Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale fajnie! w koncu moge pogadac z kims kto tez rozumie temat staran , bo osoby postronne na prawde sie do tego nie nadaja.. juz raczej kolezanki uznaly mnie za wariatke, bo ilez mozna gadac o ciazy? a no mozna najlepiej zrozumie staraczke druga staraczka:) wybaczcie mi bledy lub jakies gafy, jestem tu nowa, nie bardzo wiem jak to wszystko dziala- z ledwoscia zrobilam wczoraj wykres:D to moj pierwszy cykl staran, za 8 dni powinnam dostac @ i szczerze powiedziawszy modle sie,zeby jej nie dostac ale znowu wiem,ze nie da sie tak szybko zajsc w ciaze i pewnie poczekam jeszcze jakies pol roku albo rok.. a moze i dluzej? eh.. jakby sie nie dalo tak raz, rachu ciachu i po sprawie.
Moja siostra miala fajnie.. postanowila ,ze chce dzidziusia i zaszla w pierwszym cyklu. co prawda ona zrobila fabryke dziecka (CODZIENNIE PRZEZ MIESIAC (!?) nawet po dwa razy dziennie, ciekawe jak to szwagier znosil i prosze, ma coreczke poltora roczna.. ehhh.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowinki:)
Kokardka pij;) na zdrówko!
U mnie szpital...całą noc nie spałam...byłam z M na nocnym dyżurze, dostał ketonal dożylnie...znów kręgosłup..jak nie zaczniemy działać z nim to ja umrę;/ może Bóg widzi,że muszę zająć się jego kręgosłupem...jest młody ...a mi tu dziecko w głowie..temu nie wychodzi?..całą noc jeszcze gorączka...aż do teraz...nawet i ma biegunkę;/ myślę,że szanowana kuzynka i jej dzieci nas wszystkich zarazili:D mega....poszłam do pracy na szybko i wróciłam ...tak się boje o niego;/ młody, a nie może teraz pracować, podnosić...nic...odezwę się jak znajdę czas;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:Witam nowinki:)
Kokardka pij;) na zdrówko!
U mnie szpital...całą noc nie spałam...byłam z M na nocnym dyżurze, dostał ketonal dożylnie...znów kręgosłup..jak nie zaczniemy działać z nim to ja umrę;/ może Bóg widzi,że muszę zająć się jego kręgosłupem...jest młody ...a mi tu dziecko w głowie..temu nie wychodzi?..całą noc jeszcze gorączka...aż do teraz...nawet i ma biegunkę;/ myślę,że szanowana kuzynka i jej dzieci nas wszystkich zarazili:D mega....poszłam do pracy na szybko i wróciłam ...tak się boje o niego;/ młody, a nie może teraz pracować, podnosić...nic...odezwę się jak znajdę czas;/
Patus kurcze nie chce cie martwić ale gorączka u faceta nie jest dobra.... Zabija plemniki.. I zanim się odbuduja może minąć nawet 3 miesiące. niech się kuruje ten twój chłop!!! I szybkiego powrotu do zdrowia:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:41
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny