Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:A mi sie dzisiaj snilo ze wysikalam 2 krechy
haha
mi sie snilo, ze przylazla @:P
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Hashija ładne imię wybrałaś dla córki- mam siostrę GabrysięPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
agape wrote:Hashija ładne imię wybrałaś dla córki- mam siostrę Gabrysię
Dziekiw piereszej ciazy na pocztaku mial byfć Marcel lub Gabrysia, ale ostatecznie zdecydowalismy sie na Wiktorka lub Gabrysie. Teraz mialbyc Krzys lub Gabrysia, Alicja, Oliwia. Ostatecznie zostajemy przy Krzysiu i Gabrysi. Mam nadzieje, ze do konca juz pozostanie Gabrysia bo ciuszki po synu wydaje, a kupuje dla dziewczynki.jeszcze 4 miesiace i sie okaze na porodowce.
-
Kokardka trudne decyzje przed Toba... Mam nadzieje ze znajdziesz wlasciwy kirunek do spelnienia najwiekszego marzenia!
-
Dziewczyny tak mnie naszło wczoraj w nocy jak nie moglam zasnąć i tak sobie myślałam o tym i tamtym, nasunęła mi sie pewna sprawa a mianowicie ... jak to jest ze tyle kobiet a czasem nawet mlodych dziewczyn tak po prostu od jednego razu sobie wpada ... zawsze mnie to zastanawiało a teraz zaczyna mnie to szokować ...
.
-
No dlatego ja powiedziałam sobie - jeszcze wtedy z narzeczonym a teraz juz z mężem ze nie czekamy zaraz po ślubie bierzemy sie "do roboty" bo moze udac sie za 1 razem a moze i za 30 ... co ma być to będzie . Bardzo pragniemy tego dziecka i jesteśmy w stanie jakoś to wszystko ogarnąć ... ja w to wierze
.
-
55monika5 wrote:Gdybym wiedziała że nie jest łatwo zajść w ciąże to bym się wcześniej zaczęła starać, a tak to najpierw remont, studia, praca i teraz mam
Jakbym czytała o sobie ...
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie