Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem mega niecierpliwa i juz 2 testy zrobilam chociaz wiadomo ze wyjsc nie mogly bo za wczesnie ale ta adrenalinka jest silniejsza ode mnie haha. Teraz chce we wtorek zatestowac, chociaz teoretycznie w środe lub czwartek powinnam dostac @. Nie wiem dokladnie kiedy bo to pierwszy cykl po ciąży z okresem i moglo sie cos poprzestawiac.
-
nick nieaktualny
-
A ja się stresuje, bo we wtorek wieczorem mam wizytę u nowego gina...
Postanowiłam, że jak tylko dostane okres to robię sobie badania hormonów. A cały czas martwi mnie to moje nieszczęsne endometriumPatus_777 lubi tę wiadomość
-
No za szybko, ale muszę skonsultować grubość endometrium z jakimś mądrzejszym lekarzem, bo ten u którego byłam to taki "lekarz" , a nie miałam wyjścia, bo musiałam szybko iść do kogokolwiek.
A na ciąże w tym cyklu się nie nastawiambo ten u którego byłam powiedział, że moje endo ma tylko 4mmm i nie ma opcji żeby mogło dojść do zagnieżdżenia. Załamana jestem
Ale łudzę się, że ten inny gin powie coś pozytywniejszego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 16:25
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Mam ogromną nadzieję, że coś tam niedowidział na tym swoim przedwojennym sprzęcie, ale jak sobie wszystko przeanalizowałam to zaczełam się martwić, bo wlaściwie nigdy nie miałam mocnego okresu, odkąd pamiętam znosiłam to wiele lepiej niż inne dziewczyny, a czytałam, że to może być objaw małego endometrium.
W ogóle ovu przesunęło mi owulacje o dwa dni, ale i tak jestem pewna, że była w tym pierwszym terminie.
Williams to najlepiej poczekaj do tego 11dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 17:01
-
nick nieaktualny
-
Bacha, to miałaś super, że nie musiałaś go za długo brać
Ja nie mam tyle szczęścia. Miałam nadzieję, że prolaktyna to u mnie jedyna przeszkoda, ale widocznie niestety nie. A co do odstawiania - słyszałam właśnie, że w razie zajścia odstawia się powoli, tak też mi mówił lekarz.
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Smerfetko - na obniżenie prolaktyny, która jak jest podwyższona, może hamować owulację.
A propos alkoholu przy braniu bromka - zjadłam dziś lody ajerkoniakowe i lekko zakręciło mi się w głowie (na chwilę) - a tam jest 4% spirytusu! Wkręciłam sobie? Czy jestem mega wrażliwa?HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny:)
@ miala byc w sobote. dzis temperatura 37.4 wiec wstalam rana wzielam test i poszlam do lazienki ( robilam juz 2 wczesniej i byly negatywne). mysle najwyzej jak zobacze jedna kreske to bede cierpliwie czekala na okres.
A TU 2 KRESKI:))) JESTEM W CIAŻY:)))
dalej jestem w szoku bo te negatywy nie dawaly mi nadzieji
pozdrawiam i milego dnia zycze:))
Zambia, bacha8709, She86, Doti87, aleala, Andromeda, Kokardka44, Patus_777, violett, kirys, JoHanna, Kicior lubią tę wiadomość
perkla -
nick nieaktualny