Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiolet 2 razy codziennie??????, ja pierdziele... To ja bym takiego tempa nie ogarnęła nawet. Lubię seks i to bardzo ale kurcze to już przesada, bym chyba po takim miesiącu musiała mieć kolejny miesiąc celibatu hehehehehehe
A który to twój cykl starań? -
Beta poniżej 1... No cóż,tak jak czulam:)dobrze,że się nie nastawialam,widocznie w pierwszym cyklu z cło szczęścia nie miałam
.. dziś odstawiam luteine i czekam na @. A za tydzień rozpoczynam wielkie greckie wakacje- seks,wino i śpiewmoże to pomoże ...
Andromeda zaczynamy razem,pamiętaj
Miłego dnia dziewczyny,muszę oczyścić umysłWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:54
Patus_777, Andromeda lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Dzięki dziewczynki;) już jest mu lepiej, spadła gorączka, muszę jakoś mu jedzenie wcisnąć zupę zrobiłam specjalnie...eh wiem o tych plemnikach...a nie wspomnę,że ten ketonal dożylni to już w ogóle zabija plemniki;/ eh na bank jak zrobi za miesiac te badania czuje, ze będzie słabo...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Witam. Jestem tu nowa. Dziewczyny mam taki problem, od 3 lat staramy się z mężem o dzidzie. Rok temu udało się ale niestety nie cieszyłam się długo bo w 7 tyg poroniłam. Teraz mam 44 dzień cyklu miesiączki brak a cykle zazwyczaj miałam tak od 27 do 33 dni. Zrobiłam dwa testy jeden 36 dc a drugi dziś rano 44dc oba negatywne. Piersi mam strasznie obrzmiałe swędzą i okropnie bolą sutki. Zdarzają się takie delikatne bóle w dole brzucha. Mdłości też się zdarzają. Mam bardzo dużo śluzu czasami przezroczysty i lepki a czasami taki jak mleko. Czy któraś z was tak miała że testy były negatywne a jednak była w ciąży ??? Czy tylko ja tak wariuje i wmawiam sobie ciąże. W przyszłym tygodniu pójdę na betę jak nie dostane okresu bo dziś dzwoniłam żeby się umówić do mojej ginekolog ale jest na urlopie i będzie dopiero za 2 tyg w pracy. Chyba oszalejeaneczka
-
agape wrote:Beta poniżej 1... No cóż,tak jak czulam:)dobrze,że się nie nastawialam,widocznie w pierwszym cyklu z cło szczęścia nie miałam
.. dziś odstawiam luteine i czekam na @. A za tydzień rozpoczynam wielkie greckie wakacje- seks,wino i śpiewmoże to pomoże ...
Miłego dnia dziewczyny,muszę oczyścić umysł
Myszko nie martw sięwspólnymi siłami dojdziemy do CELU:)
Wypocznij, użyj życia i zapomnij o ciąży...kochaj się z ochotąi będzie fasola jak nic po wakacyjnych szaleństwach:D
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyDoti81 moj pierwszy taki na powaznie:) wczesniej stosunki przerywane (jak by sie udalo to fajnie- takie mielismy z mezem podejscie) natomiast jestesmy juz rok po cywilnym, w maju tego roku bralismy koscielny, kupujemy mieszkanko za miesiac i stwierdzilismy,ze to fajny czas na malenstwo:)
w tamtym miesiacu mialam dziwna sytuacje, mialam pierwszy raz w zyciu wszystkie mozliwe objawy ciazy.. sennosc, bol plecow, brzucha , piersi urosly mi o jeden rozmiar, nawet pierwszy raz w zyciu dostalam grzybicy. testy wychodzily negatywne az w koncu wyszedl jeden pozytywny. polecialam dzien pozniej na bete i wynik ujemny. bylam zalamana;/ teraz postanowilam odpuscic , ale gdy czlowiek zdecyduje sie juz na powiekszanie rodziny nie mozna calkowicie wyluzowac, bo jak?
noooo codziennie to nawet ja bym nie dala rady.. ale znowu jej sie udalo. wiec gdybym np miala pewnosc,ze i mnie sie uda to nawet 6 razy dziennie bylo by przytulankoCZego sie nie robi dla dzidzi?
bylam dzis u gina, bo to dziwne, ale czuje sie tam bardzo rozpulchniona. zrobilo sie strasznie ciasno, wszystko jest jakby ogromne:D przy przytulanku czuje sie jak dziewica, jest tak ciasnodo tego od 4 dni mam podwyzszona temoerature przez dzien (37,2-37,7) wiec myslalam,ze moze jakas infekcja mnie lapie czy cos ale jest ok. sie okaze co to bedzie.
Jestem 8 dni po owulacji i wlasnie strasznie zaczal mnie bolec lewy jajnik z ktorego byla owulka.. wiem, za wczesnie na objawy itp ale moze to dobry znak? piersi duze i bolace z zylkami zapewne przed okresem.. chociaz w sumie obiecalam sobie,ze ie bede wynajdowac objawow, bo w tamtym miesiacu mialam wszytsko anwet test pozytywny i kapa z tego byla... opilam sie z rozpaczy,a ze nie mialam alkoholu w ustach od tygodni ze wzgledu na podejrzenie to opilam sie polowa kieliszka:D oo i taki mam plan na dzien miesiaczki. juz kupie dobre wino, a co, niech sie chlodzi. -
aneczka290388 wrote:Witam. Jestem tu nowa. Dziewczyny mam taki problem, od 3 lat staramy się z mężem o dzidzie. Rok temu udało się ale niestety nie cieszyłam się długo bo w 7 tyg poroniłam. Teraz mam 44 dzień cyklu miesiączki brak a cykle zazwyczaj miałam tak od 27 do 33 dni. Zrobiłam dwa testy jeden 36 dc a drugi dziś rano 44dc oba negatywne. Piersi mam strasznie obrzmiałe swędzą i okropnie bolą sutki. Zdarzają się takie delikatne bóle w dole brzucha. Mdłości też się zdarzają. Mam bardzo dużo śluzu czasami przezroczysty i lepki a czasami taki jak mleko. Czy któraś z was tak miała że testy były negatywne a jednak była w ciąży ??? Czy tylko ja tak wariuje i wmawiam sobie ciąże. W przyszłym tygodniu pójdę na betę jak nie dostane okresu bo dziś dzwoniłam żeby się umówić do mojej ginekolog ale jest na urlopie i będzie dopiero za 2 tyg w pracy. Chyba oszaleje
Hej:) ja też przedostatni cykl...43 dc przyszła miesiaczka;/ poszłam na betę organizm się odblokował i zawitała..idz zrób betę, już na pewno by co było wiadomo:) a jak nie to ogranizm się odblokuje po wyniku i przyjdzie..okres;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem wiem pójdę na betę w poniedziałek jak nie dostane. Mam tysiąc myśli raz że może się udało a zaraz znów panicznie się boje że może jakieś choróbsko się przyplątało. Najgorzej mnie wkurza to że tak mnie swędzą piersi a nie mogę się nawet podrapać bo jednocześnie tak bolą że nawet dotknąć nie mogę. Nawet śpię na plecach bo nie da rady spać na brzuchu. A i dużo częściej chodzę do toalety. Pewnie znów nic z tego nie bedzie a ja się nastawie jak głupia i przyjdzie rozczarowanie i załamka przez parę dnianeczka
-
nick nieaktualnyagape wrote:Beta poniżej 1... No cóż,tak jak czulam:)dobrze,że się nie nastawialam,widocznie w pierwszym cyklu z cło szczęścia nie miałam
Miłego dnia dziewczyny,muszę oczyścić umysł
Agape nie martw sie!! Mi sie tez pierwszy cykl stymulowany nie udał i wiem jak sie czujesz bo ja byłam mega nawiedzona bo byłam pewna na 85 proc.i bardzo przeżywałam,dlatego teraz wyluzowalam i nastawiam sie ze nic nie bedzie raczej ja mam wynik bety za kilka godzin i znając zycie dołącze do Cievie ze bedaie poniżej 1:))
Uszy do gory!! -
AniaReh wrote:Agape nie martw sie!! Mi sie tez pierwszy cykl stymulowany nie udał i wiem jak sie czujesz bo ja byłam mega nawiedzona bo byłam pewna na 85 proc.i bardzo przeżywałam,dlatego teraz wyluzowalam i nastawiam sie ze nic nie bedzie raczej ja mam wynik bety za kilka godzin i znając zycie dołącze do Cievie ze bedaie poniżej 1:))
Uszy do gory!!nie mów hop,może akurat Tobie się uda
Patus_77 oby tak byłoPatus_777 lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyAneczka 44dc bez @.. chyba bym zwariowala.. (ja mam 8 dni do okresu i juz swiruje)
Bedzie dobrze, nic sie nie stresuj. Musi byc!
a jakbys tak poszla do innego gin? nie ma mozliwosci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:25
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFiolet742 wrote:Aneczka 44dc bez @.. chyba bym zwariowala.. (ja mam 8 dni do okresu i jzu swiruje)
Bedzie dobrze, nic sie nie stresuj. Musi byc!
a jakbys tak poszla do innego gin? nie ma mozliwosci?
Właśnie ja mam 12 dni do okresu i juz swiruje. oszalałabym...nie wyobrażam sobie 44 dni nie miec @ i testu nie zrobicFiolet742 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla ja juz 3 zrobilam
wiem, za wczesnie.. ale nie umiem byc cierpliwa
a tu mozliwe,ze jeszcze mnostwo miesiecy staran przede mna.. ahh.
Jak bede miec coreczke to juz postanowilismy z mezem ,ze bedzie Amelka:)
gorzej z chlopcem.. na razie wygrywa Alan:D
Andromeda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak tylko trzeba mierzyć od początku cyklu. jak temperatura w okresie planowanej @ nie spada do poziomu temperatury z początku cyklu to jest duża szansa na ciaze. tylko tem mierzymy w ustach lub dopochwowo codziennie o tej samej porze zanim wstaniesz z lozka zaraz po przebudzeniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny