Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kokardka, co to znaczy malo czasu? no i czemu tylko in vitro? bez refundacji?? powiedz cos wiecej!Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda, moje AMH to 0,6, refundacja zaczyna się od 0,7 wzwyż. według państwa jest u mnie za mały % szans że się uda in vitro aby je refundować... Mało czasu, że 0,6 amh i z wiekiem będzie spadać. Mam taki mętlik w głowie, że mi niedobrzeBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Sam lekarz powiedzizał, że można kogoś podstawić ha. zabawne. Wiadomo próbować można. Kasa zawsze się znajdzie, rodzina mnie wspiera mocno. ale czaicie? 10 000 za in vitro a 40% szans, że się uda...Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kokardka tak mi przykro... Znajdz jaka studentke co kasy potrzebuje daj jej stowke i niech robi Twoje Amh!!!
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Chlopy tez to wszystko przezywaja ale inaczej niz my. Moj po pierwszym cyklu z clo powiedzial mi ze boi sie ze pewnego dnia przyjde powiem ze ze mna juz wszystko ok ze mam owulacje i mozemy dzialac a mimo to nie uda sie i to jednak bedzie cos z nim... Od tej dluuugiej i mega szczerej rozmowy juz mu nie mowie o wszystkim co u lekarza bo jeszcze mi sie chlopak zablokuje i popsuje wszystkich zolnierzykow xd
Ja już też swojemu nie mowię kiedy mama a takie nie mam dni plodnych, chcoicaż on czasem się domysla, bo widzi ze mam ochotę ale faktycznie facetom lepiej nie mowic o wieli rzeczach, o swoich przeczuciach, podejrzeniach itd itp. na nich to jakoś zle dziala -
Kokardka44 o matko, pod górę masz nieźle, ale 40% to dużo, więcej niż 1,10c zy 20
Więc nie możesz wątpić. Wiadomo 10tysięcy to kupa kasy, ale jeśli sobie poradzicie finansowo to musicie spróbować.
aleala może i Radler to nie piwo, ale lubieCzekam aż malinówka i tutti frutti własnej roboty sie wyleży ile trzeba i będziemy się grzać z mężem wieczorami
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyaleala wrote:Ja to najbardziej lubie szkocka z lodem :d moj m tez lubi ale z cola i jak widzi jak ja pije bez to az go trzepie haha
A ja dziewczyny uwielbiam campari z sokiem pomaranczowymMniam....az mi slinka cieknie
JoHanna lubi tę wiadomość
-
kokardka bardzo mi przykro:(
agape, bylas dzis na becie??Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Wlasnie agape beta! ;p a co do grzania sie malinowka wlasnej roboty to hmmmm czuje sie zaproszona...
Kokardka bedzie dobrze!!! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny po 10 jadę na betę przed pracą. Ale wyniki dopiero jutro po południu od 13do15. A ja w pracy do 16
Nie wiem czy uda mi się jutro odebrać,czy dopiero w piątek rano. Takie u mnie zadupie, że szok:( może uda się telefonicznie dowiedzieć, zobaczymy.
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
aleala jest jeszcze miodówka i pomarańczówka
mój maż siedzi nad tym godzinami, a później ja muszę próbować
Zapraszam oczywiście
Po kilka butelek każdego rodzaju,więc starczy dla wszystkich
)
PCO
wysoka prolaktyna
Kokardka przykro mi, ze przez to musisz przechodzic. A tam w klinice ni2 beda na miejscu powtarzac kompletu badan? Czy beda bazowac na tym co sama im pokazesz i zrobia zabieg invitro? Bo jesli chodzi tylko o rezerwe i to jeszcze z zewnatrz przyniesione to bysle ze to male ryzyko wykrycia a sporo mozna zyskac.
-
Agape moj maz robil pomaranczowke z ziarnami kawy i kokosowke!!! Jakie to bylo pyszne! Czekam tylko az Gabrysia wyskoczy i znow bede mogla napic sie z mezem wina miod-malina i znow zaczniemy z nalewkami kombinowac
A z wynikami to mozena maila beda mogli przeslac. Zapytaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 09:39