X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • aneczka290388 Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż jeszcze przed ślubem mówił o dziecku, on uwielbia dzieci gdzie nie pójdziemy a jest maleństwo to on jest pierwszy u dziecka, nawet nie raz się spieramy które z nas będzie bawić maluszka i przekazujemy go sobie na zmianę :)

Ola_45 lubi tę wiadomość

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:
    mój mąż jeszcze przed ślubem mówił o dziecku, on uwielbia dzieci gdzie nie pójdziemy a jest maleństwo to on jest pierwszy u dziecka, nawet nie raz się spieramy które z nas będzie bawić maluszka i przekazujemy go sobie na zmianę :)

Tez tak mam:) Mateusz uwielbia dzieci:) ja tak samo, dla mnie nie ma nic piekniejszego. Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy, ze on tak szybko chce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas chcieli znajomi wczoraj wpasc z dzieckiem malym ale ja nie chce.. wigole zamknelabym sie gdzies do czasu mojej ciazy.
    Nie chce mi sie nawet z nikim gadac .. kolezanka ma juz syna i jest samotna matka i teraz jej najwiekszym problemem jest to czy jrchac w sobote na impreze i kiedy isc na solarium.. a ilez mozna odpowiadac na " co slychac" "ze wszystko super"?

• asiun Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie był ten problem, że on też już dawno temu mówił o dzieciach, ale później życie nam się trochę pokomplikowało. On stracił jedynego brata w wypadku, rok potem sam został napadnięty (przez kolegę) i pobity był w bardzo ciężkim stanie...zresztą wole nawet o tym wszystkim nie pisać publicznie na forum :/ . To wszystko wywołało takie skrajne emocje, że tak naprawdę do dzisiaj dochodzimy do siebie.

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojeju.. dobrze, ze to juz za Wami, dobrze, ze chce. Reszta to przeszlosc.. patrzcie co przed Wami :)
    Moj maz tez w tamtym roku zostal poboty, mial podejrzenie zerwania nereu wzrokoeego, pekniecia rogowki. Wiem co czulas/czujesz. Dla mnie to byl najgorszy okres w zyciu, naert nie chce sobie tego wspominac.

• asiun Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój właśnie miał operacje zespalania kości jarzmowej, żuchwy itd.,. ma blaszkę tytanową wstawioną, a po operacji nie budził się przez dwa dni..horror !!
    no i rok wcześniej śmierć jego brata, ledwo się pozbieraliśmy a tu kolejny cios.. Dlatego ja taka jestem, wszystko podwój przeżywam, zawsze mam wrażenie, że coś się stanie.. booże :/
    I jeszcze mój tata zachorował, jak wszystko to wszystko się wali. Ale i tak się nie poddaję, jestem uparta i będę walczyć o szczęście :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 11:03

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • asiun Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiolet to wiesz co czuję.

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doskonale wiem, tego strachu sie nie da opisac.

Musisz byc silna :* juz jestes:) tylko nie martw sie tak bardzo, zycie jest strasznie nieprzewidywalne ale trzeba byc dobrej mysli, pomysl o tym , ze w koncu jak bylo tyle zlych spraw i wydarzen to teraz musi byc juz tylko lepiej :****

asiun lubi tę wiadomość

• asiun Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiolet
    :*

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny głowy do góry :) będzie dobrze musi być :) mąż mi powiedział właśnie że musimy zacząć myśleć pozytywnie to wtedy wszystko się ułoży. Powiedział że jak nie teraz to może następnym razem się uda a jak teraz nic z tego nie będzie to jedziemy na dwa tygodnie na wczasy żeby odpocząć i specjalnie wezmie wolne dla mnie

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka Twój mąż ma racje, pozytywne myślenie może zdziałać cuda. Nerwy z pewnością nie pomogą w zajściu w ciążę, a mogą zaszkodzić !!
    Ooo suuuper dwa tygodnie luuuzuuu!! :)

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Madziulla jak to zrobić żeby dodać miniature swojego wykresu do suwaczków? Coś mi nie idzie..

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo super, jedzcie, odpocznijcie! Dla mnie pomysl bomba. mi za miesiac szykuje sie remont mieszkania, wymarzone kupno mieszkania i robienie wszystko po swojemu <3 licze po cichu ze moze wtedy sie uda jak nie teraz, bo bede tak zajeta, ze moze zapomne na chwilke o tym i tak pyk i bedzie:D musze sie czyms motywowac:)

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    williams1 wrote:
    Dziewczyny, Madziulla jak to zrobić żeby dodać miniature swojego wykresu do suwaczków? Coś mi nie idzie..

Pod wykresem jest-- udostępnij wykres--kliknij --dalej będzie MINIATURA i tam link wykresu kopiuj;) Potem wklej sobie to w ustawianiach, gdzie masz swój podpis pod postami:)

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • williams1 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patus_777 wrote:
    Pod wykresem jest-- udostępnij wykres--kliknij --dalej będzie MINIATURA i tam link wykresu kopiuj;) Potem wklej sobie to w ustawianiach, gdzie masz swój podpis pod postami:)
    no wlasnie tak robie, teraz tez to zrobilam ale nadal cos nie tak bo sie nie wyswietla jak powinno

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokazuje mezowi bo lezy obok na czym to tu polega wszystko, tlumacze wykres itp a ten do mnie " a nie chcialabys tam sobie serduszka dzisiaj dopisac??" Glupek:D

Madziulla, Patus_777, JoHanna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze masz jeszcze 2 suwaczkiki może spacje pomiędzy nimi daj.może system źle go odczytuje. Musisz pokabinowac

• kirys Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiolet742 wrote:
    mi za miesiac szykuje sie remont mieszkania, wymarzone kupno mieszkania i robienie wszystko po swojemu <3 licze po cichu ze moze wtedy sie uda jak nie teraz, bo bede tak zajeta, ze moze zapomne na chwilke o tym i tak pyk i bedzie:D musze sie czyms motywowac:)
    Fiolet moje dwie siostry zaszły w upragnioną i długo wyczekiwaną ciążę właśnie po przeprowadzce do swojego domu, więc szykuj się kochana! :-)

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wszystkim w niedzielę i nowym i weterankom!! :)

Ja za to wczoraj z mężem byłam u kuzynki która ma 2-letnią córcie - straszny słodziak i łobuziak jednocześnie :)

Dziewczyny śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży i to dość zaawansowanej :P hehehe

U mnie dzisiaj Dożynki Powiatowe więc chyba wiem co będę robić popołudniu :)

Kate dbaj o siebie, fajnie, że maleństwa rosną zdrowo :)

Madziulla, Patus_777, JoHanna, Kate4 lubią tę wiadomość

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jadłam obiadek ale strasznie mnie po min zemdliło :( i dopada mnie straszna zgaga kurcze już nie wiem co mi jest.. ciąże wykluczam i chyba nie pojadę jutro na bete bo plamienie trwa nadal i dziś się pewnie rozwinie w @ :( ale tak czy tak wizyta u gina mnie czeka. Byle bym tylko szpitala nie musiała odwiedzać. A postanowiłam że jak teraz się nie uda to biorę się za odchudzanie dietka i ćwiczenia dobrze mi zrobią na psychikę

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
‹‹ 526 527 528 529 530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ