Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgape wiem ,teraz jestesmy bardziej wyczulone na takie uwagi,ja ostatnio spotkałam sąsiadkę ktorej córka w moim wieku urodziła wlasnie dziecko No i pogratulowałam jej a ona mi sie pyta- a ty kiedy w koncu przestaniesz balować??nie ruszyło mnje to wcale natomiast jak kiedys opowiadalam mamie ze moj gin mi pow. Ze u mnie wsystko powoli działa i ze leniwe mam te jajnika a ona mi na to ze pewnie dlatego. Ze ciagle chodzę taka zestresowana to mnie zdolowalo
-
nick nieaktualny
-
Ja się najpierw mamie zwierzyłam o problemach. Jak się dowiedziałam o poronieniu powiedzieliśmy obojgu rodzicom. Nie chciałam docinek, czy pytań kiedy Wy itp. Podkreśliliśmy, że mają nic nikomu nie mówić, bo nie chcemy litości. Byłam zdziwiona, jak bardzo zaczęli nas wspierać. Moja mama jest bardzo religijna. Kiedy rozważaliśmy nawet in vitro, ona nie miała nic przeciwko. Bardzo nam takie wsparcie się przydało. Nawet jeśli komuś o tym powiedzieli, nie odczuliśmy tego wcale. Są sprawy o których po prostu się nie rozmawia. A czasem warto mieć wsparcie najbliższej rodziny.
aleala lubi tę wiadomość
-
AniaReh wiadomo, nikt specjalnie nie docina, ale to boli... 18dc, to nie za wcześnie? Mnie też ostatnio pobolewał dwa dni w 19 i 20dc, tyle, że ja jestem w cyklu na CLO i dodatkowo od 4dni zażywam luteinę, która działa na mnie tak usypiająco, że szkoda gadaćPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agisia pewnie masz rację, tylko, że ja nie jestem jakoś super blisko z moją mamą, nigdy się jej z niczego nie zwierzałam... teściową mam spoko, ale znów za bardzo nadgorliwą.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Ja mam tak samo z tatą. A to właśnie on najbardziej się przejął. Dopytywał co u lekarza, jak nasze wyniki itp. A jak się nam udało to powiem Ci szczerze, że to inny człowiek. Pamiętam stare powiedzonko: prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Jeśli na Twoją mamę to nie podziała, to przestańcie mówić o dzieciach. Unikałabym tego tematu przy niej jak ognia
-
Poczekam jeszcze do końca 3 cyklu z CLO, czyli 2 miesiące i wtedy pewno coś już będę musiała powiedzieć, jeżeli leczenie nie poskutkuje, bo mnie dobiją te nieświadome docinki.
agisia tylko Ci pozazdrościć...Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
agisia dziękuję :*Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
agatkaa wrote:AniaReh, ciekawe co Ci lekarz powie
A co do moich 2 kresek to mam mieszne uczucia, na nic sie nie nastawiam
@ powinna przyjść ok 17 sierpnia, przez wczorajsze bole i dupka myslalam ze wczesniej mnie nawiedzi, dziś troszkę spokojniej ale jeszcze cały dzień przede mną
Myślę, że jesli nie przyjdzie @ to zatestuje dopiero ok 20 sierpnia
Aleala, fajnie że macie dobre przeczucia dziewczyny. Pozyjemy, zobaczymy ....
chociaż powiem Wam szczerze, że ja mam przeczucie ze bedzie @
I nie wiem czemu ale jak pomyśle sobie, ze może gdyby byla ciąza to bede się starsznie bala i jakies głupie myślenie mi się włącza, że może lepeij żeby jeszcze jej nie bylo teraz, tylko może w następnym mcu.
Tylko nie pomyslcie, ze jestem jakaś głupia, ze tu niby zaczelam sie starac a teraz może i nie chce zaciązycChce, tylko w duchu myślę sobie, ze jak nie teraz to nic sie nie stanie
Nie wiem czy ktoras mnie zrozumie ale tak mam teraz....
Jak nam się udalo to mój mąż przerażony stwierdził: Co myśmy zrobili;)
-
Nigdy nie zaproszę już gości;/ mam takie nerwy z Mężem dziś...miałam od niedzieli dzieci z kuzynką "lewe ręce" ...po prostu koniec...zarazili nas jelitówką;/
a nie chcę mówić co miałam w domu...po ich chorobieKURWA
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
O jaaa... Biedna Ty... Tylko sie nie odwodnij bo jelitowa przy tych temperaturach jest niebezpieczna
-
Pije cały czas...
kurwa cały dom musiałam sprzątać, bo te dzieci zasrały ....masakra nie polecam takich gości...mam dziś dość!
4 lata starań CUD!!!
-
Hej dziewczyny
ja już po wizycie, mój mały bąbel ma się dobrze... Wszystko jest super
cieszę się bardzo hihihihi
Dziewczyny a ktoś może potrzebuje Femibion Natal 2 Plus?? Bo kupiłam dwa dni temu a mój lekarz dzisiaj powiedział że mam inne brać. I wydałam niepotrzebnie 50 złPatus_777, aleala lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Powiedz ze chociaz przeprosili za zaistniala sytuacje
Co ty...wstyd mi by było;/ nawet nie posprzatała po nich...ino my z Mężem;/ eh to był pomysł mojej mamy, bo mamy większe mieszkanie...ok dzieci lubię, rozumiem zachorowały...ale, żeby my teraz to wszystko po niech sprzątać? mi by było wstyd...Jechać do kogoś i nie zapytać czy pomóc...i nie przeprosić.. brak kultury...
żal...i taka ma dzieci..jak zawsze;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 15:28
4 lata starań CUD!!!
-
bardzo proszę o zmianę w tabelce na 10.09 paskudna @ pojawiła się niestety :(ale przynajmniej nie czekałam i się nie nakręcałamInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
aniabbb wrote:bardzo proszę o zmianę w tabelce na 10.09 paskudna @ pojawiła się niestety :(ale przynajmniej nie czekałam i się nie nakręcałam
Ojj... Nie lubię tego;/
U mnie też pewno zawita:(aniabbb lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyagape wrote:AniaReh wiadomo, nikt specjalnie nie docina, ale to boli... 18dc, to nie za wcześnie? Mnie też ostatnio pobolewał dwa dni w 19 i 20dc, tyle, że ja jestem w cyklu na CLO i dodatkowo od 4dni zażywam luteinę, która działa na mnie tak usypiająco, że szkoda gadać
Ja tez na clo a co do dupka dowiem sie za chwile,bedziemy sprawdzac na usg co sie zmieniło od tygodnia:)Patus_777, agatkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny