Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:A mi sie dzisiaj snilo ze wysikalam 2 krechy

haha
mi sie snilo, ze przylazla @
:P
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Hashija ładne imię wybrałaś dla córki- mam siostrę Gabrysię
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
agape wrote:Hashija ładne imię wybrałaś dla córki- mam siostrę Gabrysię

Dzieki
w piereszej ciazy na pocztaku mial byfć Marcel lub Gabrysia, ale ostatecznie zdecydowalismy sie na Wiktorka lub Gabrysie. Teraz mialbyc Krzys lub Gabrysia, Alicja, Oliwia. Ostatecznie zostajemy przy Krzysiu i Gabrysi. Mam nadzieje, ze do konca juz pozostanie Gabrysia bo ciuszki po synu wydaje, a kupuje dla dziewczynki.jeszcze 4 miesiace i sie okaze na porodowce.
-
Kokardka trudne decyzje przed Toba... Mam nadzieje ze znajdziesz wlasciwy kirunek do spelnienia najwiekszego marzenia!
-
Dziewczyny tak mnie naszło wczoraj w nocy jak nie moglam zasnąć i tak sobie myślałam o tym i tamtym, nasunęła mi sie pewna sprawa a mianowicie ... jak to jest ze tyle kobiet a czasem nawet mlodych dziewczyn tak po prostu od jednego razu sobie wpada ... zawsze mnie to zastanawiało a teraz zaczyna mnie to szokować ...
.
-
No dlatego ja powiedziałam sobie - jeszcze wtedy z narzeczonym a teraz juz z mężem ze nie czekamy zaraz po ślubie bierzemy sie "do roboty" bo moze udac sie za 1 razem a moze i za 30 ... co ma być to będzie . Bardzo pragniemy tego dziecka i jesteśmy w stanie jakoś to wszystko ogarnąć ... ja w to wierze
.
-
55monika5 wrote:Gdybym wiedziała że nie jest łatwo zajść w ciąże to bym się wcześniej zaczęła starać, a tak to najpierw remont, studia, praca i teraz mam
Jakbym czytała o sobie ...
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH