Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
JoHanna wrote:Patus dokarm męża jakimiś witaminkami
Mój dostaje na pewno kwas foliowy i magnez. Podobno to dobrze działa na żołnierzyki.
nie wiem czy stosowne jest słowo "polecam" od dziewczyny, która właśnie ma okres:D ale ja swojemu kupiłam takie okrągłe pudełeczko na leki jak dla babci na każdy dzień tygodnia i co tydzień w sobotę uzupełniam je o witaminy Androvit dla mężczyzn, wit. D i omega 3 gold
Androwit jest o tyle fajny że ma kompleks witamin łącznie z kwasem foliowym wit b magnezem i jeszcze paroma innymi
tylko uwaga... po skończeniu jednego opakowania sporo podskoczyło mojemu libido... a na opakowaniu faktycznie jest napisane na potencję i podczas starania się o dzieckoPatus_777 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mogę się do Was przyłączyć? od pół roku się staramy się mężem, na początku miałam torbiel, potem stwierdzono brak owulacji, następnie clo na mnie nie działało i dopiero letrozol mi pomógł i ostatni cykl był pierwszym który był prawidłowy, niestety nie udało się więc musieliśmy zrobić badanie nasienia, na szczęście wyszło ok, teraz własnie czekam na owulację, może teraz będzie ten szczęśliwy cykl
-
Oby, oby dziewczyny!
AniaReh wrote:Agape a masz juz jakies objawy??:)cos nowego sie u Cievie dzieje co mogłoby wskazywac na ciąże?
Jedyne objawy jakie mam( czegokolwiek one są) to ból w podbrzuszu, ale inny niż mam zawsze przed @. A poza tym, to cały czas jestem przyspana, ale to pewno ciśnienie. No i nie bolą mnie piersi, jak zawsze przed okresem, tylko same sutki mam wrażliwePotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Czesc dziewczyny, 3mam za Was też!!
Mówcie że hipochondia Was już dopada, za to ja dziś wyszłam na panikare bo wykupilam te nowe leki co mi ginek zapisal i jak zaczelam czytac ulotki (zawsze czytam żeby w razie czego wiedzieć od czego moze mi się coś dziać) to zwatpilam, zadzwonilam do niego i mówię że chyba zle leki wykupilamale uspokoił mnie takze od nowe cyklu nowa garsc tablet k... Mniaammm
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior w niedzielę 23 sierpnia :)Ale lekarz mówił, że mogę w czwartek zrobić już test, a najlepiej bete.
Witam nowe dziewczyny!Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
26 lat, tak staramy się o pierwsze dziecko, szukam wsparcia i miejsca gdzie można się wygadać bo to czekanie jest okropne, co miesiąc to samo, owulacja, starania i potem najdłuższe dwa tygodnie, które jak na razie kończyły się załamka bo okres przychodził. Też tak macie ? czy ja już świruje? tak bardzo chciałabym zobaczyć dwie kreski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny55monika5 wrote:26 lat, tak staramy się o pierwsze dziecko, szukam wsparcia i miejsca gdzie można się wygadać bo to czekanie jest okropne, co miesiąc to samo, owulacja, starania i potem najdłuższe dwa tygodnie, które jak na razie kończyły się załamka bo okres przychodził. Też tak macie ? czy ja już świruje? tak bardzo chciałabym zobaczyć dwie kreski
Mam tak samo od 8 cykli:)przyjdzie@-dolina przez jakie 2 dni,po czym włączają się nowe nadzieje, potem euforia wzrasta od owui trwa dwa tygodnie do kolejnej @,te dwa tygodnie to oczywiście wyszukiwanie sobie objawów:)
jeszcze zeszły cykl byłam chyba najbardziej załamana ze wszystkich bo to był pierwszy cykl stymulowany lekami,leki zadziałały,ale się nie udało zajść w ciążę a byłam taka pewna...
więc głowa do góry,też tak mamy:)) -
nick nieaktualnyhah dziewczyny miałam mega ochotę na jajko na twardo z majonezem,jak się gotowały jajka zjadłam paczkę takich mini wafelków ryżowych o smaku pizzy i ogórka malosolnego:))
ech szkoda,że to nie ciążowe objawy:))))bo akurat byłam mega głodna hahahah:)) -
nick nieaktualny
-
Cieszę się że nie tylko ja tak mam:) po przeczytaniu niektórych wpisów widzę że problem z zajściem w ciąże ma na prawdę bardzo dużo par, ale trzeba wierzyć że w końcu się uda:) ja bez leków w ogóle nie mam owulacji więc praktycznie od początku mam leki na stymulację, owulacja jest ale dwóch kreseczek nie ma, to w cale nie jest takie proste jak wydaje się nie którym
-
nick nieaktualnywiecie co?mam do Was pytanie-bo niby trzeba żyć normalnie i nie świrować ale mam w ten weekend wieczór panienski przyjaciółki i nie wiem czy nie byłoby wskazane zrobienie testu??bo jeśli by się udało to może lepiej nie wlewać w siebie alko...
dzis jest 21 dc więc może w piątek profilaktycznie zatestuje??co myslicie?Hashija lubi tę wiadomość
-
AniaReh testuj, a nóż wyskoczy druga krecha! Pamiętam, że PeggyOlsen testowała przed weselem bo też chciała sprawdzić czy może pić czy nie i okazało się że jest w ciąży także może akurat to będzie szczęśliwy test26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
trzymam kciuuuki!
i Agape za Ciebie też i za całą resztę oczywiście! Przecież wreszcie ta zła passa musi się skończyć - coś za długo żadna nie zaciążyła!
Zarządzam, oficjalnie, że od tej pory mają wychodzić same pozytywne testy!! Nie chcę słyszeć, że której się nie udało! Co to ma znaczyć, żeby tyle dziewczyn było na forum i żadnej się nie udało, hę?! No do roboty moje kochane musi nam się w końcu udać!!
Smużka gratuluję chłopcaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 22:50
aniabbb, ann_je, Smużka lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny