X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kirys wrote:
    Kicior ja też ostatnio bawiłam się z 2 latką - siostrzenicą, też słodziak i łobuziak. Jeszcze nie mówi tylko tak śmiesznie po swojemu :-)
    Też mam czasem takie sny, że mam małe dziecko, albo że rodzę, a ostatnio śniło mi się, że dostałam okres hehe :-) więc mam nadzieję, że śni się na odwrót :-D

Kirys ja to mam nadzieję, że mi się wyśniło :D :P

A wiecie co ja robię? Studiuję projekt domu, który (mam nadzieję nie długo) będziemy budować :) Mężuś znalazł ideał i teraz tylko się musimy dowiedzieć czy jest możliwość stawiać ten domek tam gdzie planujemy, czy trzeba będzie najpierw o działeczce pomyśleć. Ale myślę, że na spokojnie wszystko się poukłada :) A jeszcze jak mi się w międzyczasie ten sen spełni to oszaleje ze szczęścia :D

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka musowo idź na tą BETĘĘĘĘ!! to rozkaz! :D

A kota pewnie, że mam nazywa się Kola (jest kotką ma się rozumieć) i jest extra :D a Ty masz jakiegoś kotka Fiolet?

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys looknij na prywatne wiadomości, bo coś Ci wysłałam :)

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior a jak wyglada kwestia finansowa budowy domu? Pewnie w ciulll..
    Kurde cale zycie mieszkalam w domu, od dwoch lat mieszkam w bloku i jak stoje przed decyzja kupna mieszkania i kredytuna 35lat to zapala sie taka mala lampka i marzenie o swoim domku ale chyba nie do spelnienia..

Mam trzech lobuzow:)
    Minnie najstarsza 3 latka pers
    Lili rok syberyjczyk
    I Niki najmlodszy rok mieszanka z norweskim. (Chyba bo mam go odkad mial 3 tyg, chcieli go utopic jak jeszcze nie widzial z matka i rodzenstwem w worku)

Kupa siersci z nimi ale tez mnostwo milosci :)

• Kicior Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie też bym chciała jeszcze jednego :P ale ja za to mam 3 psy bo też mi pod domem ktoś z auta wywalił sukę z 5cioma szczeniaczkami no a że 1 już mieliśmy to wzięliśmy dwa a resztę kto inny przygarnął :)

Co do budowy domu to jak się ma działkę i tak z 300/350 tys. to domek stoi w stanie deweloperskim + może łazienką i kuchnią i spanie na materacu (może łóżku) :) takie mniej więcej koszty szacunkowe mamy :)

mhsv2n0asvtkxel6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam psa w domu u rodzicow shih tzu, mala wlochata kulke:) niestety w bloku zwierzat mi wystarczy i tak czasami bywa ciezko :) tylko nie wiem jak bedzie dzidzius.. czy dam sobie z nimi wszystkimi rade itp..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2 yorki u moich rodziców 12 i 13 lat staruszkowie. ;)

• aneczka290388 Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam 4 owczarki niemieckie na dworze i dwa małe jednego pekińczyka i jednego kundelka ale słodkiego w domu :) u mnie kotek by się nie uchował ze względu na psiaki

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co, sympatyczne psiaki? Bo sa o nich podzielone zdania:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka pozarly by je na sniadanie:D

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Ci że moje są cudne. Bardzo mądre psy wszystko rozumieją i bardzo lubią dzieci

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • JoHanna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, rozmarzyłam się :) Chciałabym mieć pieska, ale mój kochany M. jest uczulony. Jak są w domu zwierzęta to od razu tak jakoś weselej i milej w domu :)

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owczarki niemieckie sa boskie, szczegolnie male:) wygladaja przeslodko!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 17:50

• kirys Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicior wrote:
    Kirys ja to mam nadzieję, że mi się wyśniło :D :P

A wiecie co ja robię? Studiuję projekt domu, który (mam nadzieję nie długo) będziemy budować :) Mężuś znalazł ideał i teraz tylko się musimy dowiedzieć czy jest możliwość stawiać ten domek tam gdzie planujemy, czy trzeba będzie najpierw o działeczce pomyśleć. Ale myślę, że na spokojnie wszystko się poukłada :) A jeszcze jak mi się w międzyczasie ten sen spełni to oszaleje ze szczęścia :D

Kicior a ja mam nadzieję, że obu nam się wyśni! :-) Bo wiesz, jak Ty tak dziwnie reagujesz na leki tzn. reakcją jest u Ciebie brak reakcji, to może w kwestii snów jest tak samo hihihi :-D oby!

Ale by było - kolejne sierpniowe fasolki ;-) Jussio jak wróci to się nie doliczy hehe :-D A pamiętasz - miałyśmy domalowywać kreseczki! :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 17:52

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dwie suczki - husky i malamuta. Pół mojego życia prawie z nami były, jedna odeszła 2 lata temu, druga w tym roku. Były przeurocze, śliczne i takie z charakterem. Trochę niepokorne, ale na tym też polega ich urok. Może dlatego lubię duże psy, owczarki niemieckie też bardzo mi się podobają. Hałaśliwe małe psiny trochę mnie denerwują. Zwłaszcza jak obszczekują mnie na własnej działce, a tak bywa z nowymi psinami sąsiadów, póki się ich nie obłaskawi.

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fiolet podaj maila jak chcesz wyśle ci zdjęcia moich psiaków :)

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małe szczeniaki miałam ale zostały sprzedane :( no niestety mam 4 duże 2 suki i 2 psy więc jak się oszczenią to małe sprzedajemy. Po małych tylko zdjęcia mi zostały

aneczka
    bfaregz2kvw6dd5b.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dwa nagie grzywacze chińskie :) świetne pieski :), a jak ktoś ma alergię to idealna opcja, nie uczulają ;).

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [email protected]

Wyslij, poogladam:))

Te male tez mnie draznia, straszny halas a nawet go nie widac.

Ale sie wlurzylam.. jestem fryzjerka i wlasnie dostalam ochrzan od klientki, ktoramiesiac temu robila sombre i nagle po miesiacu sie jej kolor nie podoba! przyszla ze zdjeciem , ze ona tak chce. Zroblam wszysto jak na zdjeciu, kolory identycznem sama je nawet wybierala! A ta, ze kolor jest brzydki.. no jaki sobie wybralas taki masz napisalam jej, ze to, ze nie wyglada w nich jak modelka ze zdj to juz nie moja wina i ze nie jestem jasnowidzem by wiedziec czy sie jej na koncu bedzie podobac czy nie,,.. wiem, przesadzilam. Ale to taka baba co nosi dupe wyzej niz.. Boze, co za zawod:/ bezposrednia obsluga klienta to niekiedy horror, czasem mi rece opadaja przy takich wyjatkach, chocbys dupe miodem smarowal to i tak zle bedzie...

Yh.

a grzywacze jak wygladaja?? Musze na google sprawfzuc, nie slyszalam o takich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 19:16

• asiun Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiolet mogę jutro powysyłać Ci pare zdjęć, tylko muszę im cyknąć jakieś fajne fotki :).

A tą babą się nie przejmuj, niektórzy celowo dziury w całym szukają :/

Fiolet742 lubi tę wiadomość

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
‹‹ 528 529 530 531 532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ