X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • aneczka290388 Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiolet742 wrote:
    Pokazuje mezowi bo lezy obok na czym to tu polega wszystko, tlumacze wykres itp a ten do mnie " a nie chcialabys tam sobie serduszka dzisiaj dopisac??" Glupek:D

fiolet mąż ci złożył bardzo interesującą propozycję :) hehe nic tylko korzystać.

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) ja dogorywam po całonocnej balandze:)) tak sie ciesze z nowej fasolki na forum aleali!!!! Mega super wiadomosc:))) wzbudza to we mnie tez nowe nadzieje:) moja @ bedzie we wtorek lub srode i zacznie sie nowy cykl.mam nadzieje ze tym razem sie uda.moja beta była mniejsza niz 0,1 ale wiecie ze to laboratorium w którym robiłam znane jest z tego ze sie zdarzają im pomyłki z wynikami,mi Np pare miesięcy temu podali ze mam wirusa ospy, pomimo ze przechodziłam w dzieciństwie i powtórzyłam w innym laboratorium i nie było... Takze moze @ nie przyjdzie wvale???:)) wiem ze sie nakręcam ale zawsze sie mowi ze trzeba miec nadzieje do końca!!:)
    Pozfrawiam niedzielne!

• kirys Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior ja też ostatnio bawiłam się z 2 latką - siostrzenicą, też słodziak i łobuziak. Jeszcze nie mówi tylko tak śmiesznie po swojemu :-)
    Też mam czasem takie sny, że mam małe dziecko, albo że rodzę, a ostatnio śniło mi się, że dostałam okres hehe :-) więc mam nadzieję, że śni się na odwrót :-D

Fiolet742, Kicior lubią tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka haha skorzystalam, jakby tu odmowic;) tylko, ze jest ciagle zaskoczony czemu jest tak ciasno. bo jest. Cholernie. Wszystko mi tam uroslo.

Nie mysl o szpitalu, nie martw sie, musi byc dobrze. a jesli nawet nie daj Boze to masz jeszcze czas by sie martwic.

Kicior mi w tamtym miesiacu tez klika razy niestety mi sie sni wszystko na odwrot odkad pamietam.. ciesze sie po cichu , bo teraz nie snil mi sie zaden sen o ciazy.

Kirys my sie nie przeprowadzamy ale kupujemy to ktore wynajmujemy wiec bedzie lepiej, ale remont calkowity i mam nadzieje,ze planowanie sypialni, kuchni itp zajmie mi myslenie:) tylko z pokojem maluszka sie wstrzymam. Nie zrobie w nim raczej nic, nie chce zapeszac,.na urzadzanie bede miec pewnie jeszcze mnostwo czasu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 13:16

Doti87 lubi tę wiadomość

• Ola_45 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:03

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    2025r
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Girls! Mnie się dziś śniły dwie kreski na teście ciążowym :D Normalnie pierwszy raz tak miałam... Zobaczymy :) Od niedzieli wolę piątek i sobotę. W niedziele to już tak się trochę myśli o poniedziałku...

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • maggar Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka290388 wrote:
    ja też na facebooka teraz rzadziej zaglądam, a mój mąż stwierdził że te rozmowy w Wami bardzo dobrze na mnie wpływają i już tak się nie dołuje jak wcześniej. Koleżanka dzwoniła do mnie i na grilla zaprasza ale muszę się zastanowić jakoś tak średnio mam ochotę ona ma dwoję dzieci w tym jedno malutkie i znów najpierw sobie pobawię a pózniej bede mieć doła że ja nie mam

Masz rację Aneczka, na mnie również. Fajnie jest pogadać z Kobitkami, które najbardziej mnie rozumieją :)

• maggar Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys wrote:
    Fiolet moje dwie siostry zaszły w upragnioną i długo wyczekiwaną ciążę właśnie po przeprowadzce do swojego domu, więc szykuj się kochana! :-)

Kurcze ja za dwa miesiące też się przeprowadzam do swojego własnego mieszkanka, bo jak na razie u teściów mieszkamy. Siostra mi powtarza, ze jak już będę na swoim to rozluźnimy się na maksa, bo teraz to tak trochę dziwnie jest...:)

• maggar Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoHanna wrote:
    Hej Girls! Mnie się dziś śniły dwie kreski na teście ciążowym :D Normalnie pierwszy raz tak miałam... Zobaczymy :) Od niedzieli wolę piątek i sobotę. W niedziele to już tak się trochę myśli o poniedziałku...

Obu się sen sprawdził Kochana!!!

JoHanna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoHanna wrote:

Oby sie spelnil! <3
    Ja tez wole piatek i sobore szczegolnie, gdy M ma wolne, bo jak pomysle, ze znow przez tydz bede go miec dopiero po 18 to kiepsko tak.
    Ale znow ciesze sie, ze jutro poniedzialek , bo blizej do piarku, przyjdzie @ i kolejny cykl staran i moze sie uda:))
    \Mam urodziny za miesiac , dostalabym najpiekniejszy prezent <3

JoHanna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę żeby się spełniło. Ja nam 12 września pierwsza rocznice ślubu tez bysmy mieli z mezem najpiękniejszy prezent

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie się dowiedziałam że moja kuzynka ( z którą bardzo się nie lubimy ) urodziła we wtorek córeczkę.. zazdrość mi idzie uszami chyba. A co do moich plamień to już ich prawie nie ma tylko pojedyncze niteczki krwi w śluzie. Ah już sama nie wiem. Biorę się za ciasto żeby zająć czymś myśli ale będę zaglądać do Was :)

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla zerknęłam na Twój wykres i wygląda naprawdę obiecująco, trzymam kciuki!!
    Fiolet może uda się teraz :) Póki nie ma okresu trzeba mieć nadzieję. Ja w tym cyklu już kilka razy szczerze zwątpiłam, ale wczoraj po pozytywnym tescie owu wstąpiły we mnie nowe nadzieje. I, o ironio, czekam na przyszłą niedziele - przyjdzie @ czy nie :)

Madziulla lubi tę wiadomość

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka, w takim razie nie rezygnuj z bety w poniedziałek :) Wyjaśni Ci sprawę i będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Patus_777 lubi tę wiadomość

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoHanna wrote:
    Aneczka, w takim razie nie rezygnuj z bety w poniedziałek :) Wyjaśni Ci sprawę i będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Aneczka!! JoHanna ma racje..są takie przypadki,ze niektórym testy nie wychodzą a jednak to ciąża...potwierdzona jedynie betą!

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka idz na bete, przynajmniej w koncu sie dowiesz.

Jakie ciasto robisz?:))

JoHanna nadal zyje nadzieja ale wole sie zbytnio nie napalac:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze ktoras z pan tu obecnych jest maniaczka kotow? ;)

• Kicior Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam kociskaaaa :D

Fiolet742 lubi tę wiadomość

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo:) a masz jakies?:))

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robię ciasto capucino :) no może macie racje i pójdę na tą bete

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
‹‹ 527 528 529 530 531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ