Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kirys wrote:Kicior ja też ostatnio bawiłam się z 2 latką - siostrzenicą, też słodziak i łobuziak. Jeszcze nie mówi tylko tak śmiesznie po swojemu
Też mam czasem takie sny, że mam małe dziecko, albo że rodzę, a ostatnio śniło mi się, że dostałam okres hehewięc mam nadzieję, że śni się na odwrót
Kirys ja to mam nadzieję, że mi się wyśniło
A wiecie co ja robię? Studiuję projekt domu, który (mam nadzieję nie długo) będziemy budowaćMężuś znalazł ideał i teraz tylko się musimy dowiedzieć czy jest możliwość stawiać ten domek tam gdzie planujemy, czy trzeba będzie najpierw o działeczce pomyśleć. Ale myślę, że na spokojnie wszystko się poukłada
A jeszcze jak mi się w międzyczasie ten sen spełni to oszaleje ze szczęścia
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualnyKicior a jak wyglada kwestia finansowa budowy domu? Pewnie w ciulll..
Kurde cale zycie mieszkalam w domu, od dwoch lat mieszkam w bloku i jak stoje przed decyzja kupna mieszkania i kredytuna 35lat to zapala sie taka mala lampka i marzenie o swoim domku ale chyba nie do spelnienia..
Mam trzech lobuzow:)
Minnie najstarsza 3 latka pers
Lili rok syberyjczyk
I Niki najmlodszy rok mieszanka z norweskim. (Chyba bo mam go odkad mial 3 tyg, chcieli go utopic jak jeszcze nie widzial z matka i rodzenstwem w worku)
Kupa siersci z nimi ale tez mnostwo milosci
-
Ale fajnie też bym chciała jeszcze jednego
ale ja za to mam 3 psy bo też mi pod domem ktoś z auta wywalił sukę z 5cioma szczeniaczkami no a że 1 już mieliśmy to wzięliśmy dwa a resztę kto inny przygarnął
Co do budowy domu to jak się ma działkę i tak z 300/350 tys. to domek stoi w stanie deweloperskim + może łazienką i kuchnią i spanie na materacu (może łóżku)takie mniej więcej koszty szacunkowe mamy
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O matko, rozmarzyłam się
Chciałabym mieć pieska, ale mój kochany M. jest uczulony. Jak są w domu zwierzęta to od razu tak jakoś weselej i milej w domu
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
Kicior wrote:Kirys ja to mam nadzieję, że mi się wyśniło
A wiecie co ja robię? Studiuję projekt domu, który (mam nadzieję nie długo) będziemy budowaćMężuś znalazł ideał i teraz tylko się musimy dowiedzieć czy jest możliwość stawiać ten domek tam gdzie planujemy, czy trzeba będzie najpierw o działeczce pomyśleć. Ale myślę, że na spokojnie wszystko się poukłada
A jeszcze jak mi się w międzyczasie ten sen spełni to oszaleje ze szczęścia
Kicior a ja mam nadzieję, że obu nam się wyśni!Bo wiesz, jak Ty tak dziwnie reagujesz na leki tzn. reakcją jest u Ciebie brak reakcji, to może w kwestii snów jest tak samo hihihi
oby!
Ale by było - kolejne sierpniowe fasolkiJussio jak wróci to się nie doliczy hehe
A pamiętasz - miałyśmy domalowywać kreseczki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 17:52
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Ja miałam dwie suczki - husky i malamuta. Pół mojego życia prawie z nami były, jedna odeszła 2 lata temu, druga w tym roku. Były przeurocze, śliczne i takie z charakterem. Trochę niepokorne, ale na tym też polega ich urok. Może dlatego lubię duże psy, owczarki niemieckie też bardzo mi się podobają. Hałaśliwe małe psiny trochę mnie denerwują. Zwłaszcza jak obszczekują mnie na własnej działce, a tak bywa z nowymi psinami sąsiadów, póki się ich nie obłaskawi.Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny[email protected]
Wyslij, poogladam:))
Te male tez mnie draznia, straszny halas a nawet go nie widac.
Ale sie wlurzylam.. jestem fryzjerka i wlasnie dostalam ochrzan od klientki, ktoramiesiac temu robila sombre i nagle po miesiacu sie jej kolor nie podoba! przyszla ze zdjeciem , ze ona tak chce. Zroblam wszysto jak na zdjeciu, kolory identycznem sama je nawet wybierala! A ta, ze kolor jest brzydki.. no jaki sobie wybralas taki masz napisalam jej, ze to, ze nie wyglada w nich jak modelka ze zdj to juz nie moja wina i ze nie jestem jasnowidzem by wiedziec czy sie jej na koncu bedzie podobac czy nie,,.. wiem, przesadzilam. Ale to taka baba co nosi dupe wyzej niz.. Boze, co za zawod:/ bezposrednia obsluga klienta to niekiedy horror, czasem mi rece opadaja przy takich wyjatkach, chocbys dupe miodem smarowal to i tak zle bedzie...
Yh.
a grzywacze jak wygladaja?? Musze na google sprawfzuc, nie slyszalam o takichWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 19:16