Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla dlatego trzeba zapomnieć chodzi na chwile o zmartwieniach i oddać się relaksowi:P:P
Ja w tym miesiącu tylko na @ czekam bo wykres poszalał całkiem.... Więc przynajmniej nie roszczę wobec niego żadnych nadziei i muszę Wam powiedzieć że odkąd się staramy z mężem o dzidzie to już zapominałam że może tak spokojnie i na luzie być, taki cykl jak mój w tym miesiącu bywa potrzebny.:P
Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualnypatka ja na 3 mies moge zapomniec bo po miesiaczc dostane tabletki antykoncepcyjne na zlikwidowanie torbieli... wiec mam relax pelna geba....
a te trzy miechy beda sie dluzyc???? ło matko....oszaleje chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 15:20
-
Oj to długo troszkę.. ale dacie radę... ja się w przyszłym miesiącu do lekarza wybierać żeby w końcu profesjonalnie się zabrać za wszystko b o chyba musimy naturze pomóc:)
Ale przyznam się że strasznie się boje że się pokaże coś nie tak....
Miłosz
Honoratka
-
patkaaxx90 wrote:Oj to długo troszkę.. ale dacie radę... ja się w przyszłym miesiącu do lekarza wybierać żeby w końcu profesjonalnie się zabrać za wszystko b o chyba musimy naturze pomóc:)
Ale przyznam się że strasznie się boje że się pokaże coś nie tak....
Spokojnieja tez sie strasznie boje ... ale musi byc dobrze
! . Podreperuje sie troszke i bd dzidzia .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 16:06
-
Ev wrote:dziwna sprawa ... dzis moj 8dc a detektor pokazuje dzien plodny
Też tak miałam w tym cyklunic dziwnego
:*
Tak poza tym czeeeeść wszystkim !!
Nie było mnie trochę, musiałam ochłonąć po wiadomości, że z moim endo jest gorzej niż źle. Jak tak pomyślałam to stwierdziłam, że idę do innego gina, który to potwierdzić bądź zaprzeczy, bo ten u którego byłam niezbyt zna się na rzeczy, a trafiłam do niego, bo musiałam, nie było nikogo innego, a miałam upławy straszne.
No i chyba zaczynam walkę o tłuste endotylko tak myślę nad tym winkiem... ono rzeczywiście może pomóc ?? Tak na mój rozum to alko może raczej zaszkodzić...nie ???
Ev lubi tę wiadomość
-
williams1 wrote:No s ja w gorącej wodzie kapana zrobiłam właśnie test w 7 dpo i oczywiście negat haha.Ale głupia jestem
Hehe no rzeczywiście troszkę za wcześnie
Ale wykres masz obiecujący
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 18:54
-
asiun wrote:Też tak miałam w tym cyklu
nic dziwnego
:*
Tak poza tym czeeeeść wszystkim !!
Nie było mnie trochę, musiałam ochłonąć po wiadomości, że z moim endo jest gorzej niż źle. Jak tak pomyślałam to stwierdziłam, że idę do innego gina, który to potwierdzić bądź zaprzeczy, bo ten u którego byłam niezbyt zna się na rzeczy, a trafiłam do niego, bo musiałam, nie było nikogo innego, a miałam upławy straszne.
No i chyba zaczynam walkę o tłuste endotylko tak myślę nad tym winkiem... ono rzeczywiście może pomóc ?? Tak na mój rozum to alko może raczej zaszkodzić...nie ???
I serio mialam w tym 8dc te dni czy tylko tak ci detektor pokazal ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cisza staszna u Was.
Dziewczyny glowy do góry. Wiem, ze dobrze sie mowi, ale sama bylam jeszcze kilka miesiecy temu w takiej samej sytuacji. Nie bojcie sie zrobic sobie badan - wtedy ma sie swiadonosc co poprawic i w jakim kierunku dzialac. Trzymam za was kciuki. -
Hej dziewczyny! Już myślałam, że wszystkie oprócz Doti wyjechałyście na weekend, albo robicie luz od forum
Doti, ja to prawie abstynentem jestem, a przy braniu bromka to już w 100% abstynent.
Bacha, właśnie mam nadzieję, że na jutrzejszej wizycie gin zleci mi kolejne badania. Najchętniej zrobiłabym sobie i mężowi wszystkie możliwe badania, żebym wiedziała na czym stoimy, oczywiście gdyby one tak drogie nie były
A tymczasem u mnie wieeelka przed-owulacyjna nadzieja, na razie bez fiksowania, spokojnie, nawet nie mówię mężowi kiedy TE dni i wogóle, takie moje postanowienie po ostatnim cykluNa szczęście on dość pilnuje częstotliwości zbliżeń
zobaczymy co będzie po weekendzie, gdy dojdzie stresior z pracy...
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!