Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
mój mąż jeszcze przed ślubem mówił o dziecku, on uwielbia dzieci gdzie nie pójdziemy a jest maleństwo to on jest pierwszy u dziecka, nawet nie raz się spieramy które z nas będzie bawić maluszka i przekazujemy go sobie na zmianę
Ola_45 lubi tę wiadomość
aneczka
-
nick nieaktualnyaneczka290388 wrote:mój mąż jeszcze przed ślubem mówił o dziecku, on uwielbia dzieci gdzie nie pójdziemy a jest maleństwo to on jest pierwszy u dziecka, nawet nie raz się spieramy które z nas będzie bawić maluszka i przekazujemy go sobie na zmianę
Tez tak mam:) Mateusz uwielbia dzieci:) ja tak samo, dla mnie nie ma nic piekniejszego. Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy, ze on tak szybko chce.
-
nick nieaktualnyDo nas chcieli znajomi wczoraj wpasc z dzieckiem malym ale ja nie chce.. wigole zamknelabym sie gdzies do czasu mojej ciazy.
Nie chce mi sie nawet z nikim gadac .. kolezanka ma juz syna i jest samotna matka i teraz jej najwiekszym problemem jest to czy jrchac w sobote na impreze i kiedy isc na solarium.. a ilez mozna odpowiadac na " co slychac" "ze wszystko super"? -
U mnie był ten problem, że on też już dawno temu mówił o dzieciach, ale później życie nam się trochę pokomplikowało. On stracił jedynego brata w wypadku, rok potem sam został napadnięty (przez kolegę) i pobity był w bardzo ciężkim stanie...zresztą wole nawet o tym wszystkim nie pisać publicznie na forum
. To wszystko wywołało takie skrajne emocje, że tak naprawdę do dzisiaj dochodzimy do siebie.
-
nick nieaktualnyojeju.. dobrze, ze to juz za Wami, dobrze, ze chce. Reszta to przeszlosc.. patrzcie co przed Wami
Moj maz tez w tamtym roku zostal poboty, mial podejrzenie zerwania nereu wzrokoeego, pekniecia rogowki. Wiem co czulas/czujesz. Dla mnie to byl najgorszy okres w zyciu, naert nie chce sobie tego wspominac. -
No mój właśnie miał operacje zespalania kości jarzmowej, żuchwy itd.,. ma blaszkę tytanową wstawioną, a po operacji nie budził się przez dwa dni..horror !!
no i rok wcześniej śmierć jego brata, ledwo się pozbieraliśmy a tu kolejny cios.. Dlatego ja taka jestem, wszystko podwój przeżywam, zawsze mam wrażenie, że coś się stanie.. booże
I jeszcze mój tata zachorował, jak wszystko to wszystko się wali. Ale i tak się nie poddaję, jestem uparta i będę walczyć o szczęście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 11:03
-
nick nieaktualnyDoskonale wiem, tego strachu sie nie da opisac.
Musisz byc silna :* juz jestes:) tylko nie martw sie tak bardzo, zycie jest strasznie nieprzewidywalne ale trzeba byc dobrej mysli, pomysl o tym , ze w koncu jak bylo tyle zlych spraw i wydarzen to teraz musi byc juz tylko lepiej :****asiun lubi tę wiadomość
-
dziewczyny głowy do góry
będzie dobrze musi być
mąż mi powiedział właśnie że musimy zacząć myśleć pozytywnie to wtedy wszystko się ułoży. Powiedział że jak nie teraz to może następnym razem się uda a jak teraz nic z tego nie będzie to jedziemy na dwa tygodnie na wczasy żeby odpocząć i specjalnie wezmie wolne dla mnie
aneczka
-
nick nieaktualnyOo super, jedzcie, odpocznijcie! Dla mnie pomysl bomba. mi za miesiac szykuje sie remont mieszkania, wymarzone kupno mieszkania i robienie wszystko po swojemu
licze po cichu ze moze wtedy sie uda jak nie teraz, bo bede tak zajeta, ze moze zapomne na chwilke o tym i tak pyk i bedzie:D musze sie czyms motywowac:)
-
williams1 wrote:Dziewczyny, Madziulla jak to zrobić żeby dodać miniature swojego wykresu do suwaczków? Coś mi nie idzie..
Pod wykresem jest-- udostępnij wykres--kliknij --dalej będzie MINIATURA i tam link wykresu kopiuj;) Potem wklej sobie to w ustawianiach, gdzie masz swój podpis pod postami:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:Pod wykresem jest-- udostępnij wykres--kliknij --dalej będzie MINIATURA i tam link wykresu kopiuj;) Potem wklej sobie to w ustawianiach, gdzie masz swój podpis pod postami:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiolet742 wrote:mi za miesiac szykuje sie remont mieszkania, wymarzone kupno mieszkania i robienie wszystko po swojemu
licze po cichu ze moze wtedy sie uda jak nie teraz, bo bede tak zajeta, ze moze zapomne na chwilke o tym i tak pyk i bedzie:D musze sie czyms motywowac:)
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Cześć Wszystkim w niedzielę i nowym i weterankom!!
Ja za to wczoraj z mężem byłam u kuzynki która ma 2-letnią córcie - straszny słodziak i łobuziak jednocześnie
Dziewczyny śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży i to dość zaawansowanejhehehe
U mnie dzisiaj Dożynki Powiatowe więc chyba wiem co będę robić popołudniu
Kate dbaj o siebie, fajnie, że maleństwa rosną zdrowoMadziulla, Patus_777, JoHanna, Kate4 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
ja jadłam obiadek ale strasznie mnie po min zemdliło
i dopada mnie straszna zgaga kurcze już nie wiem co mi jest.. ciąże wykluczam i chyba nie pojadę jutro na bete bo plamienie trwa nadal i dziś się pewnie rozwinie w @
ale tak czy tak wizyta u gina mnie czeka. Byle bym tylko szpitala nie musiała odwiedzać. A postanowiłam że jak teraz się nie uda to biorę się za odchudzanie dietka i ćwiczenia dobrze mi zrobią na psychikę
aneczka