ale wyszedł negatywny. Do lekarza idę dopiero za tydzień, ale czy jest możliwe aby test pomylił się lub żeby mieć owulację bez miesiączki?