Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Powtorz test wez jakis z innej firmy. w tym dniu cyklu to powinien wyjsc juz z kazdego moczu ( nie musi byc poranny ). jesli tez wyjdzie negatywny to raczej @ idzie z opoznieniem.
-
aleala wrote:Ale mega dziwne mam to zapalenie, bo siusiam normalnie i bez dyskonfortu. Tylko caly czas bol brzucha taki ze czuc ze to pecherz..."Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
JoHanna wrote:A lekarz jest pewny, że to zapalenie pęcherza? No bo jak nie boli w trakcie to jakoś tak dziwnie...
Powiedzialam ze sie staramy i ze moge byc w ciazy ale na sto procent to nie od tego bo jestem 4-5 dni po owu. Wiec lekarz dal mi delikatny antybiotyk bo infekcja moze byc niesprzyjajaca zagniezdzeniu i lepiej dmuchac na zimne -
Ev wrote:Moze wy miałyście tak kiedys ze jest wam "mega mokro" ale w srodku a na zewnatrz nie wiele sluzu ?
Ja tak mam teraz przed @;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
aleala to dokladnie to co ja mialam, ale mi na szczescie udalo sie wyleczyc urofuraginum. meczace to paskudztwo. i tez jakos 4-5 dni po ovu mnie to dopadlo!!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Mnie dopadlo dzien przed owu i dalej trzyma. Nic mi do tej pory nie pomoglo. Zobaczymy jak ten antybiotyk
-
eeeeeeeeeeeeeeeeheh laska z osiedla w ciąży ...3 dziecko w drodze;/ mam dosć!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ev wrote:Yhymmm
no ja przed @ mam sucho ... ewentualnie dzien , dwa przed sluz kremowy . Teraz z reszta na pewno jeszcze przed @ nie jestem.
Ja przed @ też taki kremowy;/ eh dupa nie nakręcałam się cały miesiąc to objawów teraz nie mam:D hehehmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ev wrote:Patus_777 Glowa do gory !
Boje się tylko, jak się nie uda...to trzeba badanie mojemu M...robić...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:Boje się tylko, jak się nie uda...to trzeba badanie mojemu M...robić...
Rozumiem . Ja to sie wlasnie tego najbardziej chyba obawiam . Pol biedy ja i badania ... tez bym nie chciala zeby przez to przechodził .
Aleee bd dobrze !)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 15:58
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatus jak nam sie nie uda w tym cyklu to juz na bank maz bedzie musiał isc na badanie,daliśmy sobie z lekarzem czas do końca wakacji:) to juz 8 cykl starań i jak mowilam ginowi ze przeraża mnie perspektywa badania drożności jajowodów to mi pow ze nie wykluczone ze trzeba bedzie zrobic ale zeby lepiej maz najpierw poddał sie badaniu bo jest to dla niego o wiele przyjemniejsze niz ta drożność
)) wiem ze moj maz jak trzeba bedzie to nie bedzie robił problemów
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Mi się wydaję,że ma osłabione plemniki staramy się od lutego...on ma dyskopatie,kręgi szyjne uciekają mu nerwy...i od lutego brał silne leki dozylne na te bolesci teraz od 2 miesiecy nic nie podnosi wiec nic go nie boli...ale tak własnie mama mi posunęła, bo od lutego właśnie się staramy
może to powód tych leków? Gdzieś czytałam, że plemniki na nowo regrneruja się co 3 miesiac... nie mam pojecia czy to prawda..leków nie bierze od czerwca
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
To jest teraz nasz 5 cykl...ale gin kazala zrobić te badanie, bo ma rację ja się leczę ustawiam regularność cykli a on? Tez musi jesli coś nie tak..mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!