Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety mieszkam na wsi obok bardzo małego miasteczka w którym przyjmuje tylko jedna pani ginekolog. Do większego miasta mam trochę dalej a akurat mój samochód jest w naprawie mąż jezdzi do pracy na 7 a wraca na 17 więc ciężko by było się dostać. Ale w poniedziałek ma mieć wolne żeby mnie zawiezc na betę. Spróbuję podzwonić jutro od rano po przychodniach i prywatnych gabinetach może uda się umówić jakąś wizytę na poniedziałek. Ja w tym miesiącu nie zwracałam uwagi że zaczyna mi się spózniać okres bo akurat byliśmy na wakacjach dopiero po powrocie do Pl zorientowałam się ze powinnam dostać okres i zaczął się czas niepewności i oczekiwania a teraz to już jest czas wariacjianeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla o kurde. 2 lata? odwiezli by mnie. nie pytam o badania, policystyczne jajniki itp , bo pewnie w tych tematach jestes szpecem..
nie napisze tez,ze 15 latkom wystarczy raz na imprezie i po krzyku a niektorym tak dlugo sie nie udaje, bo to temat znany chyba wszystkim.
o blokadzie tez sie nie wypowiadam, bo nie da sie nie blokowac, latwo gadac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszpecem nie powiedzialabym ale ostatnio zaczynam czytac troche po necie sama....niestety trzeba byc lekarzem samym dla siebie....nie nie diagnozuje sie na podstawie inernetowych artykułów ale dzieki tym forum i wujkowi google wiedzialam jakie badaia musze zrobic i conieco powychodzilo. problemy hormonalne.
owszem co nieco wiem (ale lekarzem nie jestem ) i moge Ci co nieco doradzic i powiem jedno zycze Ci zebys zaciazyla jak najszybciej i nie musiala przechodzic przez to co ja i inne dziewczyny tutaj,
i powiem Ci jeszcze cos jak po kilku miesiacac nie zajdziesz w ciaze to nie czekaj zbyt dlugo z badaniami hormonalnymi....ja poronilam w grudniu 2014 i po max 3 mies powinnam sie zabrac za badania (zaden gin nie zlecil mi dodatkowych badan) dopiero ja sama na wlasna reke niedawno zrobilam wszystkie mozliwe badania hormonalne i od 2 tyg lecze sie na hiperprolaktynemie. stracilam pół roku....czekajac na cud bez jakich kolwiek badan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:45
Fiolet742 lubi tę wiadomość
-
oby oby zwłaszcza że męża przed wakacjami nie było dwa miesiące bo musiał wyjechać na kontrakt do Belgii. Wrócił 10 lipca akurat jak już się okres kończył wiec sam się śmieje że po tak długim czasie to chyba nie może być inaczej
Fiolet742, Patus_777 lubią tę wiadomość
aneczka
-
Patus_777 wrote:Dzięki dziewczynki;) już jest mu lepiej, spadła gorączka, muszę jakoś mu jedzenie wcisnąć zupę zrobiłam specjalnie...eh wiem o tych plemnikach...a nie wspomnę,że ten ketonal dożylni to już w ogóle zabija plemniki;/ eh na bank jak zrobi za miesiac te badania czuje, ze będzie słabo...
aneczka290388, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic co czujesz.. albo w jakims stopniu jestem, bo na poczatku tego roku poszlam w nowym miescie do ginekolog , ktora po usg stwierdzila u mnie nieplodnosc, po 6 minutach odprawila z kwitkiem i brakiem odpowiedzi na pytania ALE JAK TO?! , i skeirowaniem na badania. W domu nie znajac sie na tym wszystkim przysiadlam do wujka google i bylam zalamana. Niby stwierdzono policystyczne jajniki tyle,ze wtedy nie wiedzialam co to,nie wiedzialam z czym sie to je itp i naczytalam sie takich rzeczy,ze bylam pewna, ze nie bede miec dzieci.. po czym zmienilam lekarza i okazalo sie,ze mam tylko lekko opuchniety jajnik (bylam tydz przed okresem) i z badan hormonalnych (chyba mialam te na testosteron, czy na cos jeszcze to nie mam pojecia) wyszlo,ze wyniki ksiazkowe.. dalam sobie czas do konca roku. pol roku staran. (mam 22 lata, lekaz stwierdzil,ze pol roku pwoinno mi wystarczyc) jesli nie zajde nawet jesli okaze sie,ze jestem zdrowa porobie wszystkie badania, bo wole wiedziec,ze jest ok niz cos pominac..
Niestety zyjemy w panstwie , gdzie pacjenci sa traktowani przedmiotowo i najlepiej,zebys byl prawnikiem, lekarzem, dentysta i mechanikiem- wtedy daloby sie jakos zyc.
aneczka290388 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdecydowanie. wtedy udostepnij nam ten wykres (jeśli prowadzisz tu na ovufriend) i bedziemy mogly Tobie tez co nieco w drugiej połowie cyklu powiedzieć jak będziesz chciala
Wysylam Ci zaproszenie do przyjaciolek przyjmij jesli chcesz z nami dluzej zostac.Do przyjaciolek mozna prywatne wiadomości wysyłać jak masz jakieś pytania a nie chcesz ich na publicznym forum zadawać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaaa! Nie podobaja mi sie te dzisiejsze bety Wasze... W nastepnych cyklach beda juz duuuuzo wyzsze...
-
AniaReh wrote:No i tak jak myslalam beta mniej niz 0,1... Takze czekam na @Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Fiolet742 wrote:a jak mam taki wykres ale tylko z jedna liczba po przecinku to sie nie bardzo nadaje, co?
-
Aleala czekamy na Twoją,w końcu komuś się musi udać jeszcze w tym miesiącu
aleala lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny