Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
55monika5 wrote:Wiem że nie ma co wracać do tego co było, ale czasami mam takie myśli, ja mam 26 lat więc taka stara jeszcze nie jestem
mam nadzieję że w końcu nam wszystkim się uda
No i prawidłowo;)) 26 lat ? no to daj spokój ... nie jesteś w ogolę stara -
Powiem Wam ze po jutrze ide na bete... Cos mi podpowiada ze sie udalo... Albo dorobilam sie chroby psychicznej
Doti87, JoHanna, ann_je lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziwnie mega ale po prostu czuje ze sie udalo...
Madziulla, Ev, agape, kirys lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Powiem Wam ze po jutrze ide na bete... Cos mi podpowiada ze sie udalo... Albo dorobilam sie chroby psychicznejPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Tli,ale z przyzwyczajenia,że w każdym miesiącu nici z tego chyba tak mam... chociaż to moja pierwsza beta i pierwszy cykl stymulowany lekami. Ale 11 ogólnie...Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
dziewczyny przepraszam że odzywam się tylko w tedy jak potrzebuje pomocy ,ale jestem bezsilna coś mi się znów pokręciło, ostatnio dostałam okresu 26dc trwał 3 dni(ale zawsze mam skąpe miesiaczki więc pomyuslałam że wszystko w normie) ale dziś po 2 dniach przerwy zaczełam plamic na brązowo... nie mam nadrzerki ani torbieli z tego co wiem więc co to może być??dodam że brzuch delikatnie boli jak przy @Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ja myslalam żeby zatestowac w piatek bo na ten panienski jade i nie wiem czy moge sobie tak bezkarnie alko pic:) No i z jednej strony trocge wczesnie bo to bedzie 25 dc a. Z drugiej jak zobaczę jedna kreskę to przynajmniej bedzie kilka dni nadziei mniej do @ która pewnie i tak zawita w srode:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLargos a od kiedy miałas juz objawy??? Bo ja narazie (23 dc) to mi "mokro" cały czas biały taki śluz,wczoraj strasznie mnie przytykalo w klatce piersiowej jakby mi ktoś ba mostku usiadł ale na jedzenie jak najbarfIej moge patrzeć jak zwykle:) ale nie wkręcam sobie nic naprawde nastawiam sie na porażkę juz ósma a druga po stymulacji:))
-
nick nieaktualny